Üdvözlöm a kedves fórumozókat és Barca-imádókat!(...)Én első alkalommal szólok hozzá az aktuális témához,vagyis inkább az előttem szólóhoz és ezáltal az eddig az átigazolási szezonban történtekhez.Kezdjük az aktuálissal:
-ez a Thiago Neves ügy nekem nagyon tetszik,vagyis inkább Thiago Neves játéka az,amit nagyon kedvelek és már sokszor megcsodáltam libertadores-közvetítések során...Úgy gondolom,hogy kiváló igazolás lehetne egy klasszikus irányító posztra bár a Flu-nál nem telljesen ezt játszotta,ott a pálya minden szegletében feltűnt védekezik és támad is,származásánál fogva rendkívül képzett technikailag,jól lát a pályán és emellett még nagyon munkás játékos,ami R10-ről csak a fénykorában lehetett elmondani...Összefoglalva:-nagyon örülnék Neves érkezésének,bár a brazilokkal kicsit úgy vagyok,már akik közvetlenül brazíliából igazolnak ide,hogy egy picit talán fekete lónak is tekinthetők.(szerintem)
-csatár posztra viszont abszolút tanácstalan vagyok azok után,hogy a Villa-projekt elúszni látszik,ezt én személy szerint nagyon sajnálom,azt hiszem nem kell most Villa kvalitásait felemlegetni ahoz,hogy éreztessem veletek,hogy miért...De lehet hogy Pep elképzeléseibe sem illett volna bele.
-Adebayor-ral viszont mindig úgy voltam,hogy jó,jó de...Valami hiányzik.Sokszor láttam arsenal-meccseket az idén bajnokikat és bl-t is,de valahogy nem az igazi,ez csak az én véleményem,igaz hogy fejjel gyilkos a srác,csak a La Liga-ban ez kevés lenne,szerintem NEM Barca-szintű csatár!Viszont lehet,hogy pont ő az akit Pep is keres és beleillik majd egy új játékrendszerbe,de a jelenlegi semmiképp sem szerintem!
-Hleb-re rátérve,ha már arsenal játékosoknál tartunk,vagyis Hleb már csak volt arsenal játékos

,aminek én örülök szerintem rendkívül érzi a kombinatív,rövidpasszos játékot,amit mi is játszunk,remélem beválik!
-a korábbi igazolásokról-kezdeném Dani Alves-sel akinek a játékát nagyon szeretem,szerintem egy igazi "nagy hal" és nagyon nagy üzletet csináltunk vele,a világ legjobb jobb szélsője,mert ugye ő nem telljesen védő,nagyon sokat mozog alapvonaltól alapvonalig,kifogástalan jobbszélt fognak alkotni Messi-vel,ez nem is lehet kérdés!
-Keita-neki is tetszett a játéka,nagyon nagy bombái vannak,ami talán a mostani játékunkból picit hiányzott is.
-Pique-jó igazolás,ismeri a klubbot,az elvárásokat,a játékrendszert,már zaragoza-ból vissza kellett volna hozni,mert ott is nagyon jól játszott,manchester-ben nem igazán jutott lehetőséghez...
-Cacares-igazi fekete ló,de remélem,hogy igaza lesz a Recre-elnökének aki azt mondta,hogy nagyon nagy üzletet csinált a Barca Cacares megvásárlásával...
Előljáróban ennyit,bár ez is egy picit hosszúra sikeredett

ja és:
Visca el Barca!!!