Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pont jókor 2007 nyarán lehetett volna eladni.menczel írta:A tipikus ürhajos eset az övé. (az amerikai ürhajosok nagy részének miután fent járt tönkrement az élete, minthogy álmaikat megvalositva nem volt iazi céljuk)
megnyert mindent klubcsapat,nemzeti csapat, egyéni szinten nincs már cél ami motiválja. maradt az hogy megprobáljon a nevéhez méltoan focizni és a foci szeretete de ez scak egy ilyen produkciora elég. ráadásul hozzájön az hogy szegény gyermekkora miatt megprobál midnent bepotolni kamatostul.
azért a tegnapi meccsen megmutatta hogy a teknikája megmaradt 3 ember közül is ssimán kihozza a labdát csak futni ne kelljen. ugyannakkkor megjegyezném hogy a nevéhez méltatlanul gynegén játszott diego és anderson és pato is valamint hogy a többi brazil ifi számomra nem ért fel az argentinokhoz (lucas,hernanes)
pont jokor adtuk el dinot. sok szerencsét neki azért.
Az R10-ellenesek másfél éve általában jól levédték magukat ilyen szövegekkel, hogy "már soha nem lesz a régi, bár ne legyen igazam", magyarul csak jól jöhettek ki ebből. De én mégis Tamással értek egyet, aki másfél éve el akarta adni, az nem 100-as.Sanama írta:Vitatkozni szabad,csak felesleges. Véleményem szerint aki 1,5 éve el akarta küldeni Dinho-t annak teljesen igaza volt, jó erre jöhet az,hogy utólag mindenki okos stb,de akkor lehetett látni,hogy tesz az egészre és nem érdekli már semmi,csak a party-k, pia,csajok. Milan meg szépen mellényúlt ezzel az igazolásával,vettek viszonylag drágán egy csereembert.Varga Tamás írta: Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.
Vitatkozni szabad,csak felesleges. Véleményem szerint aki 1,5 éve el akarta küldeni Dinho-t annak teljesen igaza volt, jó erre jöhet az,hogy utólag mindenki okos stb,de akkor lehetett látni,hogy tesz az egészre és nem érdekli már semmi,csak a party-k, pia,csajok. Milan meg szépen mellényúlt ezzel az igazolásával,vettek viszonylag drágán egy csereembert.Varga Tamás írta:Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.chi omega írta:
szerintem akár elnézést is kérhetnél, olyan undorító módon osztottál ki mindenkit, aki már másfél éve el akarta adni.
Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.chi omega írta:
szerintem akár elnézést is kérhetnél, olyan undorító módon osztottál ki mindenkit, aki már másfél éve el akarta adni.
na ja...Pedro10 írta: Tavaly kellett volna eladni 70 milláért.
xavi is 28 éves, és nézd meg most, még jobb, mint fiatalon.Ronal.10 írta:ezt Soha nem bocsátom meg a barcanak!!!!!! és Reikarnak!!!
ugyna ugy szurkolok nekik de igy kicsinálni egy ekkora zsenit!!!!
(Forca barca)
szerintem akár elnézést is kérhetnél, olyan undorító módon osztottál ki mindenkit, aki már másfél éve el akarta adni.Varga Tamás írta:Kedves Boixos, Kedves Mindenki!Boixos írta:sztem hamar rájönnek a milannál, h erősen mellényúltak a gyerekkel, mi meg örülhetünk, h annyit kaptunk érte amennyit...
innen nagyon nehéz felállni. nem lehetetlen, de krva nehéz, pláne az ő életstílusával.
Ismeritek a véleményem, a hozzáállásom Ronaldinhóhoz. Kevés nálam megveszekedettebb rajongója van/volt itt az eurobarcán. "Vérre menő" vitákba bonyolódtam bele, tűzön-vízen át védelmeztem.
De, egyre inkább úgy tűnik, igazad van Boixos. Meg kell barátkoznunk a gondolattal: már nem lesz a régi. Oké, hogy csak egy olimpia volt, de sok értékelhető mozdulata nem volt. Ma sem nagyon lehetett észre venni a pályán. Nagyon mélyen van, mind pszichésen, mind fizikálisan.
Mérhetetlenül csalódott vagyok.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI.
Pontosan erről van szó.Azt mondta,felkészült az olimpiára,kezdi egyre jobban utolérni magát,itt majd bizonyít.Na nekem nem sokat tudott bebizonyítani...Ment itt a huza-vona Peking miatt,csinálta a tüzet,aztán cs sikerült kijutnia:ALIBIZNI!A sorozatterheléstől erősödhetett volna,ha megy a szekér,visszajött volna a játékba.De nem úgy tűnt,h összetörné magát a pályán.Hozzáteszem,nem láttam minden meccsüket végig,de amennyit néztem az elég volt a konzekvenciához:ellébecolni a pályán,pár 3-4 m-es passzt ledobni-ennyi,ami tőle telikLG írta:Na most még mérgesebb vagyok rá...Megcsinálta a cirkuszt itt a Barcánál az olimpia végett, azt eligazolt, a milan elendedte, de minek
1re mélyebbre süllyed....hihetetlen, h ez ugyanaz az ember, aki 2 évvel ezelőtt oktatta a világot
Ebben vitatkoznék...Ronaldinho már Párizsban is az éjszakák királya volt, és ezt a jó szokását hozta ide is. Nem is volt ezzel semmi baj, amig nem látszódott meg a játékán. Sztem egy focistának is kellenek a bulik, csak azoknak is megvan az idejük. Dinhoval az a baj, h ő pl. meccs helyett elment bulizni, stb...Boixos írta:okés, maradjunk az életmódnál.
amúgy sztem a folyamatos bulizás, éjszakázás és mondjuk egy fcb szinten végzett élsport hosszútávon nem egyeztethető össze (rövidtávon sem...), mert egyszerűen nem fogja bírni a felhasználó szervezete.
ez látszik ronaldinhonál is, kár, h jelen állás szerint magasról sz.a.rik az egészre.
eltinglitanglizgat a meccseken, és utána haverok, buli stb...
Kedves Boixos, Kedves Mindenki!Boixos írta:sztem hamar rájönnek a milannál, h erősen mellényúltak a gyerekkel, mi meg örülhetünk, h annyit kaptunk érte amennyit...
innen nagyon nehéz felállni. nem lehetetlen, de krva nehéz, pláne az ő életstílusával.
naaaaRonal.10 írta:ezt Soha nem bocsátom meg a barcanak!!!!!! és Reikarnak!!!
ugyna ugy szurkolok nekik de igy kicsinálni egy ekkora zsenit!!!!
(Forca barca)