Előszőr is a sport.es szerint Eto'o maradni akar, és a klubb is számít rá. Pep nemsokára visszavonja a nyilatkozatát, mi szerint nem számít rá. Az elmundo szerint az egész církusz azért volt, mert Laporta borzasztóan megharagudott rá, hogy a Real ellen szándékosan nem lépett pályára. Mondjuk megértem, mivel ott kaptunk egy 4-es, lefociztak minket, és Laporta a legcsúnyább vereséget szenvedte el akkor. Persze ez nem csak Eto'o miatt volt, de úgy érezthette elárulták. Azonban Eto'o teljesítménye meggyőzte, hogy érdemel másik esélyt .jehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ennek ellenére a goal.com-on az hozták le, hogyha Eto'o maradni akar, akkor nagyon meg kell küzdeni a helyéért, de szerintem ezzel nem lesz gond, mert ő elképesztően elkötelezett a klubb iránt, Pep meg úgyis meg fogja adni neki a lehetőséget, nem hinném, hogy derikt nem játszatná. A goal.com-no lehozott nyilatkozat szerint Pep pont úgy tekit rá, mit bárkire, és elismeri, hogy az egyik legjobb a világon. Javul a véleménye

Szerintem a következő évben egy túlmotivált Eto'o lő vagy 50-et azt Pep kedvence lesz az fix

Az érdekes viszont, hogy e forrás szerint, ha marad is Eto'o, attól még az amerikai torna után le akarjuk igazolni Berbatovot. Ezt a hírt megerősíti az elmundo is. Hiába van itt pénz, nem számít!
Másodszor Silvaával tárgyalnak, és a mai nap kulcsfontosságú lehet. A Valenciának el kell adni, azt meg nem hiszem, hogy undorral jönne ide . Megtoljuk egy rahedli lóvéval, azt majd megkedveli a klubbot, mikor átveszi a Bl trófeát.
Hát nem tom, de ha még jön Silva és Berbatov is, akkor kb 2-szer durvább keretünk lesz mindenkinél. Csak nehogy "túl" durva legyen, mint az utóbbi 2 évben.