Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Amit itt leírtál ugy ahogy van tökéletes.Ide ezekután erről a mecsről egykét saját véleményt lehet írni mert ez egyszerűen tökéletes volt a meglátásaid ahogy leirtad vérbeli Barcás!Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
Bízzunk benn, hogy a könnyű álmot, nem nehéz ébredés követi!
SOM I SEREM!
Varga Tamás írta:Miután hazaértem erről a kimagaslóan magas színvonalú Hali-meccsről, elmondanám a véleményem a Barca-derbiről.
Az első félidővel nem, a másodikkal maradéktalanul elégedett vagyok. A meccs egészét tekintve teljesen elégedett vagyok Messi, Dani Alves, Cáceres (a kapott gólban benne volt, de előfordul), Yaya Touré, Jeffren, Samu játékával.
Az első félidő szinte értékelhetetlen volt. A védelem egy picit ingatag lábakon állt, és egyszer Martin hibázott, ebből lett a gól. Viszont rögtön utána, Titi szemfülességének is köszönhetően, egyenlítettünk. Ez pozitívum.
A 2. félidőben egy teljesen más felfogású Barcát láthattunk. A cserék mellett, szerintem, a szünetben lehetett egy kis fejmosásszerű valami az öltözőben. A 2. felvonásra úgy jöttünk ki, ahogy illik. Örömteli, hogy Dani barátunk már 60-65 percet simán tud játszani. Nagyon jó vétel volt: remekül passzol, jól megérteti magát mindenkivel (főleg Messivel), bátran és nagy pontossággal lő távolról. Nálam messze Ő a legjobb vétel. Szorosan követi őt Martin Cáceres. Zseniálisan szerel, a szerelései halálpontosak, szabályosak és határozottak. Eddig kellemesen csalódtam benne, a várakozásokat ő múlja felül leginkább - szerintem. Nagyon tetszik a játéka.
A fiatalok közül Jeffrennek szép jövőt remélek: gyors, jól cselez, jó a térlátása a pályán. Egy kis izom, kis rutin, és a balon 2-3 év alatt kezdővé nőheti ki magát. Busquets magabiztossága is tetszik a középpályán, nem esett messze az alma a fájától.
Összességében a látottakkal, a leírtakkal, a Skóciából érkező hírekkel elégedett vagyok. De ne feledjük, nem a BL-győztessel, és nem is valami komoly játékerőt képviselő csapatokkal játszottunk. A skóciai hétnek az összerázódás, a kemény munka, az erős alapozás volt a célja. Ezt a célt sikerült elérni, szerintem, és jól szolgálta a további csiszolgatás, összeérés munkáját.
Csak így tovább!
Bízzunk benn, hogy a könnyű álmot, nem nehéz ébredés követi!
SOM I SEREM!
norbert55 írta:Abidal,Sylvinho,Xavi,Iniesta,Puyol miért nem játszottak?Xaviék valszeg az EB miatt.De a szélsők?
Nem csak rajta múlott. Sokkal erősebb volt a kp, mint az első félidőben. Jóval több labdát szereztek Yayaék és nagyon jól osztogattak középről. Szerintem ez volt a kulcs.depth írta:Mondjuk amíg Messi nem jött be... nagyon szenvedtünk.
Aha, én is onnan szedtem. Csak azt hittem(reméltem), h ez ilyen "szerintünk kik kezdenek". Azt értettem, h az előző meccsen miért nem játszottak, de úgy gondoltam, h mostanra utolérték a többieket.Varga Tamás írta: De igen, az fcb.com-on is ez van.
De igen, az fcb.com-on is ez van.depth írta:Ezt a kezdőcsapatot írják:
V.V - Alves, Cáceres, Marquez, V.Sánchez - Keita, Gudjohnsen, Crosas - Henry, Pedrito, Bojan
Cserék között meg nem látom Xavit, Iniestat, Puyolt, remélem ez nem hivatalos felállás.
köszönöm, én a multkorit valamilyen justintvn néztem, ott jo minöségü volt...meg nem kellett variálni csak rákatt és ment...Danka00792 írta:Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!
Elvileg itt megtudod, én ezen néztem az elözö mecs utolsó 10 percét, nem valami jo minöség, de látod hogy mi történik a pályán.![]()
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=football
Hali!csabimo írta:Hello tud valaki egy linket adni hogy hol lehet nézni a mecset!