Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gomis franciao.ban játszik szvszisti010 írta:Gomis maradjon csak a bundes ligában elég az neki ha ő jönne eto'o helyére akkor sztem csak messire meg arsavinra lehetne építeni a támadásokatTofi írta:Már az is volt h ha nem jön Adebayor akkor Gomis jön helyette![]()
Gomis maradjon csak a bundes ligában elég az neki ha ő jönne eto'o helyére akkor sztem csak messire meg arsavinra lehetne építeni a támadásokatTofi írta:Már az is volt h ha nem jön Adebayor akkor Gomis jön helyette![]()
meg mondták h ha nem ade akkor Berbatov...sztm az se jobb...bár mondtak már sok mindent...Valbali írta:Senki sem tud semmi konkrétat, de sztem jobb lenne, ha Adebayor a Milanba menne, akkor hátha találnánk vmi normálisat.(Arsavin,Huntelaar).barcaloki írta:NSO:„Adebayor Milanba igazolásának esélye a dolgok jelenlegi állása szerint valahol 70 és 80 százalék között mozog” – jelentette ki a jelek szerint tényleg bizakodó játékosügynök.
Nem úgy volt, hogy a Barca már az árában is megegyezett?
Senki sem tud semmi konkrétat, de sztem jobb lenne, ha Adebayor a Milanba menne, akkor hátha találnánk vmi normálisat.(Arsavin,Huntelaar).barcaloki írta:NSO:„Adebayor Milanba igazolásának esélye a dolgok jelenlegi állása szerint valahol 70 és 80 százalék között mozog” – jelentette ki a jelek szerint tényleg bizakodó játékosügynök.
Nem úgy volt, hogy a Barca már az árában is megegyezett?
Laza írta:miert találtál valamit??isti010 írta:valaki nem tudja megadni azt a spanyolos fordításos oldal linkjét?előre is köszi
Fabregas egy hálátlan nyomoronc nem kell nekünk ilyen , főleg hogy Iniesta is meg Xavi is jobb nála...Capon írta:Eszerint az idézet szerint nem is az Arsenal kritizálta a mi átigazolási politikánkat hanem a nagyon hálás saját nevelésü volt játékosunk.Benga írta:
A Barcelona az utóbbi időben többször is kifejezte érdeklődését az "ágyúsok" középpályása iránt a spanyol médián keresztül, ezt nehezményezte a fiatal játékos.
"Egy olyan klubnak, mint a Barcelona kicsit több tiszteletet kellene mutatni az Arsenal felé, amely soha nem 'hangoskodik' az átigazolások során, és illően próbálja meg kezelni az ilyen helyzeteket" - nyilatkozta a Catalunya Radio-nak a Barca-nevelés játékos.
Fabregas leszögezte, egy játékos akkor távozik, ha el akar menni.
Most komolyan szeretem az Arsenal-t, de azért az, hogy ők kritizálják más igazolási politikáját eléggé vicces![]()
Ráadásul mi először a klubbal tárgyaltunk. Amúgy lehet ez a cikk is kamu.
Eszerint az idézet szerint nem is az Arsenal kritizálta a mi átigazolási politikánkat hanem a nagyon hálás saját nevelésü volt játékosunk.Benga írta:
A Barcelona az utóbbi időben többször is kifejezte érdeklődését az "ágyúsok" középpályása iránt a spanyol médián keresztül, ezt nehezményezte a fiatal játékos.
"Egy olyan klubnak, mint a Barcelona kicsit több tiszteletet kellene mutatni az Arsenal felé, amely soha nem 'hangoskodik' az átigazolások során, és illően próbálja meg kezelni az ilyen helyzeteket" - nyilatkozta a Catalunya Radio-nak a Barca-nevelés játékos.
Fabregas leszögezte, egy játékos akkor távozik, ha el akar menni.
Most komolyan szeretem az Arsenal-t, de azért az, hogy ők kritizálják más igazolási politikáját eléggé vicces![]()
Ráadásul mi először a klubbal tárgyaltunk. Amúgy lehet ez a cikk is kamu.
translate.google.comisti010 írta:valaki nem tudja megadni azt a spanyolos fordításos oldal linkjét?előre is köszi
Ez igaz, de ha a hír is iagaz, akkor sokmindenre magyarázatot adhat: furcsa volt h Ingla kijelentése után mégis a Mundo és a Sport is egybehangzóan állította h Arshavin igenis jelölt.kovinho írta:Csak hát Ingla teljes mértékben rácáfolt még anno.
„Arsavin nagyon jó játékos, de a Barcelona más lehetőségek iránt érdeklődik az átigazolási piacon" - mondta.