Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen néztem a meccset.depth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...
Ezzel teljes mértékben egyetértek. De ne várjunk el tőle annyit, mint Eto'otól, mivel ő a balszélen játszik nem középcsatárként. Amúgy a levezetésed hibátlan.gekkodan írta: Depth!
Henryt én nem Silvához hasonlítom, hanem Henry-hoz! Amit művel itt 1 éve az a nyomába nem ér annak, amire képes. Engem nem vígasztal az, hogy megtartja a labdát és be tudja passzolni a szélről. Ez az ember a világ egyik legjobb támadója volt, mielőtt idejött, most pedig 1 éve keresi a cipőcskéjét, ahhoz képest viszont elég sokba került és sokat is keres. Ráadásul 31 éves.
Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
De ettől függetlenül még így is jobban belepasszol az elképzelésekbe,igaz?danko94 írta:Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
Bocs,télleg nem akarok veled kötekedni,de amikor középen tolta Titi hol lőtt 2 gólt 40 perc alatt?Meg egyáltalán:a DANGER nem volt meg benne,amennyire elvárná az ember szurkeredepth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...
De henry most azon a poszton játszik mint Hleb csak a másik oldalon sztem a félidőben helyet cserél Eto'o val és akk ő fog gólt lőni!!!Bányász írta:Kevés...
Depth!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Igaz,h nem én lettem idézve,de részemről az "osztás" annak szól,h NEKEM ez KUMMÁRA kevés egy HENRY-tól A BARCELONÁBAN!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Háááát,azért bőven hagy kívánnivalót maga után,szvsz.Továbbra sem hozza azt a formáját,amiért idehoztuk.Nem kevés kottáért!Emlékeim szerint játszott már középen is a felkészülés alatt,de ott sem váltotta meg a világot.depth írta:Te most komolyan miről beszélsz? Nézed a meccset? Henry is milyen jól játszik már, ahoz képest, h ismét a bal oldalról kell indulnia. De jó ez így, Eto'o zseniális középen.lukinho írta:Abban biztos vagyok, hogy ha Samu nem a Barcában játszana, akkor mindent elkövetnénk, hogy leigazoljuk. Ehelyett meg a láthatatlan embert alakító Henryval akarunk csodát tenni...
Kevés...danko94 írta:Ez azért túlzás...Volt egy lesgólja majd egy kapufája egy zseniális passza Eto'o nak egy szép beindulás (éppen hogy kirúgták előle) és az amikor épp hogy nem érte el a lasztit. Emellet még nem hibázott minden labdát jól játszott meg....gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Ezzel nem értek egyet. Látszik rajta, hogy nagyon akar, és szerintem most megy neki, ahhoz képest, mennyire nem találja a góllövő cipőjét. Sztem most rendkívül hasznosan játszik - attól függetlenül, hogy a világverő NY az ellenfél.gekkodan írta:Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.