Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
inkább tennéd egy "rutinos" 22 éves játékosra a súlyt?danko94 írta:De akkor sem szabad 19-20 éves rutintalan srácokra építeni. Nekünk egy kellő rutinnal rendelkező balszélső kell(mint pl Silva vagy Arshavin).Nem szabad a fiatalok vállára ekkora terhet rakni mert az lesz velük mint tavaly Bojannal az idény végére kifullad...MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
Na ez az! A B csapat. Nem hiszem el, hogy ott nem találnak megfelelő embert.MessiFan írta:Silva nemjön. de minek igezolni mikor ingyen hozhatunk fiatalokat a B-csapatbol. inkább ne történjen semmi sérülés.Dani6210 írta:Remek!
De azért Silva mindenképp kellene, vagy legalábbis egy hasonló kvalitású játékos.
Pl. jön egy sérüléshullám - mint tavaly - aztán nem marad ember, aki érne is valamit.
Tuti-Gudi? - No way ...
Silva nemjön. de minek igezolni mikor ingyen hozhatunk fiatalokat a B-csapatbol. inkább ne történjen semmi sérülés.Dani6210 írta:Remek!
De azért Silva mindenképp kellene, vagy legalábbis egy hasonló kvalitású játékos.
Pl. jön egy sérüléshullám - mint tavaly - aztán nem marad ember, aki érne is valamit.
Tuti-Gudi? - No way ...
---Messi----Eto'o----Henry---Dani6210 írta:Mindenképp kell pedig valaki Ronaldinho helyére, mindamellett persze, hogy Ő a maga nemében szinte pótolhatatlan...
Karashu írta:Záruljon már le ez az ügy is végre, olyan szappanoperák vannak ezen a nyáron, iylet még nem pipáltam! Nagyapámat megkérdem, hogy volt e ilyen régebben is, mert kötve hiszem, hogy ennyi hülyeség egyszerre megtörtént volna!
Nem kacsa igaz sajna.Dani6210 írta:Hali!
Most akkor végre lezárult ez a Silva ügy?
Csak mert az eurosport.com-on olvastam, hogy végülis marad mindenképp Valaenciában.
Ez kacsa?
Vagy van még remény, hogy leigazoljuk?
Mondjuk nem lenne hátrány ...
Üdv!
De akkor sem szabad 19-20 éves rutintalan srácokra építeni. Nekünk egy kellő rutinnal rendelkező balszélső kell(mint pl Silva vagy Arshavin).Nem szabad a fiatalok vállára ekkora terhet rakni mert az lesz velük mint tavaly Bojannal az idény végére kifullad...MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
Hol olvastad ezt?MichaaBee írta:most hallottam, h 5 fiatal marad a keretnél. Jeffrénnek meg Sáncheznek alapjából balszél a posztjuk, aztán Vázquez ilyen Deco stílus, ő is jó sztem ott, de kp-n is kiváló. PEdrito is király ott, nem kell sztem ÍGY senki más.
Szerintem Csiki azért próbálkozik még mindig Szilvánál, és azért nem keres mást, mert megmondták hogy vagy Silva vagy SENKI. Ugy van vele hogy vagy sikerül vagy nem.manuel írta:Nekem tele van a hócipőm ezzel a Csiki úrral!!!hát könyörgöm milyen sportigazgató az aki hosszas húzavona útán hónapokon keresztül tárgyal 1 klubbal és nemtud velük megegyezniés ahelyett hogy félbehagyná a tárgyalásokatt és keresne 1 másik játékost arra a posztra ehelyett a (hülyéje) mégmindig tárgyalni akar amikor már csak 17 nap van hátra az átigazolási szezonból.Könyörgöm Csiki úr!!! nemerőszak a disznótor ha nem engedik silvátt akkor belekellene már végre törődni és egymásik játékos után nézzni aki megfelelő arra posztra és ELVIHETŐ.
Vagy Sergio Garciát a Zaragozából!lopakodo írta:osztom a véleményedet!még van 17 nap...MichaaBee írta:a rohadt életbe, könyörgöm, igazoljuk már le Arshavint! vagy Capelt, vagy Silvát...
Még semmi nem dőlt el. Elvileg ma 17:30-kor kezdődik az a találkozó, ahol Silva megkapja a Valencia végső ajánlatát. A klub elnökének tegnapi nyilatkozata lehet, hogy csak az ár további felsrófolását célozta.norbert55 írta:Én azt mondom h ebben az évben még Silva a Valenciában marad.