Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.21. 22:08:42

Na, most emberek! Azért, ha másfél évvel ezelőtt eladjuk, amikor még nem volt ennyire mélyen, és netán ismét a világ legjobbja lett volna, akkor itt mindenki annyira, de annyira fel lenne háborodva, hogy miért adtuk el... Ha nem nyerte volna vissza a formáját, akkor is mindenki szidná a vezetőket, hogy nem kellett volna eladni, "itt még magára találhatott volna". Így útólag persze könnyű okoskodni, de nekem ez a véleményem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.08.21. 22:05:38

legyunk komolyak, ezert az ollo goljaert kellett volna megtartni ronaldinhot? lattad te mit muvelt az olimpian? el van hizva, lomha, szaladni nem is akar, nem is tud....
picit off..ha mar ennel a youtube-os videonal tartunk, megmagyarazza nekem vki h draga katalan szurkolotarsaink miert lengettek feher zsebkendot egy 4-0as gyozelem utan? ez meg 2006 oszen volt, akkor meg vezettuk a bajnoksagot...
albicelesteX
A Vadász

2008.08.21. 21:58:29

Sziasztok!Elolvasva a cikket és látva az olimpiai formát szerintem a nyár legjobb üzlete ez volt hogy ezt a Ronaldinho-t ennyi pénzért el tudtuk adni!Ne így legyen de ő már nem tér vissza soha a csúcsra!Egy nagy karrier csúfos vége ez! :? Azért ahogy Milanoba fogadták na azután kíváncsi leszek hogy milyen játékkal hálálja meg hogy valaki még hitt benne!Mert ha csúfosan elbukik lehet még a szerződését sem tölti ki!
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.21. 08:46:31

Swenki sem érti, iért kellett. Ezt tőle kellene megkérdezni :?
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.21. 00:35:17

menczel írta:A tipikus ürhajos eset az övé. (az amerikai ürhajosok nagy részének miután fent járt tönkrement az élete, minthogy álmaikat megvalositva nem volt iazi céljuk)
megnyert mindent klubcsapat,nemzeti csapat, egyéni szinten nincs már cél ami motiválja. maradt az hogy megprobáljon a nevéhez méltoan focizni és a foci szeretete de ez scak egy ilyen produkciora elég. ráadásul hozzájön az hogy szegény gyermekkora miatt megprobál midnent bepotolni kamatostul.

azért a tegnapi meccsen megmutatta hogy a teknikája megmaradt 3 ember közül is ssimán kihozza a labdát csak futni ne kelljen. ugyannakkkor megjegyezném hogy a nevéhez méltatlanul gynegén játszott diego és anderson és pato is valamint hogy a többi brazil ifi számomra nem ért fel az argentinokhoz (lucas,hernanes)

pont jokor adtuk el dinot. sok szerencsét neki azért.
pont jókor 2007 nyarán lehetett volna eladni.

nem értem miért kéne elveszítenie a motivációját, ha megnyert mindent. ott lehetett volna az újabb cél: legyen minden idők legjobbja, nyerjen meg újra mindent. a képességei megvoltak hozzá.
kokusz321
Barça C

2008.08.21. 00:24:16

1 Ronie nem lex csereember!!!
2 a Barca nagyon rosszul járt:S, mert egy ilyen kivételes tehetségű játékost, mint Ronaldinho eladni nagy butaság sztem, ugyanis Ronaldinho az Ronaldinho marad, és nem felejt el cselezni, sőt ötletek terén sem fogy ki, az igaz h az előző szezonja nem volt a legkiemelkedőbb, ez a sérülésének, de főképp REIKARDnak köszönhető, de ezzel sztem tisztába vagytok. Én emlékszem sérülése előtti meccsére az Atl. Madrid ellen, amikor 4-2 re ugyan kikaptunk, de RONIE találatát érdemes felhozni, mert ijenre nem sokan képesek! Sőt ezt is ajánlom figyelmetekbe, ugyanis erre csak Ő képes:
http://www.youtube.com/watch?v=IYkdPxRwPVA
Pekingben meg ami történt megtörtént, tegyük hozzá nem játszott kiemelkedően de rúgott egy szabad gólt , meg egy tizi gólt, sőt az Argentínok ellen egy bődületes kapufát ugyancsak szabadból.
A sérülése alatt felszedett jópár kiló miatt játszik még így, de idővel eltűnnek azok a feles kilók is, és RONALDINHO a régi lesz.
És ha ez bekövetkezik, márpedig befog, a Barca szétrobban a dühtől!
Nekem Ronie 2002 óta az első számú kedvencem egyértelműen, és pályafutása végéig azis marad:D
Azmeg hogy nem veszi komolyan hülyeség!!!
A Brazil-Argentin elődöntő után majdnem elsírta magát, és ti mégis azt írjátok, **arik az egészreXD
Köszönöm annak aki végigolvasta ezt, remélem megváltozik a véleményetek Ronaldinhoról!
Forca Barca!!!!
HAJRÁ RONIE!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kokusz321 2008.08.21. 00:36:50-kor.
cps46
Entrenador del Barça

