Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
matador
Jugador d'estrella

2008.06.29. 18:35:44

ke.andy írta:Ha valaki szereti a klubot az automatikusan jön...

Csatár ne akarjon megdögleni a pályán? hát ezzel vitatkoznék... Luis Enrique valahogy ilyen volt...
Luis Enrique nem volt tipikus befejező csatár, ő sokkal inkább támadó középpályás volt, és hát azért az ő teljesítményét ne vessük össze Rivaldoéval, Kluivertével még Savioláéval se...számomra Luis Enrique egyáltalán nem volt akkora játékos, mint sokan gondolják...
Olafinho
Jugador del Barça

2008.06.29. 18:35:04

Ha!

Ade remélem nem jön ide, a Madridot a Cselszkíjt, az Intert, vagy a Milánt tudom neki ajánlani. Egy igazi se gg f e j a csávó.

Egyébként a képen amin a muterjával van, nekem Eddie Murphy-t és az idétlen komédiáját (afrikából jöttem?) juttatta eszembe, biztos az apukája a Togói törzsfőnök.

Most kiváncsi vagyok, h merre mozdul a el a szakmai stáb. Az biztos, h Villa "olcsóbb"(nagyobb teljesítmény,alacsonyabb fizu) lenne ennek a nyilatkozatnak a fényében.

Undorító Adebayor!
djtrack
Capitá del Barça

2008.06.29. 18:32:12

Baptistát mért nem vesszük meg? Sevillában csak úgy ontotta a gólokat.jah meg 15 misi kb az ára.sztem nem lenne rossz megoldás szélre.jobb lenne mint Malouda. persze csak akkor ha silva nem jön!!
$dudu$
Barça B

2008.06.29. 18:24:06

A védők megvannak akkor minden OKÉ?? :shock:
Cecares, Pique, Alves, Keita, Henrique (=érkeztek és rajtuk kivül még Puyol,Abidal,Milito,Márquez 8)
ÉS KI RUGJA(FEJELI)A GOLOKAT???
Van egy Messink,Henrynk,Bojánunk,Eto'Onk(aki megy ugynéz ki)R10(aki nem csinál semmit)
És akkor Boján kezdő lesz???NA AKKOR KI IS RUGJA???
Akkor arrol nem is beszéltünk ki adja a labdákat???!!! :x
Van ini és Xavi aki együtt nem jol jáccik. A védekezők jok:D
SZAL.VAN MIT JAVITANUNK :wink:

De akkor is Forca Barca!!
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.06.29. 18:21:32

kilibarca írta:
Ebdon Lake írta:Mit szólnátok egy ilyen felálláshoz?

...................Valdes.....................

Alves.....Puyol.....Piguet.....Abidal

...................Hleb......................

.......Iniesta..........Keita..............

..Messi...........................Arsavian

.................Eto'O/Henry...............

Edző: Josep Guardiola
Cserék: Xavi, Cáceres, Eto'O/Henry, Touré, Pinto
Az hogy érdekes pl.: Hleb helye nem ott van ,Xavi tuti kezdő , Piqué valószinüleg csere lesz.
Aha. Pontosan nem tudom, hogy hol játszik Hleb. Piguet, ahogy játszott a MU-ban, úgy simán kezdő, Xavi nagyon jó formában van, de Iniesta is. Xavi inkább védekezőbb felfogásúbb, míg Iniesta támadóbb.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.06.29. 18:17:44

Dönci írta:Csatár posztra szerintem simán megfelelne Diego Milito! Most estek ki a Zaragozával a Segunda Divisionba! Minek akarna ott játszani? A beilleszkedés is könnyen menne neki, mert itt játszik a tesója is.

Nem jó???
Szerintem fölösleges lenne egy újabb csatár, úgyhogy még el sem lett kezdve vele a tárgyalások. Csatárok: Henry, Krkic, Messi, Eto'O (ő lehet, hogy megy), Arsavin (valószínüleg jön), ezek után pedig, vagy jöjjön Trezeguet, hogy segítsen Henrynek vagy Villa.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.29. 18:12:53

Ebdon Lake írta:Mit szólnátok egy ilyen felálláshoz?

