Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy olyan érzésem, hogy Messi fogja megkapni, mivel jelenleg Ő a legjobb játékosunk és általában azok kapják meg.ge3yra írta:most h roni elment szerintetek kié lesz a 10-es mez?
Szerintem nem lesz 10-es mez most idén, maximum, ha nem veszünk egy irányítót.ge3yra írta:most h roni elment szerintetek kié lesz a 10-es mez?
Az UNICEF nem ad pénzt! Mi adjuk neki a bevételünk valahány százalékát!danianevem írta:Tom, hogy "picit" visszafelé gondolkozom, de szerintetek jó ötlet volt az UNICEF-et reklámozni a mezeken?
Biztos, hogy sok pénzt ad érte, és sokkal emberiesebb egy világhírű gyermekvédelmi szervezetet reklámozni, mint pl. a Bwin-t.
Én örülök, hogy az UNICEF az első reklám ami megjelent a Barca mezeken. Szerintem nem is kell több.
De pont ezaz(!), az első reklám fennállása óta...
Ezt sztem barcelonában is a távozókhoz lehet kötni...Szal ha pl jönne Arshavin akk ő 11 mert ment Zambi.ge3yra írta:Szeretnék feltenni egy kérdést...ti milyen mezszámot adnátok Dani Alvesnek,Seydou Keitának,Gerard Piquének,Martin Cáceresnek,Hernanesnek,Henriquének(mondjuk ő kölcsönbe megy ..) és ha jönne Arsavinnak?(mondjuk róla lehet letehetünk az 'orosz kapcsolat' miatt)
De Cech egy ritka gyenge kapus sztem. Mondjuk volt 2 jó éve de azóta....matyi02 írta:A kapusmezünkbe Cechet képzeljétek el sztem jól álna rajta
DaveN írta:vki nem tudna képet v linket küldeni a kapusmez(ek)ről??? még nem láttam
nem a negyedik számú?Mr. Master írta:Oier Olazabal, a harmadik számú kapusunkLesy írta:A 3. képen föl van sorolva a játékosok száma+neve. Bojan után kié az a 28-as?
Jövő vasárnap megyek a Nou Campbekilibarca írta:Ez az Éden kert!![]()
...
Ide egyszer el kell jutnom !
Én is voltam már ott. Bementem egy mezért, de nem tudtam úgy kijönni hogy ne vásároljak kulcstartót, labdát, bögrét, telefontartót, tollat, stb. stb. stb.Varatrix írta:Én eljutotottam és elárulom nektek a titkot.kilibarca írta:Ide egyszer el kell jutnom !
Bemenni még csak csak bemész, de kifelé már lesznek gondjaid. Én kb csak nézelődéssel eltöltöttem 2 órát. Aztán meg is kellett venni a cuccokat.
Nirvana!
Én eljutotottam és elárulom nektek a titkot.kilibarca írta:Ide egyszer el kell jutnom !