Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
írd fel a tippjeidet egy lapraManheim István írta:Egyszerűen nem értem ha már megy a meccs miért nem nézhetem meg közben mit tippeltem..eddig ez nem volt gond...próbálják visszaállítani ha lehet kérne..ami jó azon ne rontsunk már!!!!
kösz..és HAJRÁ BARCA
Szerintem ugyanúgy fogsz szerepelni,mint ha nem lennének oddsokcps46 írta:
Mindenesetre szerintem egy idő után ki fognak derülni, hogy ki jár jobban: a biztonsági tippelők, a mindig meglepetésre tevők, vagy akik csak szimplán az eredményt akarják eltalálni. Én mindig is a legutolsóba tartoztam, ezért a jelenlegi szabályok mellett nem számítok top100-as helyezésre sem, bár ez a Liga kiszámíthatatlanságának is betudható. A győztesek szerintem az első 2 csoportból kerülnek majd ki.
Elnézést a hosszú hsz miatt, mindenkinek további jó játékot.
Mert a többiek kevesebb sörre vannak hitelesítve a reggeli órákban.ozsimiki írta:Tényleg csak kiváncsiság....:
94embernek van telije,és ugyanannyi pontja...miért én vok a 94.![]()
![]()
![]()
Ha nem tűnt ela meccs, akkor igen!Titinho írta:OFF: nekem pont az volt a 666. hsz-em, amikor a Real-Barca meccs volt és a meccs előtt írtam a fórumra, hogy jó lenne legyőzni a Realt.ozsimiki írta:Off: haze írj már még 1hszt,nem szép az a szám...Ki is kaptunk 4-1-re.
ON: Én asszem 2-1-et tippeltem az Espanyolnak, akkor az úgy 2 pont megszorozva az adott odsszal?
OFF: nekem pont az volt a 666. hsz-em, amikor a Real-Barca meccs volt és a meccs előtt írtam a fórumra, hogy jó lenne legyőzni a Realt.ozsimiki írta:Off: haze írj már még 1hszt,nem szép az a szám...
OFF:soha nem néztem a hozzászólásaim számát, de nekem is feltűntozsimiki írta:Nem kell fhosni,mindjárt kapjuk szntem a választ. Amúgy meg ha eltűnt akkor mindenkinek![]()
Off: haze írj már még 1hszt,nem szép az a szám...
Most akkor megnyugtattálCFirpo3 írta:Szerintem most nem tűntek el a tippek.
Szorozva az oddsal (1.8 azt hiszem)norbert55 írta:Én 2-0-ra de mivel 1-0 lett ezért 1 pont.
Tavaly az épp futó mérkőzések megtippelt eredményei is látszottak, csak már nem lehetett rajta változtatni. Ez így most úgy néz ki, mintha az adott meccsre nem tippeltem volna. Mivel tavaly volt olyan meccs, amire tippeltünk és mégis eltűnt a rendszerből. Ezért egy kissé most aggódom. Egyébként fél órával ezelőtt láthattam a Valencia meccsem tippjét, most azt sem látom. Aggódom...CFirpo3 írta:Nem! Úgy izgalmasabb, hogyha tudod, hogy mit tippeltél.Varga írta: a meccs után úgyis meg tudod addig meg nem mind1?