Az hogy érdekes pl.: Hleb helye nem ott van ,Xavi tuti kezdő , Piqué valószinüleg csere lesz.
Dönci
Barça C

2008.06.29. 18:10:36

Csatár posztra szerintem simán megfelelne Diego Milito! Most estek ki a Zaragozával a Segunda Divisionba! Minek akarna ott játszani? A beilleszkedés is könnyen menne neki, mert itt játszik a tesója is.

Nem jó???

Vegyél ki néhány sor az aláírásodból, 6 a megengedett!
S.
Az örök kedvenc futballista: Patrick "Patje" Kluivert!!!

Így nézne ki a barcelonai álomcsapatom: Zubizarreta - Sergi ; Puyol ; Koeman ; Guardiola - Luis Enrique ; Xavi ; Kubala ; Ronaldinho - Kluivert ; Rivaldo
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.06.29. 18:09:41

Nahát most gondolom úgy hogy Ade nem kell ide ha ilyen a mentalitása. Kb olyan Dinhos nyilatkozat volt, igaz ő ilyet sose mondott nyíltan, de a viselkedése erre utal.
Idejönne adebayor, nem csinál semmit, akkor is megkapja a pénzt. Akkor oda menjen ahol nem érdekli a vezetőket hogy hogyan játszik.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2008.06.29. 18:09:13

Mit szólnátok egy ilyen felálláshoz?

Valbali
Capitá del Barça

2008.06.29. 17:50:40

Adebayor ezzel a dumájával sztem minden szurkolónál elvágta magát, maradon csak az Arsenalban vagy menjen a Chelseahez, ott kap elég pénzt.

Hozzánk meg jöjjön Huntelaar v. Pogrebnjak v. Villa.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.29. 17:49:08

hát mivel a 4-3-3-ban van a legtöbb védő, ezért cseréből is több kell :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
c3rk4
Barça C

2008.06.29. 17:44:15

Látva legújabb fejleményeket h Adebayor -nak mind1 melyik klubbnál játszik csak a kis pénzét adják meg neki!Az előző kommentemben ugyanezt fejtettem!jelen állás szerint eljön a barcelonába keres egy csomó pénzt majd ha nem megy neki szépen tovább áll és nemtörődik a csapat helyzetével!Na nekünk egyáltalán nem ilyen emberek kellenek inkább megkéne becsülni az olyan embereket mint pl:Eto'o mert őő tudja honnan küzdötte fel magát és hol lett világhírű játékos vlamint ő a csapat érdekeit tartja szem előtt persze neki is fontos a pénz de róla tudjuk legalább h csinálni is fog vlalamit azért a pénzért amit kap és a fene nemfogja sajnálni tőle!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.06.29. 17:43:11

Cooltiszo írta:Én pár ember helyében azért nem gyökerezném le a legtöbb igazolást, valószínűleg nem is látták sokszor játszani őket, azt meg kötve hiszem hogy zsigerből utálták már eddig is mindet, ha meg nem ez a helyzet, akkor hagyjunk már időt nekik, hogy bizonyítsanak. Nekem is vannak vesszőparipáim, akiket nagyon nem szeretnék itt látni(pl. Malouda), de ha egy másik játékos nem is feltétlen szimpatikus még megkapja a bizalmat, majd ha [auto_cenzúra] lesz, akkor lehet szidni.
Itt nem az újigazolásokal van a probléma Cooltiszo!!!hanem azzal hogy amig a vezetők csak a védelemel foglalkoznak addig szépen csöndben lassan megfeldkeznek a középályáról és a csatár posztról is.Ez alatt én nem azt mondom hogy a védelem nem fontos hát persze hogy fontos csak mértékkel kellene belőlük vásrolni mert minek egycsapatnál 10-11 védő hmm???Különben is már lassan napi téma a csapatnál hogy R10 és Eto mikor távozik és ezt gondolom te is igylátod hogy az ők posztjukra a védők alkalmatlanok lennének mert sajnos több van belőlük mint kp-ból és csatárból a klubbnál.Úgyhogy én is azt szeretném mostmár hogyha a támadóalakzattal többett foglalkoznának. :wink:
zerom
Barça B

