1 Ronie nem lex csereember!!!
2 a Barca nagyon rosszul járt:S, mert egy ilyen kivételes tehetségű játékost, mint Ronaldinho eladni nagy butaság sztem, ugyanis Ronaldinho az Ronaldinho marad, és nem felejt el cselezni, sőt ötletek terén sem fogy ki, az igaz h az előző szezonja nem volt a legkiemelkedőbb, ez a sérülésének, de főképp REIKARDnak köszönhető, de ezzel sztem tisztába vagytok. Én emlékszem sérülése előtti meccsére az Atl. Madrid ellen, amikor 4-2 re ugyan kikaptunk, de RONIE találatát érdemes felhozni, mert ijenre nem sokan képesek! Sőt ezt is ajánlom figyelmetekbe, ugyanis erre csak Ő képes:
http://www.youtube.com/watch?v=IYkdPxRwPVA
Pekingben meg ami történt megtörtént, tegyük hozzá nem játszott kiemelkedően de rúgott egy szabad gólt , meg egy tizi gólt, sőt az Argentínok ellen egy bődületes kapufát ugyancsak szabadból.
A sérülése alatt felszedett jópár kiló miatt játszik még így, de idővel eltűnnek azok a feles kilók is, és RONALDINHO a régi lesz.
És ha ez bekövetkezik, márpedig befog, a Barca szétrobban a dühtől!
Nekem Ronie 2002 óta az első számú kedvencem egyértelműen, és pályafutása végéig azis marad:D
Azmeg hogy nem veszi komolyan hülyeség!!!
A Brazil-Argentin elődöntő után majdnem elsírta magát, és ti mégis azt írjátok, **arik az egészreXD
Köszönöm annak aki végigolvasta ezt, remélem megváltozik a véleményetek Ronaldinhoról!
Forca Barca!!!!
HAJRÁ RONIE!!!!!!!!