Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
depth
Capitá del Barça

2008.07.23. 15:36:47

manuel írta: Már elnézést!!! Legyen az a holland bajnokság vagy a belga vagy éppen a brazil az másodlagos szempontnak tekintehtő sztem én mindig a tudásátt nézem az illetőnek nem azt hogy milyen bajnokságban nyomja.De már ne is haragudj de az hogy te pl.a Huntelaar gyerekre azt mondod hogy lutri ez enyhén röhelyesnek tünik.legyen annyi elég hogy aki 170 mecsből 130 gólt képes rúgni és akár válogatottjában 20 gólig eljutni az előtt sztem le a kalappal és azt nézd hogy még csak hány éves kb 20-23 nem pedig 30.Az a gyerek bárhol megálná a helyétt sztem és nem csak ő hanem a többi lutri is ahogyan te nevezzed őkett.
:wink:
Pont azt az egyet választottad ki a sok közül, aki a legkevésbé "lutri". De pontosítok. Még kb. 20 nap és 25 éves lesz és a válogatottban eddig "csak" 8 gólt lőtt. A meccs/gól mutatója nagyon jó, csak annyi a kérdés, h megállja-e a helyét egy erősebb bajnokságban. Drogbánál pl. ez nem kérdés, mindannyian tudjuk, h mekkora klasszis. Nekem se szimpatikus, meg amúgy is 30 éves, de ez miért baj? 2-3 év még biztos van a lábában, akkor meg úgyis újra egy átalakulás lesz, mint mindig.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.23. 15:25:13

Az már biztos h egy Henry-Drogba csatár 2-ős naon veszélyes lenne.+Bojannal kiegészítve 8)
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 15:23:24

csababarca írta:[Amúgy ami a fiatal tehetségeket illeti,mindegyikük lutri :

Már elnézést!!! Legyen az a holland bajnokság vagy a belga vagy éppen a brazil az másodlagos szempontnak tekintehtő sztem én mindig a tudásátt nézem az illetőnek nem azt hogy milyen bajnokságban nyomja.De már ne is haragudj de az hogy te pl.a Huntelaar gyerekre azt mondod hogy lutri ez enyhén röhelyesnek tünik.legyen annyi elég hogy aki 170 mecsből 130 gólt képes rúgni és akár válogatottjában 20 gólig eljutni az előtt sztem le a kalappal és azt nézd hogy még csak hány éves kb 20-23 nem pedig 30.Az a gyerek bárhol megálná a helyétt sztem és nem csak ő hanem a többi lutri is ahogyan te nevezzed őkett.
:wink:
Richi
Jugador d'estrella

2008.07.23. 15:20:56

eto'o nem fog londonba menni főleg nem a cselszihez sztem...bár minden megtörténhet és összejöhetne az üzlet mert hát Eto'ot nem akarja Pep sztem már ő se nagyon akar...de lehet h ő nem olyan mint Deco és Roni ő igenis odafog állni és bebizonyítja h neki itt van a helye
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 15:19:16

norbert55 írta:Pedig csak 1 lehetőségünk maradt.Mivel a Chelsea-nek el kell adni Drogbát mivel menni akar oda kell egy csatár.És Eto'o kívül most nincs olyan csatár a piacon aki ijen könnyen mehetne a Chelsea-hez.Szal ha Drogba kijelenti h menni akar ell kell fogadnia a Chelsea-nek a Droga-Eto'o cserét.A Chelsea fizetné Eto'o-ért a magas fizuját és mindenki boldog.
Szépen leírtad a helyzetet! :wink:
Én is úgy gondolom, hogy ez lesz a forgatókönyv. Nem kell neki örülni, de több mint valószínű hogy így lesz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.23. 15:45:41-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
norbert55
Entrenador del Barça

2008.07.23. 15:14:07

Pedig csak 1 lehetőségünk maradt.Mivel a Chelsea-nek el kell adni Drogbát mivel menni akar oda kell egy csatár.És Eto'o kívül most nincs olyan csatár a piacon aki ijen könnyen mehetne a Chelsea-hez.Szal ha Drogba kijelenti h menni akar ell kell fogadnia a Chelsea-nek a Droga-Eto'o cserét.A Chelsea fizetné Eto'o-ért a magas fizuját és mindenki boldog.
depth
Capitá del Barça