2008.06.29. 17:42:39

Tavozok/Erkezok

Zambrotta : reszemrol megkell hogy mondjam, nem aztmondom hogy nem jo jobb bekk, de azert voltak hibai sztem, de ezen felul sztem Daniel Alvés sokkal jobb lesz ezen a poszton, tehat ez a dolog nem zavar, hogy tavozott Zambi

Oleguer : ha tavozik se zavarna, sztem ezzel nem rontom el senkinek sem a mai napjat

Thuram : ugyszinten, idosebb, annyira mar nem vmi hude sziklakokemeny vedo ... mehet ...

Marquez : hat fajna is a szivem ha menne, meg nem is, ez talan kerdes marad szamomra is :wink: es ezt meg ense tudnam megmagyarazni hogy miert

Edmilson : reszemrol az elmult evben nem volt vmi meggyozo a jateka, mintha gyenge lenne, nem kuzd annyira stb ... jobb hogy ment, nekem nem fog hianyozni, mint nagyon sok mas emberkenek sem ...

GuddY :D hát sztem egyertelmu hogy jobb lesz neki egy angol csapatban ujra, bar ketlem hogy ott villogna ujra, sztem ezt a formajat fogja tovabb vinni, hala Istennek mar nem a barcaban, azaz remelem .

Giovani : hat azert ot sajnalom hogy elmegy, en megtartottam volna, foleg hogy szaraz kenyeret kaptunk szinte erte a Tottenhamtol ... meg varhattunk volna ezzel a transferrel kicsit ... szvsz

Ezquerro : pontosan nemtudom mivan most vele, megy, vagy mar elment, de ez volna a legjobb :D mindenfele keppen, sicc innen gyorsan ..

DEco, r10 : talan kicsit belefaradtak a barcaba, nincs motivacio, latszik hogy valtani akarnak, meg bizonyitani akarnak mashol, mielott nem keso, ne felejtsuk hogy lassan odajutnak hogy mar csak 2-3-4 ev van a labukba, es helosziacsao ... tehat kitudja, lehet ezert volt ez a formahanyatlas, hogy hagy mehessenek .. blabla bar ezt en se gondolom, ill. tudom biztosra ..

Eto: magatartasa igen, egy picit neha nah hat tudjuk milyen :D de azert o mindig is hajtott, es kuzdott, es lotte a golokat .. en ot marasztalnam, meg ha tulbuzgo is a magatartasa, megemberelnem Pep helyebe

ERkezok:

Itt nem irok sokat, csak par sort, mert mar igy is sok lesz.
Cecares, Pique, Alves, Keita, Henrique

Nem tagadom, Alvesnek orulok a legjobban, de ez egyertelmu, sztem mindenki igy van ezzel, a masik pedig Keita, meg Caceres. Pique majd elvalik, sztem ugy is csak csere lesz, majd bontogatja a szarnyat, Henrique meg kolcsonbe, aztan majd fejlodik.

Tovabbi erkezok akiknek hajjdenagyon tudnek orulni:
Silva, Villa( Ha Eto tavozik csak akkor), Arshavin, Hleb

AHHHH kezdodjon mar a SZEZON !!!!!!! :lol:

vagy legalabb csak legyen mar julius 24. :shock:

Ellenerveket meghallgatom!!!! Ill. elolvasom :lol:
Visca el Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.29. 17:32:27

T.Henry írta:Nem tudjatok e hogy Thierry Henry marad e a Barcelonaba???
Hát régen cikkeztek, hogy visszamenne Angliába, de erre nyilatkozta, hogy szó sincs ilyenről. 99%, hogy marad. Tehát szinte biztos :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 17:25:42

T.Henry írta:Nem tudjatok e hogy Thierry Henry marad e a Barcelonaba???
Marad.
Kép
ke.andy
Jugador del Barça

2008.06.29. 17:23:26

Ha valaki szereti a klubot az automatikusan jön...

