Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 14:22:10

gekkodan írta:
Bestbarca írta:A legújabb állaspont szerint Silva "meglehetősen" érdeklődik a klubbok ajánlatai iránt, és közel sem annyira elkötelezett a Valencia iránt. Áhhhhhh itt percenként változnak a hírek. Nem lehet tudni mi az igazság.
Igen. A sport.es legújabb információi szerint ma elég komolyan elindulhat valamelyik irányba az ügy. Reggel az ügynöke azt mondta, hogy maradni akar, viszont a legújabb hírek szerint a Valencia kész minden játékosért meghallgatni az ajánlatokat, ráadásul pont, ahogy te is írtad, Davidnak sincs ellenére az átigazolás. Gondolom őt is a cím és a pénz motiválja, erre pedig Valenciában jelenleg elég kevés esélye van.

Remélem a vezetőségnek most lesz esze és a sebes, gyenge baloldalunkat megerősítik. Erre pedig a legjobb ember Silva lenne.
Na igen erre meg Txiki azt nyilatkozza, az elmundon hozták le, hogy Silva ügyében még el sem kezdődött semmi. Holnap meg hogy kb. leigazoltuk, utánna meg már majdnem leigazoltuk. :D 8) Ezek etetnek minket, kb 5%-át tudjuk a valóságnak. :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 14:17:34

depth írta:
Bestbarca írta:A legújabb állaspont szerint Silva "meglehetősen" érdeklődik a klubbok ajánlatai iránt, és közel sem annyira elkötelezett a Valencia iránt. Áhhhhhh itt percenként változnak a hírek. Nem lehet tudni mi az igazság.
Ezért nem kell pletykaoldalakat olvasni és akkor nem fogsz összezavarodni :wink:
Mint ahogy egy páran írták, a goal.com-on általában más oldalak cikkei vannak összeszedve, ráadásul amikor nyiltkozatokból idéznek, akkor azok megbízhatóak, a többit nem is nézem. Egyébként a sport, es az elmundo is ezeket a híreket hozta le, úgyhogy itt nem a goal,com-mal, illetve a pletykákkal van gond, hanem azzal, hogy össze vissza beszélnek az érintett klubbok, menedzserek, ügynökök és játékosok. Vélhetően taktikáznak, több pénzt akarnak kicskarni, egy-egy elutasító nyilatkozattal. Na igen ezen igazodjunk ki!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.05. 14:12:23

Igen. A sport.es legújabb információi szerint ma elég komolyan elindulhat valamelyik irányba az ügy. Reggel az ügynöke azt mondta, hogy maradni akar, viszont a legújabb hírek szerint a Valencia kész minden játékosért meghallgatni az ajánlatokat, ráadásul pont, ahogy te is írtad, Davidnak sincs ellenére az átigazolás. Gondolom őt is a cím és a pénz motiválja, erre pedig Valenciában jelenleg elég kevés esélye van.

Remélem a vezetőségnek most lesz esze és a sebes, gyenge baloldalunkat megerősítik. Erre pedig a legjobb ember Silva lenne.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.05. 14:11:58

depth írta:
Nastradamus írta: Van egy oldal asszem hallottál már róla http://www.eurobarca.hu :D
Igen, és ez, h jön ide? Ezt miért nekem írod?

Arra gondoltam, h nem kéne annyira adni ilyen goal.com-nak a cikkeire. Pletykák, kitalációk..
Mindenkinek szólt!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.05. 14:09:35

depth írta:
Nastradamus írta: Van egy oldal asszem hallottál már róla http://www.eurobarca.hu :D

Arra gondoltam, h nem kéne annyira adni ilyen goal.com-nak a cikkeire. Pletykák, kitalációk..
A goal.com azért nem egészen egy szennylap. Elsősorban a különbözuő országok legnagyobb napilapjainak és médiumainak a híreiből szemezget. A különböző szerkesztői okoskodások szánalmasak, az tény. De a hírek csak közvetítve vannak. Kvázi olyan feladatot lát el az oldal, mint a tallózó. Lapszemlét végeznek, szóval ha pletykát is közöl, akkor sem a sajátja, legalábbis az esetek nagy részében.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
depth
Capitá del Barça

2008.08.05. 14:02:06

Nastradamus
Jugador del Barça

2008.08.05. 13:47:50

depth írta:
Ezért nem kell pletykaoldalakat olvasni és akkor nem fogsz összezavarodni :wink:
Van egy oldal asszem hallottál már róla http://www.eurobarca.hu :D
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 13:47:47

Elhiheted nekem hogyha elmegy akkor ahova megy az a Barca lesz :P
depth
Capitá del Barça

2008.08.05. 13:43:16

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 13:22:23

Poszi írta:Pedro és Jeffren mér menne vissza a b-be?
Szerintme is számol velük Pep, de majd meglátjuk. :wink:

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 13:21:51

A legújabb állaspont szerint Silva "meglehetősen" érdeklődik a klubbok ajánlatai iránt, és közel sem annyira elkötelezett a Valencia iránt. Áhhhhhh itt percenként változnak a hírek. Nem lehet tudni mi az igazság.