2008.07.23. 15:14:03

manuel írta:blablabla
Úristen, nem 5 év múlva szeretnénk itt csapatot látni, hanem 1-2 év múlva. Akiket felsoroltál, mind-mind kevesek lennének ide jelenleg. Fiatal tehetségeink meg már vannak. Messi, Iniesta, Bojan, Caceres stb. Soroljam még? Ha te ilyen Kerlont meg Douglast odaírtál, akkor ideírhatnám az egész Barca B-t Assulinnal, Thiagoval együtt. Kis komolyságot emberek.

Szerk.: Akiket leírtál, azok közül melyik érne fel Eto'oval, Adebayorral vagy Drogbaval?
henry&eto írta:Mai nap Drogbáról nem is lesz már hír?vagy még lehetséges?hogy áll a transzfer?
Miért kérdezed meg naponta 3x? Mi is annyit tudunk mint te. Ha kintlesz a főoldalon, akkor lesz biztos.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára depth 2008.07.23. 15:17:22-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.23. 15:08:10

manuel írta:Figyelj Csaba!!!én szerintem nekünk nem mással kellene foglalkoznunk és főleg nem a madridal hanem csak a barcával. :wink: A mostani focipiacon olyan hihetetlen képességű fiatalfocisták vannak hogy az hihetetlen vegyük pl.a brazil bajnokságott ott is ott van ez Thiago Navas és ez Conca hihetlen képességekel vannak megálda és mégsokkan mások mint pl.Kerlon,Douglas,Renato Augusto stb... nem is drágák szóval azt nem lehet mondani hogy nincs miben válogatni egyszerűen Txikiék egyféltökűek (már bocsánat a kifjezésért) de ilyen játékintleliganciájú futtbalistákat hogy lehet otthagyni hogy más elhappolja őkett ez számomra hihetlen. :?: Vagy vegyük az európai tehetségeket mint pl.Nasri,Modrics,Moutinhó,Lenonn,Huntelaar stb...olyan labdarúgók akikett érdemes lett volna megemliteni a csapaton belül.Szóval amig a vezetőknek ilyen felfogássa hogy ilyenekbe gondolkodnak mint pl.Trezeguét,Drogba és 30 éven felüliek korosztálya addig itt nemlesz szerintem sohasem rend. :idea:
nem én kezdtem el foglalkozni velük :wink: úristen,hát te kezdted el írni a madridot ,én csak leírtam a véleményem....
Amúgy ami a fiatal tehetségeket illeti,mindegyikük lutri...a vezetőségünk pedig nem az a hazárdírozós fajta...úgy hogy szerintem nem nagyon fognak venni ilyen játékosokat...persze kivételek adódnak,lásd Henrique... :?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 15:03:12

Figyelj Csaba!!!én szerintem nekünk nem mással kellene foglalkoznunk és főleg nem a madridal hanem csak a barcával. :wink: A mostani focipiacon olyan hihetetlen képességű fiatalfocisták vannak hogy az hihetetlen vegyük pl.a brazil bajnokságott ott is ott van ez Thiago Navas és ez Conca hihetlen képességekel vannak megálda és mégsokkan mások mint pl.Kerlon,Douglas,Renato Augusto stb... nem is drágák szóval azt nem lehet mondani hogy nincs miben válogatni egyszerűen Txikiék egyféltökűek (már bocsánat a kifjezésért) de ilyen játékintleliganciájú futtbalistákat hogy lehet otthagyni hogy más elhappolja őkett ez számomra hihetlen. :?: Vagy vegyük az európai tehetségeket mint pl.Nasri,Modrics,Moutinhó,Lenonn,Huntelaar stb...olyan labdarúgók akikett érdemes lett volna megemliteni a csapaton belül.Szóval amig a vezetőknek ilyen a felfogássa hogy ilyenekbe gondolkodnak mint pl.Trezeguét,Drogba és 30 éven felüliek korosztálya addig itt nemlesz rend sztem sohasem. :idea:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.07.23. 15:07:52-kor.
Drukker
Jugador d'estrella

2008.07.23. 15:03:06

Asszem sokan félreértettek. Hleb és iniesta jobb szélen meg állja a helyét. Henry Gudi és bojan középen míg Messi jobb oldalon és ha jól emlékszem Bjan játszott már jobb oldalon is.

