Egyéb Barça meccsek
Edzésen kissebb sérülést szenvetdek ha jól tom!! 

- matyi02
- Entrenador del Barça
norbert55 írta:Abidal,Sylvinho,Xavi,Iniesta,Puyol miért nem játszottak?Xaviék valszeg az EB miatt.De a szélsők?
Sérültek ...

Tul kemény volt az edzés és meghuzotak v mi de ha olvasnád azz eurobarcát ...

Abidal,Sylvinho,Xavi,Iniesta,Puyol miért nem játszottak?Xaviék valszeg az EB miatt.De a szélsők?
Nem csak rajta múlott. Sokkal erősebb volt a kp, mint az első félidőben. Jóval több labdát szereztek Yayaék és nagyon jól osztogattak középről. Szerintem ez volt a kulcs.depth írta:Mondjuk amíg Messi nem jött be... nagyon szenvedtünk.
Martin a 2. félidőre jelentősen feljavult. Abraham is tanárian játszott, asszem meg is van Alves helyettese. Keita felesleges igazolás volt, amikor van nekünk egy ilyen jól játszó Bosquetünk, ahogyan bal szélső igazolás sem kell, ha Jeffren és Pedrito felkerül.
Megemelem a kalapom a fiatalok előtt.
Látva őket bánt, hogy nem kerülhetnek fel, mert már túl vagyunk az igazolásokon és feleslegesen költöttünk játékosokra.
Megemelem a kalapom a fiatalok előtt.

Látva őket bánt, hogy nem kerülhetnek fel, mert már túl vagyunk az igazolásokon és feleslegesen költöttünk játékosokra.

Messi, Eto'o, Cáceres, Jeffren. Nekem az ő játékuk tetszett. Eto'o és Messi nagyon megértik egymást. Jeffren tökéletes csere lenne szerintem, jól cselez, gyors és robbanékony. Cáceres meg a góltól eltekintve hihetetlenül jól játszott. Rengeteg támadást állított meg, mesterien szerelt, nagyon tudta, h mi a dolga.
Mondjuk amíg Messi nem jött be... nagyon szenvedtünk.
Mondjuk amíg Messi nem jött be... nagyon szenvedtünk.
A 2.félidő sokkal jobb volt mint az első.Messi+még pár ember naon felpörgette a csapatot.Nekem Victor Sánchez eggyáltalán nem szimpi.Sztem ő marad a B csapatban.Jeffren,Corcoles,V.V.Vázquez,Pedrito pedig sztem naon tehetséges játékosok.Úgylátszik marad a 4-3-3 de a taktika más lett.
Eto'o naon jól és ügyesen játszott.Henryval eggyenlőre nem vok megelégedve.A kezdő 11 sztem naon tartalékos volt.Pár ember kivételével.
Eto'o naon jól és ügyesen játszott.Henryval eggyenlőre nem vok megelégedve.A kezdő 11 sztem naon tartalékos volt.Pár ember kivételével.
messi nem lessz a kezdőbe?
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ha jól látom, Sylvinho, Abidal és Touré nincs a padon, vagyis meccsre nevezve. Mellettük még Xavi, Iniesta és Puyol se.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Aha, én is onnan szedtem. Csak azt hittem(reméltem), h ez ilyen "szerintünk kik kezdenek". Azt értettem, h az előző meccsen miért nem játszottak, de úgy gondoltam, h mostanra utolérték a többieket.Varga Tamás írta: De igen, az fcb.com-on is ez van.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
De igen, az fcb.com-on is ez van.depth írta:Ezt a kezdőcsapatot írják:
V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojan
Cserék között meg nem látom Xavit, Iniestat, Puyolt, remélem ez nem hivatalos felállás.

Ezt a kezdőcsapatot írják:
V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojan
Cserék között meg nem látom Xavit, Iniestat, Puyolt
, remélem ez nem hivatalos felállás.
Cserék között meg nem látom Xavit, Iniestat, Puyolt

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Internetes meccsnézéssel kapcsolatban ide írjatok: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711
- csabimo
- Capitá del Barça
köszönöm, én a multkorit valamilyen justintvn néztem, ott jo minöségü volt...meg nem kellett variálni csak rákatt és ment...Danka00792 írta:Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!
Elvileg itt megtudod, én ezen néztem az elözö mecs utolsó 10 percét, nem valami jo minöség, de látod hogy mi történik a pályán.![]()
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Elég hülye ötlet de mi lenne ha az oldalra felraknák a Barca Tv-t 

- Danka00792
- Director del Fútbol
Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!
Elvileg itt megtudod, én ezen néztem az elözö mecs utolsó 10 percét, nem valami jo minöség, de látod hogy mi történik a pályán.

http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Családi okok miatt én sem látom a meccset.
Névnapouznk, grillezünk, hány órára vagyunk meghívva? Persze, hogy 5! Bingó...
Valahol lesz majd egy részletes összefoglaló?

Valahol lesz majd egy részletes összefoglaló?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Aha kösz igazad van a 512alatt nincs esélyem sajna nem látom a meccset de ez van .lionelmessi19 írta:Az 512essel már van esély, a másikkal szerintem szinte semmi..
Ottvan oldalt a köv meccsek dolog.

Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

- Andris
- Adminisztrátor
Az 512essel már van esély, a másikkal szerintem szinte semmi..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
nekem fél megás ittvilmso94 írta:Csak tudod mi kell hozzá hogy menjen jól a meccs - egy jó internet mert nekem 128kb/sec a netem elég gyenge sajnos.![]()

de remélem jó lesz.
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csak tudod mi kell hozzá hogy menjen jól a meccs - egy jó internet mert nekem 128kb/sec a netem elég gyenge sajnos.norbert55 írta: Nem kell hozzá semmi.

- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó feljövünk amikor lesz a meccs és akkor majd belinkeled a hol lehet nézni a meccset . Kösz előre is . Mikor kezdi a mai meccset különben ?lionelmessi19 írta:Nem közvetíti TV adó magyarországon, meccs előtt fél órával gyertek fel, és várjátok meg amíg lesz egy link. De tényleg, mert meccs közben mostmár aprítom a linkeket... elég volt egyszer hogy 40szer belinkelik a lusta disznók miatt.