Poszi
Jugador del Barça

2008.08.05. 12:49:07

Pedro és Jeffren mér menne vissza a b-be?
barca0417
Entrenador del Barça

2008.08.05. 12:47:00

annak örülnék ha maradna Eto'o és még jönne Bebatov is. A Goal.com-on ilyesmi van. bár nem tudom mennyire megbízható forrás, sztem annyira nem, de akkor is tetszene. mondjuk ha Guddy-t+pénzt adnánk érte, az jó lenne. lenne versengés a csatároknál, és az nem baj ha erős a kispad. De szerintem ebből semmi se lesz. Ha Pedrito és Jeffrén visszamennek a B-be, és Guddy elmegy(amit remélek) akkor azért nem marad olyan sok támadónk. mondhatni 4, ami kevés.
Kép
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.05. 12:25:35

Bestbarca írta:
norbert55 írta:Ezt én is olvastam.Csak az elnökség inkább már eladná és Eto'o még maradna nálunk,de a MU hívószavára sztem a mostani helyzete miatt biztos menne.Nekünk meg ott lenne Berbatov hisz a Tothenam külföldre adná a játékost.Kevés az esély Silva leigazolásásra.Ugyanis a Valencia max. 1 vkit akar eladni(Joaquin,Villa,Silva) és a Tothenam 40 milkát adna Villáért!!Ha ezt elfogadja a Valencia akk már nincs értelme több sztárjukat eladni(és nekünk sem létszükséglet egy szélső).

Én remélem h Eto'o marad,de a mostani helyzetben nem lenne meglepő ha távozna.
Pont arról van szó most, hogy Eto'o nem akar elmenni, és nem is akarják már eladni.

"Samuel Eto'o feels stronger than ever."

"The Cameroonian has given orders not to listen or seek bids from outside "

Silva meg simán jöhet, nem véletlen tárgyalnak vele újra. Ha annyira nem lenne esély, nem foglalkoznának vele. A Valencia a napokban változtatta meg az állaspontját Villával és Silvával kapcsolatban. Nagyon nagy sz.rba vannak. Villa a Tothenambe, áhhhh, nem hiszem. Hisz hívja fél Európa, köztük pl. a Madrid is. Nem fog elmenni egy középszerű klubba, ha mehet a legjobbakhoz is. :wink: A tothamen meg nem lesz rossz csapat, de nem kell elájulni, mert sok tehetséges, ámde még nem sokat bizonyított játékossal vannak tele. Ennek ellenére jó gárda lesz, de nem hiszem, hogy fölvehetnék a versenyt a nagyokkal(MU., Chelsea, Arsenal, akár Liverpool).

Kiegészítés: a Valencia inkább Villát tartaná meg, mint Silvát, márpedig valamelyiktől meg kell válniuk.

de sztem 1iket se fogja megtartani mert nagybajban van anyagilag....
Viva Espana és Viva Barca.....
Varatrix
Director del Fútbol

2008.08.05. 12:25:17

Roppant mulatságos, hogy a játékosok hétről-hétre változtatják az álláspontjukat. At Eto'o eset most már lassan olyan szappan opera mint a Ronaldo.

Silva! Gyere!
Nagyon örülnék, ha itt játszana. Fiatal és, tehetséges. Persze nem a Joga király, de itt a helye!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 12:13:17

norbert55 írta:Ezt én is olvastam.Csak az elnökség inkább már eladná és Eto'o még maradna nálunk,de a MU hívószavára sztem a mostani helyzete miatt biztos menne.Nekünk meg ott lenne Berbatov hisz a Tothenam külföldre adná a játékost.Kevés az esély Silva leigazolásásra.Ugyanis a Valencia max. 1 vkit akar eladni(Joaquin,Villa,Silva) és a Tothenam 40 milkát adna Villáért!!Ha ezt elfogadja a Valencia akk már nincs értelme több sztárjukat eladni(és nekünk sem létszükséglet egy szélső).

