Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jogos, de asszem Enriquenek is akkor volt a gólyatábora.Badi írta:de az iskolakóstolgató, nem egyetemikovinho írta:Én 23.-ára szavaztam. Szerintem mindenképpen hétvégén legyen, mert azért a szabadságolásokat elég nehéz megoldani azoknak, akik dolgoznak.
Nekem speciel tavaly augusztus végén volt a gólyatáborom.![]()
de az iskolakóstolgató, nem egyetemikovinho írta:Én 23.-ára szavaztam. Szerintem mindenképpen hétvégén legyen, mert azért a szabadságolásokat elég nehéz megoldani azoknak, akik dolgoznak.
Nekem speciel tavaly augusztus végén volt a gólyatáborom.
Nos, igen. De ha abból a 3-ból a kettő a csoportvezető, ill. a helyettese, az már nehezebben megoldható. Négy csoport van, arra jut 6 csoportvezető, ill. helyettes. Azt is tudom, hogy még egy csoportvezető nem lesz, mert a hölgy augusztusban szokott elmenni nyaralni, és egész hónapban nem dolgozik. Megteheti, mert jól nyal...lionelmessi19 írta:Én még most kezdem Ozsi, haggyá má..
Elolvastam Tamás, értem, tudom hogy működik ez.
De mindenesetre kevés olyan hely van azért talán ,ahol még ha szabadságon is van 1-2 ember, ne tudnának még 1 vkit pótolni 1-1,5 legfeljebb 2 napra.
De értem, hogy ez is egy szempont, csak nem minden mást elsöprő..
hát akkor engedelmeddel:Varga Tamás írta: Aki vitatkozni akar, az mással tegye, mert többé nem leszek rá vevő. Még a halál ...ra is elküldhet bárki, nem érdekel, nem fogok rá semmit sem válaszolni.
20 napom van még, meg 16 óra pluszom. Nem ez a gond, hanem amit kiegészítésként leírtam, olvasd el.lionelmessi19 írta:Akkor visszakérdezek.Mikor voltál utoljára gólyatáborban?
No, lényeg, hogy tudtommal már inkább augusztus utolsó napjaiban kezdődnek a gólyatáborok, legtöbbjük, nem pedig szeptember elején. Persze lehet nincs igazam, de így tudom.
Tudom hogy nem egyszerű a szabadság dolog a munkahelyeken, de továbbra is tartom hogy 2 nappal még senkinek nem lehet gondja normál esetben. Az eleje pedig nem beszólás volt, emlékeim szerint még senki sem jelezte hogy ilyen gondja volna, a levegőnek meg aránylag ritkán 'mondom be a frankót'. Nyilván ha valaki már nem rendelkezik nyár végére ennyi szabival, az speciális helyzetben van, épp ezért vagyunk most ezzel a témával Július közepén/végén.
Ne haragudj Andris!lionelmessi19 írta:szvsz a 2 szabadnappal ha probléma van, akkor valami nagy gáz van ott a munkahelyen..![]()
Amúgy meg nem lehet mindent figyelembe venni, és szerintem akkor már inkább csak a le nem nagyon mondható dolgokról érdemes szót ejteni, mint elutazós nyaralások (ami sokkal több van hétvégén illetve hosszúhétvégén..) illetve az Augusztus legvégei táborfélék, amiről már esett szó.
Mondom ezeket úgy, hogy tuti megyek, bármikor lesz.
Varga Tamás írta:Nem vitatkozásképp mondom, de valamit figyelembe lehetne venni. Szerintem. A hétközi találkozó esetén azok, akik dolgoznak + vidékiek 2 napot kell kivenniük. Nem könnyen megoldható.
A hétvégi dolog sokkal szimpatikusabb lenne.
Szerintem. De ez csak egy meglátás.