Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért remélem minél hamarabb,de a látottak alapján nem fogadnék rá nagy pénzben.gekkodan írta:Bányász!
OFF:
Lassan szervezzünk egy lcicitet, vagy egy fogadást, hogy mikor lő először gólt tétmeccsen![]()
ON
gyülülöm: szenvtelen, kilog, megtöri a dinamikátdanko94 írta:Mi a bajod vele????menczel írta:elrontja nekem a meccset pep.feljött ez a büdös guddy
Igen néztem a meccset.depth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...
Ezzel teljes mértékben egyetértek. De ne várjunk el tőle annyit, mint Eto'otól, mivel ő a balszélen játszik nem középcsatárként. Amúgy a levezetésed hibátlan.gekkodan írta: Depth!
Henryt én nem Silvához hasonlítom, hanem Henry-hoz! Amit művel itt 1 éve az a nyomába nem ér annak, amire képes. Engem nem vígasztal az, hogy megtartja a labdát és be tudja passzolni a szélről. Ez az ember a világ egyik legjobb támadója volt, mielőtt idejött, most pedig 1 éve keresi a cipőcskéjét, ahhoz képest viszont elég sokba került és sokat is keres. Ráadásul 31 éves.
Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
De ettől függetlenül még így is jobban belepasszol az elképzelésekbe,igaz?danko94 írta:Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
Henry is 16 gólt lőtt igaz ő 35 meccsen...gekkodan írta:Nincs kifogás arra, hogy sérülés/magánéleti gondok stb. Másnak is vannak gondjai, Eto'o is csak 18 meccsen játszott, de lőtt rajta 16 akciógolt. Ennyi.
Bocs,télleg nem akarok veled kötekedni,de amikor középen tolta Titi hol lőtt 2 gólt 40 perc alatt?Meg egyáltalán:a DANGER nem volt meg benne,amennyire elvárná az ember szurkeredepth írta:Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Csatár,rúgjon gólokat.Meg egy Henrynál ne legyünk már elégedettek azzal,h nem adja el a labdát meg mert meghúzza...
De henry most azon a poszton játszik mint Hleb csak a másik oldalon sztem a félidőben helyet cserél Eto'o val és akk ő fog gólt lőni!!!Bányász írta:Kevés...
Depth!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.
Istenem, te is nézted a meccset. Eto'o játszott középcsatárként és ez így jó, mert ő lövi a gólokat, de akkor se kell ugyanannyi gólt elvárni egy balszélsőtől.Bányász írta: Kevés...
Igaz,h nem én lettem idézve,de részemről az "osztás" annak szól,h NEKEM ez KUMMÁRA kevés egy HENRY-tól A BARCELONÁBAN!depth írta:Volt egy lesgólja, egy kapufája, két nagyon szép elfutása a baloldalon(!), egy hatalmas labdája Eto'onak. Silva nemhiszem, h tudna ennyit csinálni. Azért Henry az Henry. De ez már megszokás, h őt osztani kell..gekkodan írta: Henry? Ismét semmit sem csinál. Volt egy lesgólja, egy szép felfutása, de egyébként hadd ne emeljük már ki, mert ahhoz kumma gyenge ISMÉTELTEN.