Pont arról van szó most, hogy Eto'o nem akar elmenni, és nem is akarják már eladni.

"Samuel Eto'o feels stronger than ever."

"The Cameroonian has given orders not to listen or seek bids from outside "

Silva meg simán jöhet, nem véletlen tárgyalnak vele újra. Ha annyira nem lenne esély, nem foglalkoznának vele. A Valencia a napokban változtatta meg az állaspontját Villával és Silvával kapcsolatban. Nagyon nagy sz.rba vannak. Villa a Tothenambe, áhhhh, nem hiszem. Hisz hívja fél Európa, köztük pl. a Madrid is. Nem fog elmenni egy középszerű klubba, ha mehet a legjobbakhoz is. :wink: A tothamen meg nem lesz rossz csapat, de nem kell elájulni, mert sok tehetséges, ámde még nem sokat bizonyított játékossal vannak tele. Ennek ellenére jó gárda lesz, de nem hiszem, hogy fölvehetnék a versenyt a nagyokkal(MU., Chelsea, Arsenal, akár Liverpool).

Kiegészítés: a Valencia inkább Villát tartaná meg, mint Silvát, márpedig valamelyiktől meg kell válniuk.

MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.05. 12:02:24

carlos1991 írta:
MessiFan írta:Atyaég... a villa elmegy a tottenhamba. ott van Gomes ( :cry: :cry: :cry: ) Dos santos Madric.... Villa??? :shock:

kemény csapat lecc a tottenhambol.....:D tavaj kiesők ebben az évben bajnokok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostantól átáltam hozzájuk :lol:
a PSV-nek szereznie kell egy kapust de rögtön...
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.05. 11:57:38

MessiFan írta:Atyaég... a villa elmegy a tottenhamba. ott van Gomes ( :cry: :cry: :cry: ) Dos santos Madric.... Villa??? :shock:

kemény csapat lecc a tottenhambol.....:D tavaj kiesők ebben az évben bajnokok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.05. 11:55:20

Atyaég... a villa elmegy a tottenhamba. ott van Gomes ( :cry: :cry: :cry: ) Dos santos Madric.... Villa??? :shock:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.08.05. 11:50:15

szajko írta:

és szerinted Villa el is megy a tottenhamba? :lol:
Villa ügynöke nyilatkozta h szívesen menne Londonba akár a Spurs-be is.+ott van Juande Ramos is aki garancia a sikerre.Állítom h a mostani szezonban a Tothenam ott lesz a BL helyt érők körül.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 11:47:54

Bestbarca írta:Előszőr is a sport.es szerint Eto'o maradni akar, és a klubb is számít rá. Pep nemsokára visszavonja a nyilatkozatát, mi szerint nem számít rá. Az elmundo szerint az egész církusz azért volt, mert Laporta borzasztóan megharagudott rá, hogy a Real ellen szándékosan nem lépett pályára. Mondjuk megértem, mivel ott kaptunk egy 4-es, lefociztak minket, és Laporta a legcsúnyább vereséget szenvedte el akkor. Persze ez nem csak Eto'o miatt volt, de úgy érezthette elárulták. Azonban Eto'o teljesítménye meggyőzte, hogy érdemel másik esélyt .jehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D
Ennek ellenére a goal.com-on az hozták le, hogyha Eto'o maradni akar, akkor nagyon meg kell küzdeni a helyéért, de szerintem ezzel nem lesz gond, mert ő elképesztően elkötelezett a klubb iránt, Pep meg úgyis meg fogja adni neki a lehetőséget, nem hinném, hogy derikt nem játszatná. A goal.com-no lehozott nyilatkozat szerint Pep pont úgy tekit rá, mit bárkire, és elismeri, hogy az egyik legjobb a világon. Javul a véleménye :D Szerintem a következő évben egy túlmotivált Eto'o lő vagy 50-et azt Pep kedvence lesz az fix 8) :D Az érdekes viszont, hogy e forrás szerint, ha marad is Eto'o, attól még az amerikai torna után le akarjuk igazolni Berbatovot. Ezt a hírt megerősíti az elmundo is. Hiába van itt pénz, nem számít! :twisted:

Másodszor Silvaával tárgyalnak, és a mai nap kulcsfontosságú lehet. A Valenciának el kell adni, azt meg nem hiszem, hogy undorral jönne ide . Megtoljuk egy rahedli lóvéval, azt majd megkedveli a klubbot, mikor átveszi a Bl trófeát. :D :D :D 8)

