2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Egészen pontosan a RM beintett, és visszahívta a brazil keretből.Valbali írta:Bevolt válogatva, végül lemondta a szereplést.LG írta:Robinho is m1 az olimpiára![]()
Bevolt válogatva, végül lemondta a szereplést.LG írta:Robinho is m1 az olimpiára![]()
Melyik irányba?Benga írta:Azér az szégyen, hogy a hunokat meg a magyarokat még ők is keverik a Kínai nagyfallal kapcsolatban. El vannak tévedve.
Ez igaz , de azoknál én még nem kapcsolódtam be... vagy még bent sincsenek? Kiváncsi vagyok azoknál mi lesz/(volt).Varga Tamás írta:Inkább az amcsik, mint azok a vágott szeműek.vale írta:MI a fenének kellet azokat a majom amcsikat úgy sztárolni?Idegesített hogy már rég sehol sem voltak azoknak meg még mindig csorgott a nyáluk hogy így az amcsik meg úgy , nagy felkonferálásuk is...
Inkább az amcsik, mint azok a vágott szeműek.vale írta:MI a fenének kellet azokat a majom amcsikat úgy sztárolni?Idegesített hogy már rég sehol sem voltak azoknak meg még mindig csorgott a nyáluk hogy így az amcsik meg úgy , nagy felkonferálásuk is...
Gondolom, akik az EB-n... Gundel,Somosok,Szántó...van Bommel írta:Baló Gyuri ugyanúgy nem való oda, mint ahogy Knézy sem volt való a választásokhoz. Kik lesznek a kommentátorok?
Baló össze vissza beszél néha . !!!gekkodan írta:Bevonultak már a magyarok? Pont a nemzeti bevonulásokat nem láttam.
Kösz a helpet! Egyébként én élvezem Baló Gyuri művelt kommentjeit, bírom az öreget!
Eurosporton megy élőben !!!djtrack írta:hol tudom nézni az élő közvetítáést a megnyitóról ? m1 nem jön be neten
Argentinoknak a védelmük halovány egy kicsit , a támadás az jó . A Brazilok haloványok. De Hajrá Brazilok !!!LG írta:A keretük erős a braziloknak, de az eddigi teljesitményük nagyon vérszegény. Sztem az argentinok tuti ütik őket, de más csapatokat is jobbnak tartok, mint a brazilt, pl. az olaszt, vagy az elefántokat.