Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én úgy tudom, hogy az elődöntő "jobb vesztese" szokott lenni. Ahogy volt Hollandia 2000-ben.ozsimiki írta:Sehogy, két bronzérmes lesz,a két elődőntő vesztese![]()
De már elég régóta így van
Így igaz, semmivel nem lettek jobbak, sőt... Xavi szerintem kifejezetten jól játszott, Iniesta kicsit szürke volt, bár voltak szép megmozdulásai.torrentkiller írta:Más: Megint egyszerre lehozta Aragones Xavit és Iniestát. És megint beküldte Fabregasékat. Lehet hogy rosszul láttam de sztem a támadójáték nem sokat változott utána sem.
Megnéztem FM-ben is. És tényleg.gekkodan írta:Az a mázlink, hogy álmai csapata a Barca. Tegnap az orosz szövetség elnöke és ő is azt nyilatkozta, hogy bár nem kapott tőlünk ajánlatot, de a Barca a kedvence és itt szeretne játszani. A szövetség elnöke egyenesen tippet adott a vezetőinknek, hogy mozduljanak rá, mert ránk vár kb. Bár Csíkiék úgysem fognak, majd jön a fekete ló Hernan.
Moutinho télleg nem mutatott semmi extrát, VDVnek is csak 1-2 jó szabadrúgása volt.gekkodan írta: Moutinho és VDVna ők égtek be nálam. A nagy elvárások közepette közepesen gyenge focit mutatott mindkettő.
Szerintem Benga csak arra akart kijukadni hogy jó lenne Arshavint a Barcába látniocsi60 írta:Benga a Zenitt nem verte ki a Getafet mert Getafet a Bayern verte ki egy elég tragikus meccsen.De a Bayernt kiverte a Zenit ebben igazad van. (Na ezt jól leírtam).
Utolsó két vb-t az olaszok,és a brazilok nyertékgekkodan írta:
Porrá alázták az utolsó 2 vb-t nyerő csapatot
A szuper gyenge hollandok szombat estig az EB legnagyobb esélyesei voltak. Porrá alázták az utolsó vb-t nyerő csapatot és fair playből a románokat is, akikkel nem bírt sem a digó csődkupac, sem a francia ballábasok klubja.Pedro10 írta:Arshavin 15 millio Eu. De egy két meccs játékáért,a szuper gyenge hollandok ellen nem egészen mérvadó.
Ennyi erővel bármelyik játékosra rá lehet mondani ugyan ezt.Pedro10 írta:Arshavin 15 millio Eu. De egy két meccs játékáért,a szuper gyenge hollandok ellen nem egészen mérvadó.
Igen, ebben lehet valami! Nekem is vannak ilyen ismerőseim, és ők sem nagyon tudnak érveket hozni, mitől is szerethető a futballjuk...Aztán akad olyan ismerősöm is, amelynek olasz klubcsapat a kedvence, és így kedvelte meg a válogatottat is, ez mondjuk érthető. Amit pedig a mázliról írtál, az nagyon igaz. Sosem feledem a 94'es vb-t, és az olasz-nigéria meccset...le voltak futballozva, közük nem volt semmihez...aztán a 90.percben találtak egy gólt, a hosszabbításban meg lőhettek egy tizit, és nyertek is. A kövi körben a spanyolokat is "hasonlóan megérdemelt módon" verték...Előtte még a csoportból is csak nehezen mentek tovább. Amikor meg kizuhannak korán-1996, 2002, 2004-akkor sem játszanak sokkal rosszabbul mint amikor elérnek valamit-csak épp elfogy a mák.gekkodan írta:Rivaldo kolléga!
Iszom a szavaidat, kiegészítem annyival, hogy az olasz drukkerek nagy része meggyőződésem szerint divatdrukker. Jó olasz pasik, jó kultúra, jó kaja, stb, tenger és folytathatnám. Az ismerőseim közül az olasz-drukkerek a kevésbé hozzáértők és ha megkérdezem miért drukkolnak nekik, rendre képtelenek értelmes választ adni, bár mostanában előszeretettel burkolóznak azzal, hogy 4x-es világbajnokok.