2008.08.20. 23:43:06

Sanama írta:
Varga Tamás írta: Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.
Vitatkozni szabad,csak felesleges. Véleményem szerint aki 1,5 éve el akarta küldeni Dinho-t annak teljesen igaza volt, jó erre jöhet az,hogy utólag mindenki okos stb,de akkor lehetett látni,hogy tesz az egészre és nem érdekli már semmi,csak a party-k, pia,csajok. Milan meg szépen mellényúlt ezzel az igazolásával,vettek viszonylag drágán egy csereembert.
Az R10-ellenesek másfél éve általában jól levédték magukat ilyen szövegekkel, hogy "már soha nem lesz a régi, bár ne legyen igazam", magyarul csak jól jöhettek ki ebből. De én mégis Tamással értek egyet, aki másfél éve el akarta adni, az nem 100-as.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Sanama
Llegenda del Barça

2008.08.20. 23:32:36

Varga Tamás írta:
chi omega írta:
szerintem akár elnézést is kérhetnél, olyan undorító módon osztottál ki mindenkit, aki már másfél éve el akarta adni.
Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.
Vitatkozni szabad,csak felesleges. Véleményem szerint aki 1,5 éve el akarta küldeni Dinho-t annak teljesen igaza volt, jó erre jöhet az,hogy utólag mindenki okos stb,de akkor lehetett látni,hogy tesz az egészre és nem érdekli már semmi,csak a party-k, pia,csajok. Milan meg szépen mellényúlt ezzel az igazolásával,vettek viszonylag drágán egy csereembert.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.20. 07:39:06

chi omega írta:
szerintem akár elnézést is kérhetnél, olyan undorító módon osztottál ki mindenkit, aki már másfél éve el akarta adni.
Nem gondolom, hogy bárkitől is bocsánatot kellene kérnem ebben a kérdésben. Amikor helye van ennek, mindig megtettem. Ez nem az a kérdés. Aki másfél éve el akarta küldeni, azzal most is vitatkoznék. Ennyi. A véleményem nem visszamenőleges hatályú.
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.20. 07:26:52

A tipikus ürhajos eset az övé. (az amerikai ürhajosok nagy részének miután fent járt tönkrement az élete, minthogy álmaikat megvalositva nem volt iazi céljuk)
megnyert mindent klubcsapat,nemzeti csapat, egyéni szinten nincs már cél ami motiválja. maradt az hogy megprobáljon a nevéhez méltoan focizni és a foci szeretete de ez scak egy ilyen produkciora elég. ráadásul hozzájön az hogy szegény gyermekkora miatt megprobál midnent bepotolni kamatostul.

azért a tegnapi meccsen megmutatta hogy a teknikája megmaradt 3 ember közül is ssimán kihozza a labdát csak futni ne kelljen. ugyannakkkor megjegyezném hogy a nevéhez méltatlanul gynegén játszott diego és anderson és pato is valamint hogy a többi brazil ifi számomra nem ért fel az argentinokhoz (lucas,hernanes)

pont jokor adtuk el dinot. sok szerencsét neki azért.
skadi
Capitá del Barça

2008.08.20. 01:39:10

Pedro10 írta: Tavaly kellett volna eladni 70 milláért.
na ja...
Pedro10
Jugador del Barça

2008.08.20. 00:49:49

Hiába volt kedvenc,ha egyszer a 20 évesek közt sem tud kiemelkedni.

