Egy nap azt mondja a főnököd,hogy lehet sikerül megszereznünk egy nálad jobb munkaerőt,és akkor sajnos itt a vége.De ha mégsem jön létre az üzlet,akkor meghosszabbítjuk a szerződésed.
Ilyenkor ugye az ember elkezd hajtani,hogy bizonyítson.legalábbis jobb helyeken ez így működik.Rosszul esik??persze.Ilyen az élet.Nem csak neked,mindenkinek.Az embereknek alázatot is kell tanulniuk,legyen akár egy ács,vagy egy focista.És akinek ez nem megy,az nehezen fogja megtalálni a helyét.
Ha nekem azt mondják, van nálad jobb, aki jobban kell nekünk mint te, de nem biztos, hogy eljön. Ha nem jön akkor jó leszel te is, de csak akkor.
Erre én inkább megvizsgálnám a helyzetemet, felmérném a lehetőségeimet és tovább állnék. Nem lehet úgy futballozni, hogy tudod azért vagy itt mert ha nincs ló jó a szamár is. Én nem tudnám tudásom legjavát nyújtani, úgy hogy tudom már megásták a sírom és csak a lehetőséget várják, hogy parkolópályára tehessenek.
Az egész C. Ronaldo-saga, és a vele járó Robinho lesz*rás, azt tükrözi, hogy elégedetlenek vele, csak addig akarják ott tartani, amíg megérkezik a bizonyos paci. Ezek után alighanem mindenkinek a legjobb lenne, ha szép békében valahol 37-38 körül elengednék. Mindenki így járna legjobban