Csatár ne akarjon megdögleni a pályán? hát ezzel vitatkoznék... Luis Enrique valahogy ilyen volt...
T.Henry
Barça C

2008.06.29. 17:22:33

Nem tudjatok e hogy Thierry Henry marad e a Barcelonaba???
zerom
Barça B

2008.06.29. 17:21:52

egyebkent nagyon jol halad eddig az atalakitas ... lassuk be, semmi szuksegunk nem volt mar nagyon ezekre a jatekosokra : edmilson, guddy, ezquerro, oleguer, thuram se vmi hajhejjhujj, nalam zambrotta se tartozott a favoritok koze ..., giovani eladasaba belekotnek azert nemkicsit ... r10 meg deco temat meg mindenki ismeri ... tehat sztem azert nem kell annyira megijedni a kov. szezontol ... es jo igazolasok lesznek meg, egyebkent en is felek azert egy kicsit a szavazas eredmenyetol ... de lesz ami lesz, ugy is jo csapatot epitunk
Visca el Barca!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.06.29. 17:21:38

Én pár ember helyében azért nem gyökerezném le a legtöbb igazolást, valószínűleg nem is látták sokszor játszani őket, azt meg kötve hiszem hogy zsigerből utálták már eddig is mindet, ha meg nem ez a helyzet, akkor hagyjunk már időt nekik, hogy bizonyítsanak. Nekem is vannak vesszőparipáim, akiket nagyon nem szeretnék itt látni(pl. Malouda), de ha egy másik játékos nem is feltétlen szimpatikus még megkapja a bizalmat, majd ha [auto_cenzúra] lesz, akkor lehet szidni.
Mihu
Director del Fútbol

2008.06.29. 17:14:18

ke.andy írta:Puyol, Xavi, Ini, Messi soha sem mondott ilyet. Ők minden alkalommal megteszik amit lehet, sokszor még azon felül.... Eto'o ha valóban itt szeretett volna maradni, sosem mond ilyeneket.
De Ők katalánok, és a klub saját nevelései. Ők azért más tészta. A légiósokat sosem lehet összehasonlítani a saját nevelésű játékosokkal.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.29. 17:13:07

Perrero én kicsit átvariáltam de egyet értek veled!
Edmílson :arrow: Piqué
Thuram :arrow: Caceres
Zambrotta :arrow: Daniel Alves
Oleguer (bár még nem tudni hogy megy -e) :arrow: Henrique

Valamint Milito sérülése.
És akkor hol vettünk sok védőt :?: Rafa sorsa is kérdéses. Keita meg mindenképpen kellett Touré mellé vkp posztra.
matador
Jugador d'estrella

2008.06.29. 17:10:35

ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...

Ezek után még visszasírjuk őket?????

Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.
Egy csatár a pályán ne akarjon megdögölni, ez a középpályások és a védők feladata. Ha egy csatár megtartja a labdát, rúg annyi gólt amennyit Eto'o, veszélyesen játszik, akkor sokkal jobb, mint egy olyan, aki csúszik-mászik, de nem tud hozzátenni semmit az összjátékhoz.
zerom
Barça B

2008.06.29. 17:08:01

hat ez az Adebayor most nalam is ellote picit a dolgot ... ereje teljeben arra oszpontosit, hogy kitol kap jobb ajanlatot, kivancsi lennek, ha bejelentkezne tegyuk fel a dinamo kijev egy 38 millas szerzodessel (vicc, csak kepletesen :lol: ), akkor mit csinalna, oda menne? nemar ez vicc ... ezek utan en se latnam szivesen a csapatban, amugy eddig is ViLLAAA Dávidkát preferaltam inkabb ...

Silva, Villa, Arshavin, Hleb !!!!!! Barca mezbe kerem oket please!!
Visca el Barca!
Lezárt