Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Hát igen, a Cityben azért jobban szem előtt van, mint a Hamburgban, ugyhogy ha jól fog szerepelni, sokra viheti, főleg, h még mindig nagyon fiatal. Meg egy védőnek jobb is, ha van egy kis rutinja. Én szurkolok neki.
- Titinho
- Director del Fútbol
Mondjuk ez is igaz. Lehet, hogy úgy járt volna tényleg mint Piqué a MU-ban.LG írta:Vagy roszabb...sztem nem jó egy fiatal belga játékosnak, aki ugye azért nem olyan erős bajnokságból jött, ha egyből be van dobva a mély vizbe. Jobb ha elősször egy középcsapatnál próbálkozik, ott már jobban kiderülhet, mit is tud. Aki igazán tehetséges, az ott is megtudja mutatni. Ha meg egyből egy nagy csapatba ment volna, lehet ugy jár mint Pique a munál, lehet alig játszott volna, ugy meg nem igen tudott volna fejlődni.Titinho írta: Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...
18 éves korában nagyobb volt a füstje mint a lángja. Bár...még a City-ben, azaz a Premier League-ben még alkothat maradandót, kikupálódik és lehet, hogy 24-25 éves korára elviszi tényleg az egyik nagy. Mindenesetre figyelni fogom, kíváncsi vagyok rá.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Vagy roszabb...sztem nem jó egy fiatal belga játékosnak, aki ugye azért nem olyan erős bajnokságból jött, ha egyből be van dobva a mély vizbe. Jobb ha elősször egy középcsapatnál próbálkozik, ott már jobban kiderülhet, mit is tud. Aki igazán tehetséges, az ott is megtudja mutatni. Ha meg egyből egy nagy csapatba ment volna, lehet ugy jár mint Pique a munál, lehet alig játszott volna, ugy meg nem igen tudott volna fejlődni.Titinho írta: Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...
- Titinho
- Director del Fútbol
Ahhoz képest, hogy 3 éve még fél Európa (köztük a Barça is) le akarta igazolni és végül a Hamburgot választotta, valahogy nem csodálkozom, hogy a Cityhez igazolt. Jobb védő lehetett volna belőle, ha elfogadja valamelyik "nagy" ajánlatát. De hát...ő tudja...

Més que un club

Ja télleg, eltévedtem egy kicsit hirtelen, igy szabadon Capello után...csababarca írta:Mourinho nem igazán a Chelsea edzőjeLG írta:Mert mért is![]()
![]()
sokkal inkább Scolari

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Mourinho nem igazán a Chelsea edzőjeLG írta:Mert mért is![]()
![]()

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MourinhoLG írta:Mert mért is![]()
![]()

Mert mért is

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
LG írta:Én akkor hiszem el, h Robinho a Chelsea-é, ha látom Chelsea mezben Mourinhoval fényképezkedni, de még akkor is gyanakvó leszek. Persze azért örülnék neki, mégiscsak gyengülne a Real.
lehet hogy írónia volt,de ha nem akkor

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én akkor hiszem el, h Robinho a Chelsea-é, ha látom Chelsea mezben Mourinhoval fényképezkedni, de még akkor is gyanakvó leszek. Persze azért örülnék neki, mégiscsak gyengülne a Real. 

- matyi02
- Entrenador del Barça
mynameis-earl írta:RobinhoChelsea
már majdnem biztos, hogy megy.![]()
Calderón és Mijatovic
dilettáns barmok.
Jajj de jólenne bukna egy nagyot a Real

De a Bl-be nehezeb ellenfelünk lesz :Dna mind1
1napig fogok röhögni a realon ha igaz lesz a hír !

MICSODA ROBINHO A CHELSEA-BEN? Kivel pótolják? Mert Alex fergie és CR7
megegyeztek hogy még marad. Ki megy a helyére? Quaresma?
megegyeztek hogy még marad. Ki megy a helyére? Quaresma?
Akkor biztosan C.Roncika megy majd helyettesiteni.

- barcafan0911
- Entrenador del Barça
ÉN ÖRÜLÖK NEKI, ROBINHO JÁTÉKA MINDIG IS TETSZETT ÉS REALOS ELLNÉRE AZ EGYIK KEDVENCEM. JOBB LESSZ ŐT CHELSEA MEZBEN LÁTNI MINT REALBAN DE EGYBEN ELSZOMÍRÍT HOGY MÁR NEM FOCIZHATUNK ELLENE+ GYENGÉBB LESSZ EGY JÁTÉKOSSAL A LA LIGA.mynameis-earl írta:RobinhoChelsea
már majdnem biztos, hogy megy.![]()
Calderón és Mijatovic
dilettáns barmok.
PERSZE LEHET HOGY MARAD

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Barça B
- Kapcsolat:
Robinho
Chelsea
már majdnem biztos, hogy megy.
Calderón és Mijatovic
dilettáns barmok.

már majdnem biztos, hogy megy.

[quote="rszergej"]Olvastátok a foci24-en mit faxolt a zenit a barcanak?? Ha akarjátok Arshavint 15-ért mi akarjuk Messit 20-ért
Hát ha ez igaz akkor a Zenit nagy hülyét csinált magából mindenki szemében HEHE IDIÓTÁK
ÁÁÁÁÁ Ilyen vicc...
Legalább felvidította ez a hülyeség a napomat
[/quote]
A foci 24-nak nemszabad hinni..

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

A foci 24-nak nemszabad hinni..
Nekem csak 2 dolog létezik: a póker és a B A R C A!!
Engem meg te viditottál föl, mert képes voltál ekkora marhaságot beirni 

- rszergej
- Capitá del Barça
Olvastátok a foci24-en mit faxolt a zenit a barcanak?? Ha akarjátok Arshavint 15-ért mi akarjuk Messit 20-ért
Hát ha ez igaz akkor a Zenit nagy hülyét csinált magából mindenki szemében HEHE IDIÓTÁK
ÁÁÁÁÁ Ilyen vicc...
Legalább felvidította ez a hülyeség a napomat

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Hát azon énis meglepődtem hogy pont az arsenálba igazolt 

Nekem csak 2 dolog létezik: a póker és a B A R C A!!
-
- Jugador del Barça
ahaMessa írta:Lehet, hogy én nem tudok jól valamit, de: 1: Sagna, 2: Gallas, 3: Silvestre, 4: Clichy, 5: Traore, 6: Diaby, 7: Nasri, 8: Bischoff! Mi itt a gond? Ez tényleg 8!
Vagy ezzel az '' Ennyit a matek 5-ösről"-el magadat "cikizted"?
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

A Franciaországban született Portugál.CFirpo3 írta:Bischoff portugál!!!
Sagna pedig francia.
18 éves kora elött még a Francia nemzeti csapatban is szerepelt.