A gúnyolódás miatt meg csalódott vok. Mert eddig akit ismertem mint Barca drukkert mindig rendes volt. Vitázni lehet velem de a parasztkodás miatt ideges leszek. Kinek mi a véleménye de ne bunkón és primitíven fejtse ki :evil: :evil: :evil:
fradika87
Barça B

2008.07.23. 14:57:26

De villa nem illik bele guardiola stratégiájába!
Neki egy erős, jó testfelépítésű, és erőszakos csatár kell, akinek hasznát vehetjük a pontrugásoknál!
Nem igaz nem értitek meg
Villa helyett ott van nekünk bojan, tök ugyan az a játékstílusok
1-2 év és ős is ugyanolyan sztár lehet
ha igy folytatja
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.07.23. 14:46:19

a valencia pénzügyi gondok miatt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" megválni néhány sztárjától, a barca most hagyhatná drogbát, adebayort meg berbatovot és összpontosíthatna villara. Villa tökéletesebb lenne mindegyiknél és mivel úgy néz ki eladják, ő meg spanyolban akar maradni akkor nagy eséllyel pályáznánk rá. :) :) :) :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
fradika87
Barça B

2008.07.23. 14:45:40

manuel írta:
zolinho555 írta:Van Der Vaart-ra és Diego-ra összpontosit :D
Na látod ez az hogy ők legalább koncentrálnak a középályára mi pedig nem!!!gyakoratilag Hleb az egyetlen igazolásunk arra posztra.A többi igazolásaink pedig mindegyike védő szóval én nem hiszem hogy pont nekünk kellene blamálni más csapatott amikor azok legalább ésszel gondolkoznak azzal hogy nem vásárolnak úgyanarra posztra 5 embert.
Én szerintem Txikiéknek és Guardioláknak kellene észhez térni már végre mert az hogy ide vásárolnak már lassan 20 védőtt az már nálam kabaré a köbbön.
Hát sztem meg max. egy bal szélső kell! Bőven elég
Miért te hova gondoltál még?
keita, hleb, xavi, iniesta, toure, goudi-ha marad, bőven elég
igy is ezek közül kettő legalább csere lesz!
sztárt meg cserepadra nem éri meg igazolni
akkor jó ha sérülés van, de ezt nem lehet kiszámítani sajna, de reméljük most nem lesz annyi!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.23. 14:42:52

manuel írta: Na látod ez az hogy ők legalább koncentrálnak a középályára mi pedig nem!!!gyakoratilag Hleb az egyetlen igazolásunk arra posztra.A többi igazolásaink pedig mindegyike védő szóval én nem hiszem hogy pont nekünk kellene blamálni más csapatott amikor azok legalább ésszel gondolkoznak azzal hogy nem vásárolnak úgyanarra posztra 5 embert.
Én szerintem Txikiéknek és Guardioláknak kellene észhez térni már végre mert az hogy ide vásárolnak már lassan 20 védőtt az már nálam kabaré a köbbön.
Nem igazolnának 5 embert ugyanarra a posztra?Sneijder,Guti,+VnV,Diego....

Ez 4 ember ugyanarra a posztra...és ezek közül én max Gutit padoztatnám...
Felesleges igazolás nekik bármelyikük...inkább egy támadóra lenne szükségük...