Tavaly kellett volna eladni 70 milláért.
Azáldójátnéki.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.20. 00:42:12

Ronal.10 írta:ezt Soha nem bocsátom meg a barcanak!!!!!! és Reikarnak!!!
ugyna ugy szurkolok nekik de igy kicsinálni egy ekkora zsenit!!!!
(Forca barca)
xavi is 28 éves, és nézd meg most, még jobb, mint fiatalon.
őt miért nem csinálták ki?
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.20. 00:40:23

Varga Tamás írta:
Boixos írta:sztem hamar rájönnek a milannál, h erősen mellényúltak a gyerekkel, mi meg örülhetünk, h annyit kaptunk érte amennyit...
innen nagyon nehéz felállni. nem lehetetlen, de krva nehéz, pláne az ő életstílusával.
Kedves Boixos, Kedves Mindenki!
Ismeritek a véleményem, a hozzáállásom Ronaldinhóhoz. Kevés nálam megveszekedettebb rajongója van/volt itt az eurobarcán. "Vérre menő" vitákba bonyolódtam bele, tűzön-vízen át védelmeztem.
De, egyre inkább úgy tűnik, igazad van Boixos. Meg kell barátkoznunk a gondolattal: már nem lesz a régi. Oké, hogy csak egy olimpia volt, de sok értékelhető mozdulata nem volt. Ma sem nagyon lehetett észre venni a pályán. Nagyon mélyen van, mind pszichésen, mind fizikálisan.
Mérhetetlenül csalódott vagyok.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. :cry:
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.20. 00:38:11

miért, ti elhittétek hogy kezdi utolérni magát?
szegény emberek : DDDDDDDDD

(mondjuk inkább a milanosok a szegény emberek, ez már az ő gondjuk)
miihii
KHAL

2008.08.20. 00:10:15

LG írta:Na most még mérgesebb vagyok rá... :evil: Megcsinálta a cirkuszt itt a Barcánál az olimpia végett, azt eligazolt, a milan elendedte, de minek :?: 1re mélyebbre süllyed....hihetetlen, h ez ugyanaz az ember, aki 2 évvel ezelőtt oktatta a világot :oops:
Pontosan erről van szó.Azt mondta,felkészült az olimpiára,kezdi egyre jobban utolérni magát,itt majd bizonyít.Na nekem nem sokat tudott bebizonyítani...Ment itt a huza-vona Peking miatt,csinálta a tüzet,aztán cs sikerült kijutnia:ALIBIZNI!A sorozatterheléstől erősödhetett volna,ha megy a szekér,visszajött volna a játékba.De nem úgy tűnt,h összetörné magát a pályán.Hozzáteszem,nem láttam minden meccsüket végig,de amennyit néztem az elég volt a konzekvenciához:ellébecolni a pályán,pár 3-4 m-es passzt ledobni-ennyi,ami tőle telik :cry: Már elég sokan újraélesztették,mert pöttyintett 2 Új Zélandnak,meg a felkészülési derbiken is osztott pár zsugát.De asszem helyén kell tudni kezelni a dolgot.Ilyen ellenfelek ellen ennyi tőle édeskevés.Sajnálom,mert én még hittem benne,de ez percről percre fakul.Tragédia ezt látni a világ legnagyobb spílerétől.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.19. 22:10:53

vitatkozhatsz, ha akarsz, dehát ez a tényeken semmit sem változtat.
22-23 évesen az ember még jaszkarizik, övé a világ, megy a bugi a meccseken és azok után is, de ha nem tud megállni, akkor 28 évesen marad egy enyhén puhos csődtömeg, aki lassan már saját maga paródiája.
ez van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.19. 22:07:46

Boixos írta:okés, maradjunk az életmódnál.
amúgy sztem a folyamatos bulizás, éjszakázás és mondjuk egy fcb szinten végzett élsport hosszútávon nem egyeztethető össze (rövidtávon sem...), mert egyszerűen nem fogja bírni a felhasználó szervezete.
ez látszik ronaldinhonál is, kár, h jelen állás szerint magasról sz.a.rik az egészre.
eltinglitanglizgat a meccseken, és utána haverok, buli stb...
Ebben vitatkoznék...Ronaldinho már Párizsban is az éjszakák királya volt, és ezt a jó szokását hozta ide is. Nem is volt ezzel semmi baj, amig nem látszódott meg a játékán. Sztem egy focistának is kellenek a bulik, csak azoknak is megvan az idejük. Dinhoval az a baj, h ő pl. meccs helyett elment bulizni, stb...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.19. 22:03:12

okés, maradjunk az életmódnál.
amúgy sztem a folyamatos bulizás, éjszakázás és mondjuk egy fcb szinten végzett élsport hosszútávon nem egyeztethető össze (rövidtávon sem...), mert egyszerűen nem fogja bírni a felhasználó szervezete.
ez látszik ronaldinhonál is, kár, h jelen állás szerint magasról sz.a.rik az egészre.
eltinglitanglizgat a meccseken, és utána haverok, buli stb...
PUYOL-XAVI-INIESTA
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.19. 21:44:23

