Tavozok/Erkezok
Zambrotta : reszemrol megkell hogy mondjam, nem aztmondom hogy nem jo jobb bekk, de azert voltak hibai sztem, de ezen felul sztem Daniel Alvés sokkal jobb lesz ezen a poszton, tehat ez a dolog nem zavar, hogy tavozott Zambi
Oleguer : ha tavozik se zavarna, sztem ezzel nem rontom el senkinek sem a mai napjat
Thuram : ugyszinten, idosebb, annyira mar nem vmi hude sziklakokemeny vedo ... mehet ...
Marquez : hat fajna is a szivem ha menne, meg nem is, ez talan kerdes marad szamomra is

es ezt meg ense tudnam megmagyarazni hogy miert
Edmilson : reszemrol az elmult evben nem volt vmi meggyozo a jateka, mintha gyenge lenne, nem kuzd annyira stb ... jobb hogy ment, nekem nem fog hianyozni, mint nagyon sok mas emberkenek sem ...
GuddY

hát sztem egyertelmu hogy jobb lesz neki egy angol csapatban ujra, bar ketlem hogy ott villogna ujra, sztem ezt a formajat fogja tovabb vinni, hala Istennek mar nem a barcaban, azaz remelem .
Giovani : hat azert ot sajnalom hogy elmegy, en megtartottam volna, foleg hogy szaraz kenyeret kaptunk szinte erte a Tottenhamtol ... meg varhattunk volna ezzel a transferrel kicsit ... szvsz
Ezquerro : pontosan nemtudom mivan most vele, megy, vagy mar elment, de ez volna a legjobb

mindenfele keppen, sicc innen gyorsan ..
DEco, r10 : talan kicsit belefaradtak a barcaba, nincs motivacio, latszik hogy valtani akarnak, meg bizonyitani akarnak mashol, mielott nem keso, ne felejtsuk hogy lassan odajutnak hogy mar csak 2-3-4 ev van a labukba, es helosziacsao ... tehat kitudja, lehet ezert volt ez a formahanyatlas, hogy hagy mehessenek .. blabla bar ezt en se gondolom, ill. tudom biztosra ..
Eto: magatartasa igen, egy picit neha nah hat tudjuk milyen

de azert o mindig is hajtott, es kuzdott, es lotte a golokat .. en ot marasztalnam, meg ha tulbuzgo is a magatartasa, megemberelnem Pep helyebe
ERkezok:
Itt nem irok sokat, csak par sort, mert mar igy is sok lesz.
Cecares, Pique, Alves, Keita, Henrique
Nem tagadom, Alvesnek orulok a legjobban, de ez egyertelmu, sztem mindenki igy van ezzel, a masik pedig Keita, meg Caceres. Pique majd elvalik, sztem ugy is csak csere lesz, majd bontogatja a szarnyat, Henrique meg kolcsonbe, aztan majd fejlodik.
Tovabbi erkezok akiknek hajjdenagyon tudnek orulni:
Silva, Villa( Ha Eto tavozik csak akkor), Arshavin, Hleb
AHHHH kezdodjon mar a SZEZON !!!!!!!
vagy legalabb csak legyen mar julius 24.
Ellenerveket meghallgatom!!!! Ill. elolvasom