Nálunk a középpályán van Touré,Keita,Xavi,Iniesta,Hleb....nálunk ezek közül csak 3an vannak a pályán...bár én elviselnék azért még egy embert itt :roll:
Védelemben igaz hogy túltengés lesz,ha Milito is felépül...de Casares és Pique a jövő lehet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2008.07.23. 14:45:58-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nóbi
Capitá del Barça

2008.07.23. 14:42:10

manuel írta:Na látod ez az hogy ők legalább koncentrálnak a középályára mi pedig nem!!!gyakoratilag Hleb az egyetlen igazolásunk arra posztra.
És Keitáról mi a véleményed? A középpálya tökéletesen kész van, max jön még vki az ifiből, de az sem létkérdés...
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 14:36:57

zolinho555 írta:Van Der Vaart-ra és Diego-ra összpontosit :D
Na látod ez az hogy ők legalább koncentrálnak a középályára mi pedig nem!!!gyakoratilag Hleb az egyetlen igazolásunk arra posztra.A többi igazolásaink pedig mindegyike védő szóval én nem hiszem hogy pont nekünk kellene blamálni más csapatott amikor azok legalább ésszel gondolkoznak azzal hogy nem vásárolnak úgyanarra posztra 5 embert.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.23. 14:18:12

Varatrix írta:Eto'o is: A szeretem Madirdot, kampányairól híres! 100% hogy nem megy a fehérekhez.

Madrid cabron, saluda al campeon!
Szimpatikus nyilatkozat! :D :D :D :twisted:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.23. 14:04:35

zolinho555 írta:a Real elméletileg áttért egy B tervre! CR miatt! most Villára, Van Der Vaart-ra és Diego-ra összpontosit! nem tom sztem sem lenne jó ha Eto'o a Realban kötne ki!! gondoljunk csak vissza hogy Eto'o hányszor szapulta a Realt! :D:D Kiutálnák a stadionbol! :D
Egyetértek. Eto'o közellenséggé válna mind két helyen. Meg hát szívből gyűlöli a Madridot,... áhh kizárt.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.07.23. 13:49:27

Szerintem úgynézki hogy Silva marad a Valenciánál legalábbis szerződést szeretnének vele hosszabitani ezt irja a Sport.es
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.23. 13:48:31

Eto'o is: A szeretem Madirdot, kampányairól híres! 100% hogy nem megy a fehérekhez.

Madrid cabron, saluda al campeon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.07.23. 13:50:57-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.23. 13:48:03

Mark11 írta:Egyes hííresztekések szerint a Bernd Schuster szeretné leigazolni Eto'o-t. De ennek a transzfernek az útjában Ramón Calderón áll. :twisted:
Meg talán Samuel Eto'o.
Mark11
Barça C
Kapcsolat:

2008.07.23. 13:45:09

Egyes hííresztekések szerint a Bernd Schuster szeretné leigazolni Eto'o-t. De ennek a transzfernek az útjában Ramón Calderón áll. :twisted:
~barcelona~
Barça B

2008.07.23. 13:42:08

torrentkiller írta:
Drukker írta:Nem vagyok biztos hogy kell nekünk egy csatár. Ha Eto'o elmegy akkor is van:Henry, Bojan, Gudjonsen, Hleb, MESSI, Iniesta
Szerintem kell.
Normál esetben Henry, Messi csatárok Ini és Hleb kp, és Guddy pedig lelép. Akkor marad Bojan. És ha Ő is megsérül akko mi lessz? Pinto lessz a csatár? Gondolkozz :!: :!:
igen ezzel egyetértek kell hozni még egy csatárt
Varga
Capitá del Barça

2008.07.23. 13:41:01

Drukker írta:Nem vagyok biztos hogy kell nekünk egy csatár. Ha Eto'o elmegy akkor is van:Henry, Bojan, Gudjonsen, Hleb, MESSI, Iniesta
Ezek közül a középcsatárok: Henry, Bojan, Gudjohnsen. Gudjohnsen nem elég megbízható. Maradt Bojan, Henry. 2 csatár szerintem kevés.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.07.23. 13:38:51

Szerintem kell.
Normál esetben Henry, Messi csatárok Ini és Hleb kp, és Guddy pedig lelép. Akkor marad Bojan. És ha Ő is megsérül akko mi lessz? Pinto lessz a csatár? Gondolkozz :!: :!:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Lezárt