2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Luis Enrique nem volt tipikus befejező csatár, ő sokkal inkább támadó középpályás volt, és hát azért az ő teljesítményét ne vessük össze Rivaldoéval, Kluivertével még Savioláéval se...számomra Luis Enrique egyáltalán nem volt akkora játékos, mint sokan gondolják...ke.andy írta:Ha valaki szereti a klubot az automatikusan jön...
Csatár ne akarjon megdögleni a pályán? hát ezzel vitatkoznék... Luis Enrique valahogy ilyen volt...
Aha. Pontosan nem tudom, hogy hol játszik Hleb. Piguet, ahogy játszott a MU-ban, úgy simán kezdő, Xavi nagyon jó formában van, de Iniesta is. Xavi inkább védekezőbb felfogásúbb, míg Iniesta támadóbb.kilibarca írta:Az hogy érdekes pl.: Hleb helye nem ott van ,Xavi tuti kezdő , Piqué valószinüleg csere lesz.Ebdon Lake írta:Mit szólnátok egy ilyen felálláshoz?
...................Valdes.....................
Alves.....Puyol.....Piguet.....Abidal
...................Hleb......................
.......Iniesta..........Keita..............
..Messi...........................Arsavian
.................Eto'O/Henry...............
Edző: Josep Guardiola
Cserék: Xavi, Cáceres, Eto'O/Henry, Touré, Pinto
Szerintem fölösleges lenne egy újabb csatár, úgyhogy még el sem lett kezdve vele a tárgyalások. Csatárok: Henry, Krkic, Messi, Eto'O (ő lehet, hogy megy), Arsavin (valószínüleg jön), ezek után pedig, vagy jöjjön Trezeguet, hogy segítsen Henrynek vagy Villa.Dönci írta:Csatár posztra szerintem simán megfelelne Diego Milito! Most estek ki a Zaragozával a Segunda Divisionba! Minek akarna ott játszani? A beilleszkedés is könnyen menne neki, mert itt játszik a tesója is.
Nem jó???
Az hogy érdekes pl.: Hleb helye nem ott van ,Xavi tuti kezdő , Piqué valószinüleg csere lesz.Ebdon Lake írta:Mit szólnátok egy ilyen felálláshoz?
...................Valdes.....................
Alves.....Puyol.....Piguet.....Abidal
...................Hleb......................
.......Iniesta..........Keita..............
..Messi...........................Arsavian
.................Eto'O/Henry...............
Edző: Josep Guardiola
Cserék: Xavi, Cáceres, Eto'O/Henry, Touré, Pinto
Itt nem az újigazolásokal van a probléma Cooltiszo!!!hanem azzal hogy amig a vezetők csak a védelemel foglalkoznak addig szépen csöndben lassan megfeldkeznek a középályáról és a csatár posztról is.Ez alatt én nem azt mondom hogy a védelem nem fontos hát persze hogy fontos csak mértékkel kellene belőlük vásrolni mert minek egycsapatnál 10-11 védő hmm???Különben is már lassan napi téma a csapatnál hogy R10 és Eto mikor távozik és ezt gondolom te is igylátod hogy az ők posztjukra a védők alkalmatlanok lennének mert sajnos több van belőlük mint kp-ból és csatárból a klubbnál.Úgyhogy én is azt szeretném mostmár hogyha a támadóalakzattal többett foglalkoznának.Cooltiszo írta:Én pár ember helyében azért nem gyökerezném le a legtöbb igazolást, valószínűleg nem is látták sokszor játszani őket, azt meg kötve hiszem hogy zsigerből utálták már eddig is mindet, ha meg nem ez a helyzet, akkor hagyjunk már időt nekik, hogy bizonyítsanak. Nekem is vannak vesszőparipáim, akiket nagyon nem szeretnék itt látni(pl. Malouda), de ha egy másik játékos nem is feltétlen szimpatikus még megkapja a bizalmat, majd ha [auto_cenzúra] lesz, akkor lehet szidni.
Hát régen cikkeztek, hogy visszamenne Angliába, de erre nyilatkozta, hogy szó sincs ilyenről. 99%, hogy marad. Tehát szinte biztosT.Henry írta:Nem tudjatok e hogy Thierry Henry marad e a Barcelonaba???
Marad.T.Henry írta:Nem tudjatok e hogy Thierry Henry marad e a Barcelonaba???
De Ők katalánok, és a klub saját nevelései. Ők azért más tészta. A légiósokat sosem lehet összehasonlítani a saját nevelésű játékosokkal.ke.andy írta:Puyol, Xavi, Ini, Messi soha sem mondott ilyet. Ők minden alkalommal megteszik amit lehet, sokszor még azon felül.... Eto'o ha valóban itt szeretett volna maradni, sosem mond ilyeneket.
Egy csatár a pályán ne akarjon megdögölni, ez a középpályások és a védők feladata. Ha egy csatár megtartja a labdát, rúg annyi gólt amennyit Eto'o, veszélyesen játszik, akkor sokkal jobb, mint egy olyan, aki csúszik-mászik, de nem tud hozzátenni semmit az összjátékhoz.ke.andy írta:Senki sem Eto'o képességeit vitatja szerintem. De amit tett a pályán és azon kívül már nem Barca játékoshoz méltó. Azért mert nem volt kedve sorfalat állni a madridnak, kiállíttatta magát. Nagyon csúnya volt, utána meg hazudott, mondván nem tudta.. Végül Frank és Puyol is mondta, hogy az nem igaz. Sajnálom, de Eto'o már nem lenne kész meghalni a csapatért. Úgy gondolom, hogy aki a barca mezét viseli annak többet kell tennie... Ne felejtsük el még, hogy Deco és Eto'o volt az a két szimpatikus játékos, akik azt nyilatkozták, ha nem nyerünk címeket ebben illetve a következő szezonban (Deco esetében tavaly volt Eto'o esetében idén), akkor keresnek maguknak más csapatot...
Ezek után még visszasírjuk őket?????
Jöjjön inkább Arshavin és még olyan csatár/szélső aki komolyan ITT akarja a sikert.