Hát nem tom, de ha még jön Silva és Berbatov is, akkor kb 2-szer durvább keretünk lesz mindenkinél. Csak nehogy "túl" durva legyen, mint az utóbbi 2 évben. :?
Én nem szeretem Berbatovot és szerintem nem is olyan jó csatár még Titi ezzel a formájával is jobb sztem mint Berbatov Eto'o közelébe meg odasem érhet ez az én véleményem! :?
carlos1991
Barça B
Kapcsolat:

2008.08.05. 11:43:48

Bestbarca írta:Előszőr is a sport.es szerint Eto'o maradni akar, és a klubb is számít rá. Pep nemsokára visszavonja a nyilatkozatát, mi szerint nem számít rá. Az elmundo szerint az egész církusz azért volt, mert Laporta borzasztóan megharagudott rá, hogy a Real ellen szándékosan nem lépett pályára. Mondjuk megértem, mivel ott kaptunk egy 4-es, lefociztak minket, és Laporta a legcsúnyább vereséget szenvedte el akkor. Persze ez nem csak Eto'o miatt volt, de úgy érezthette elárulták. Azonban Eto'o teljesítménye meggyőzte, hogy érdemel másik esélyt .jehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D
Ennek ellenére a goal.com-on az hozták le, hogyha Eto'o maradni akar, akkor nagyon meg kell küzdeni a helyéért, de szerintem ezzel nem lesz gond, mert ő elképesztően elkötelezett a klubb iránt, Pep meg úgyis meg fogja adni neki a lehetőséget, nem hinném, hogy derikt nem játszatná. A goal.com-no lehozott nyilatkozat szerint Pep pont úgy tekit rá, mit bárkire, és elismeri, hogy az egyik legjobb a világon. Javul a véleménye :D Szerintem a következő évben egy túlmotivált Eto'o lő vagy 50-et azt Pep kedvence lesz az fix 8) :D Az érdekes viszont, hogy e forrás szerint, ha marad is Eto'o, attól még az amerikai torna után le akarjuk igazolni Berbatovot. Ezt a hírt megerősíti az elmundo is. Hiába van itt pénz, nem számít! :twisted:

Másodszor Silvaával tárgyalnak, és a mai nap kulcsfontosságú lehet. A Valenciának el kell adni, azt meg nem hiszem, hogy undorral jönne ide . Megtoljuk egy rahedli lóvéval, azt majd megkedveli a klubbot, mikor átveszi a Bl trófeát. :D :D :D 8)

Hát nem tom, de ha még jön Silva és Berbatov is, akkor kb 2-szer durvább keretünk lesz mindenkinél. Csak nehogy "túl" durva legyen, mint az utóbbi 2 évben. :?

hmmmmmmm.....az naccerű lenne amit ide leírtál.....:D örülnék ha lenne télleg 1igazi balközéppájásunk és annak is örünlék ha jönne egy Berbetov szintű játékos.. mert akkor legalább a csatárainknak megkéner küzdenijük a helyünkért.....:D
szajko
Director del Fútbol

2008.08.05. 11:42:57

és szerinted Villa el is megy a tottenhamba? :lol:
norbert55
Entrenador del Barça

2008.08.05. 11:35:39

Ezt én is olvastam.Csak az elnökség inkább már eladná és Eto'o még maradna nálunk,de a MU hívószavára sztem a mostani helyzete miatt biztos menne.Nekünk meg ott lenne Berbatov hisz a Tothenam külföldre adná a játékost.Kevés az esély Silva leigazolásásra.Ugyanis a Valencia max. 1 vkit akar eladni(Joaquin,Villa,Silva) és a Tothenam 40 milkát adna Villáért!!Ha ezt elfogadja a Valencia akk már nincs értelme több sztárjukat eladni(és nekünk sem létszükséglet egy szélső).

Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.05. 11:08:21

Előszőr is a sport.es szerint Eto'o maradni akar, és a klubb is számít rá. Pep nemsokára visszavonja a nyilatkozatát, mi szerint nem számít rá. Az elmundo szerint az egész církusz azért volt, mert Laporta borzasztóan megharagudott rá, hogy a Real ellen szándékosan nem lépett pályára. Mondjuk megértem, mivel ott kaptunk egy 4-es, lefociztak minket, és Laporta a legcsúnyább vereséget szenvedte el akkor. Persze ez nem csak Eto'o miatt volt, de úgy érezthette elárulták. Azonban Eto'o teljesítménye meggyőzte, hogy érdemel másik esélyt .jehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :D :D :D

Lezárt