Valaki tud valamit Arshavinról mert amit eddig olvastam az vagy nem túl bíztató, vagy a semmiről sem szól. Az eddigiek alapján a Barca és az Arsenal tűnik esélyesnek. Szóval légyszíves valaki dobjon meg némi infoval...
Szvsz az orosz srác még B tervnek is gyenge, mindamellett lesz három középcsatárunk, csak Samu pótlására kéne igazolni ha megy.kilibarca írta:Pavlyuchenko neve ismét felmerült 15 millió lenne , 26 éves orosz játékos aki a Chelsea és Milan érdeklődését is felkeltette. Ő lenne a "B terv". (ha jól értem)
Eto'o cikkmiről szól
azt, hogy Podolskin kívül mindenkiről volt már szó és ki is lett vesézve+szerintem nagy oltásokat fogsz kapni, mert a fele hülyeségbty írta:Mit gondoltok amugy az én okfejtésemről kicsit lejjebbbb?????
LGLG írta:ááááááááááááábandika0101 írta:Sztem sok az a 15 milla egy ilyen játékosért! Van Der Vaartot is meg lehetett volna venni és csak 23 millába került volna ö sokkal jobb és fiatalabb is.![]()
Hleb az PLben az 1ik legjobb, hanem a legjobb teljesitményt nyujtotta a középpályások közül, VdV meg 0 szinvonalú bundásligából sem tudott kiemelkedni. Az EBn is naon gyenge volt, amikor a hollandok hengereltek, akkor sem tudott semmit hozzátenni a játékhoz.
99,99 % Csak alá kell írnni meg előtte orvosi vizsgálat.danianevem írta:Bocs, hogy "picit" eltérek az eddigiektöl, de....
Hleb érkezése tuti? Elöre kösz...
noname írta:Ezt a Thiago Nevest még sose láttam játszani, de sok jót hallottam róla.Az is sokat mond h Spaletti is meg akarja szerezni...
Felőlem jöhet!
Amőgy egyre inkább úgy éz ki h a Valencia képes lesz megtartani Silvát és Villát is.Akkora árat kérnek értük h sikerült elrettenteni a kérőket.
ááááááááááááábandika0101 írta:Sztem sok az a 15 milla egy ilyen játékosért! Van Der Vaartot is meg lehetett volna venni és csak 23 millába került volna ö sokkal jobb és fiatalabb is.
Ne szidjátok henryt mert végülis ő lőtte a tavalyi szezonban a legtöbb gólt (itt beleszámolom a királykupát és a bl-t is) , igaz csupán eggyel lőtt többet mint eto'o ,de akkor is. Továbbá vegyük figyelembe az utolsó fordulók beli játékait ahol nagyom sokat javult. Szerintem jövőre már meghatározó lehet.Messa írta:Bocsáss meg, Hleb valamivel fiatalabb, mint Henry, másrészt Henryt nem a posztján játszatta Rijkaard.davi10 írta:Szerintem Hleb nem lesz olyan nagy szám...Henry is az Arsenalban tök jó volt, itt meg alig csinált valamit...
Bocsáss meg, Hleb valamivel fiatalabb, mint Henry, másrészt Henryt nem a posztján játszatta Rijkaard.davi10 írta:Szerintem Hleb nem lesz olyan nagy szám...Henry is az Arsenalban tök jó volt, itt meg alig csinált valamit...
Poszi itt van: http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=enPoszi írta:Honnan veszitek ezt a Thiago Nevest? Mert én nem láttam sehol.
Sese írta:Hány éves ez a thiago neves????????
![]()
![]()
![]()