Nem az életSTÍLUSával van a baj még mindig, hanem az életFELFOGÁSÁVAl, ami szerintem nem ugyan az. Mert lehet bulizni, de attól még lejárhat edzésre, hajthat, kő keményen.... akarat, és alázat. Sokszor el lett már mondva sok ember által.

Ui.: Kár, hogy nincs neki egy apja, aki jól pofánverné egy ilyen lélektelen játék után... :oops:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.19. 18:35:07

én nem csalódott vagyok, inkább rohadtul szomorú.
sz.r végignézni a világ legjobb játékosának a vergődését, amit ráadásul csak magának köszönhet.
na, de amíg az ember él, remél.
földindulás-szerű váltásra van szüksége.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.19. 18:31:07

Boixos írta:sztem hamar rájönnek a milannál, h erősen mellényúltak a gyerekkel, mi meg örülhetünk, h annyit kaptunk érte amennyit...
innen nagyon nehéz felállni. nem lehetetlen, de krva nehéz, pláne az ő életstílusával.
Kedves Boixos, Kedves Mindenki!
Ismeritek a véleményem, a hozzáállásom Ronaldinhóhoz. Kevés nálam megveszekedettebb rajongója van/volt itt az eurobarcán. "Vérre menő" vitákba bonyolódtam bele, tűzön-vízen át védelmeztem.
De, egyre inkább úgy tűnik, igazad van Boixos. Meg kell barátkoznunk a gondolattal: már nem lesz a régi. Oké, hogy csak egy olimpia volt, de sok értékelhető mozdulata nem volt. Ma sem nagyon lehetett észre venni a pályán. Nagyon mélyen van, mind pszichésen, mind fizikálisan.
Mérhetetlenül csalódott vagyok.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI. :cry:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2008.08.19. 18:25:18

sztem hamar rájönnek a milannál, h erősen mellényúltak a gyerekkel, mi meg örülhetünk, h annyit kaptunk érte amennyit...
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.19. 17:39:51

Én mondjuk ennél többet nem vártam tőle, kicsit ilyen álomvilág volt neki ez az olimpia.. Volt egy jó meccse, de többin elsétálgatott ő már rég nem a régi. Dunga meg ezért a vereségért egyáltalán nem hibás, egész csapat gyenge volt, és az Argentinok viszont jól játszottak, volt ötlet játék, és akartak gólt lőni, megérdemelt győzelem szerintem. Azért, hogy milyen címekkel és múlttal rendelkezik Brazília, még le lehet őket győzni (csúnya 3 góllal is akár.. :lol: )
Jó egy keretük volt a Braziloknak, de most így jött ki a lépés, bár a játékot nagyon hiányoltam, a Brazilos focit.
Gundi meg mit keresett kommentátor székbe, tényleg h formába kéne lendüljön, ezt könnyű mondani... aki nem ismeri annyira az előzményeket az... olimpián érdekes foci kommentátorok vannak mit kell mondanom. jah és "Garaii" :D

Szó mi szó, R10-nek nem olimpia hanem kemény edzések kellenének, kellettek volna ezen a nyáron, ha szeretne focizni és nem vergődni és sétálgatni. Olyan formába amibe volt, nem 1-2 hét diéta meg gyúrás kell ahhoz, hanem sokkal több. Csak rajta múlik minden, jó lenne ha látnánk szép focit még tőle, név kötelez.

Nah béke és szeretet, ez az én véleményem. :)

HAJRÁ ARGENTÍNA!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.19. 17:33:28

Ronal.10 írta:ezt Soha nem bocsátom meg a barcanak!!!!!! és Reikarnak!!!
ugyna ugy szurkolok nekik de igy kicsinálni egy ekkora zsenit!!!!
(Forca barca)
naaaa :D gondolom elküldték esténként bulizni,meg megkérték,h lassúlj pár km/h-át futásban stb...kiégett a gyerek,nincs ami motiválja,és így semmit sem ér,h milyen trükkökre képes,mert nincs mellé kondi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése