Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így látom ezt az egészet. Most, h CRoni nem jött össze, így már kell nekik Robinho, mert szélsőre mindenképpen szükségük van. Ez nem volt valami okos dolog, mert, ha elment volna Robinho, akkor most eygel kevesebb szélsőjük lenne.csabimo írta:Nekem úgy tünik h a madrid a két szék közé ült...Mivel ha cronit jött volna akkor biztos h elengedik robinhot, nem szaroznak pár million. Igy h cronit nem sikerült megvenni, már nem szivesen engedik el robinhot, mert nincs idö kivel potolni! Ez pedig robinhonak ugy jött le, h a madrid csak azzal foglalkozoztt, h cronit megszerezze, és h vele mi lesz azzal nem. Most pedig ha "nincs ló akkor jó a szamár is " alapon nem engedik el...
Ha nekem ilyet mondana a főnököm, akkor tuti elhúznék a peecsába. Csak a munkaerőpiacon általában határozatlan idejű szerződések vannak, és nem fizetnek a munkahelyek eurómilliókat a menedzserek után, ha el akarnak csábítani valakit a konkurenciától. Éppen ezért ez a hasonlat nem teljesen állja meg a helyét a futballpályákon.Colin írta:ozsimiki:
Ha nem bánod egy idézetet a madridistáról beillesztenék... Nem bántó szándékkal, de a helyzetre nagyon igaz:
Így mi a véleményetek?Egy nap azt mondja a főnököd,hogy lehet sikerül megszereznünk egy nálad jobb munkaerőt,és akkor sajnos itt a vége.De ha mégsem jön létre az üzlet,akkor meghosszabbítjuk a szerződésed.
Ilyenkor ugye az ember elkezd hajtani,hogy bizonyítson.legalábbis jobb helyeken ez így működik.Rosszul esik??persze.Ilyen az élet.Nem csak neked,mindenkinek.Az embereknek alázatot is kell tanulniuk,legyen akár egy ács,vagy egy focista.És akinek ez nem megy,az nehezen fogja megtalálni a helyét.
Akárhol is fog focizni,az alázatot minden klubnál elvárják egy játékostól.Még akkor is,ha Istennek képzeli magát!
(Tényleg nem bántó szándékkal, csak kíváncsi vagyok hogy ilyen szempontból átgondoltátok-e)
Samut nem hasonlítottam össze vele,csak abban a részben,h ő nem lenne itt,ha lenne ajánlat. Utána változott a szitu,és szeretne is maradni.Varga Tamás írta:Ez igaz. De Robinho és Samu között éppen az a különbség, amiről eddig én papoltam. Úgy, hogy az összehasonlításod sántít, kedves Miki.
Na, részemről a téma ad acta. Amit gondoltam, azt megosztottam Veletek.
Ha nekem azt mondják, van nálad jobb, aki jobban kell nekünk mint te, de nem biztos, hogy eljön. Ha nem jön akkor jó leszel te is, de csak akkor.Egy nap azt mondja a főnököd,hogy lehet sikerül megszereznünk egy nálad jobb munkaerőt,és akkor sajnos itt a vége.De ha mégsem jön létre az üzlet,akkor meghosszabbítjuk a szerződésed.
Ilyenkor ugye az ember elkezd hajtani,hogy bizonyítson.legalábbis jobb helyeken ez így működik.Rosszul esik??persze.Ilyen az élet.Nem csak neked,mindenkinek.Az embereknek alázatot is kell tanulniuk,legyen akár egy ács,vagy egy focista.És akinek ez nem megy,az nehezen fogja megtalálni a helyét.
Hát márpedig Eto'o esetében ha lett volna ilyen ajánlat már nem lenne itt..mert eladjuk.Robikát meg nem adják el. Te mire mennél egy olyan játékossal aki csak azért van itt,mert nem engedte el a klubb? semmire,azt ne mond,h de szeretnél egy olyan játékost itt,aki sokkal inkább máshol lenne,és le sem szharja,h pl BARCA mez van rajta (ez nem Eto'oról szól most)..mert Te lennél az első aki azt írná,h na húzzon innen akkor a píbe...Varga Tamás írta:MERT NEM A NYÚL VISZI A PUSKÁT!ozsimiki írta:Colin!
Továbbra sem érted,vagy értitek,h nem erről van szó. Gondolom még több 10.000en így gondolják,de HA EGYSZER ROBIKA NEM,akkor az aktuális helyzetet kezelni kell. Mire megy a madrid vele,h így megtartja? Mire?
Nem az emberi értékekről akarok vitatkozni,de azzal,h elregélitek mit kellene tennie,attól még a jelen helyzetben nem tudjátok megmagyarázni,miért nem adják el?
Te sem örülnél, ha a Barcelonánál játékosuralom lenne, igaz? Na, én sem. Így - bármennyire is nem szeretem a Madridot, és az Elnöküket - a madridi vezetőség véleményével értek egyet.
Szivesen vagy nem szivesen, úgynéz ki a helyzet hogy vagy megtart egy (ebben a helyzetben) használhatatlan játékost, és adja neki egész évben a fizetést, vagy felbontják a szerződést, és a Madrid bukja az árát, vagy eladják 37ért. A Madridot földhözvágja a 3 millió, ha tisztességesen akar bánni egy játékossal aki sok szolgálatot tett már a klubnak ?petiamadridista írta:Figyelj.. Calderón nem szívesen válik meg tőle...
Adott egy összeg amiért viszont igen...
Ezt ha kifizeti a Chelsea akkor mehet Robinho..
De Abramovicsot földhöz vágná az a 3 millió Euro??
Robinho a Real Madrid játékosa, Calderón a Real Madrid elnöke.. Megszabtak egy árat.. Hát az angolok ne tököljenek , hogy most 3-4 milkával kevesebbet adnak érte.. Fizessék ki azt a 40 gurugát és kész.
MERT NEM A NYÚL VISZI A PUSKÁT!ozsimiki írta:Colin!
Továbbra sem érted,vagy értitek,h nem erről van szó. Gondolom még több 10.000en így gondolják,de HA EGYSZER ROBIKA NEM,akkor az aktuális helyzetet kezelni kell. Mire megy a madrid vele,h így megtartja? Mire?
Nem az emberi értékekről akarok vitatkozni,de azzal,h elregélitek mit kellene tennie,attól még a jelen helyzetben nem tudjátok megmagyarázni,miért nem adják el?
Így mi a véleményetek?Egy nap azt mondja a főnököd,hogy lehet sikerül megszereznünk egy nálad jobb munkaerőt,és akkor sajnos itt a vége.De ha mégsem jön létre az üzlet,akkor meghosszabbítjuk a szerződésed.
Akárhol is fog focizni,az alázatot minden klubnál elvárják egy játékostól.Még akkor is,ha Istennek képzeli magát!
Az, hogy Ronaldinho távozik a klubtól, az márciustól biztosra volt vehető. Meg ott volt egyéb tényező is, pl. olimpia stb.barca99 írta: Mellesleg nekem rémlik vmi, hogy Ronaldinho nyár elejei szappanoperájánál a szerződés meg a kötelesség máshogy volt egy kicsit értelmezve...
Ilyen szemlélettel te is szakmai csőd volnál a klub élén, nemcsak Calderon.petiamadridista írta:De ha egyszerüen nyiltan megmondta, hogy "Robinho fiam hozz 40 milliót"
Akkor minek fogadjon el 35-öt, meg 37-et, meg hasonlókat..
40 milka és kész..
Fizessék ki ha annyira akarják.
Off: túlórákról nem is beszélve, Robinhonak is az lesz ez a pár hónap,ha marad. Pedig ő is máshol lenne szívesebbenVarga Tamás írta:Egy kis OFF: meglátszik, hogy sokan még nem érték el azt a kort, hogy dolgoztak volna. Ez nem úgy megy, hogy azt csinálok, amit akarok. Vannak itt jogok is, persze. na de a kötelességeket sem szabad elfeledni. A munkavállaló nem csak úgy van, nem dönthet szabadon, minden féle korlát nélkül. Akkor hova jutnánk?
Robinhónak is van munkahelye. Úgy hívják, hogy Real Madrid. Menjen be, és dolgozzon, ahogy teszi azt Raúl, Drenthe, Casillas stb.
OFF vége.
Csak egy év múlva vásárolhatja ki magát, megteheti, de addig szántsa fel a Bernabeu gyepét.mynameis-earl írta:tomi csak a különbség az hogy robinhonak 2 évig van szerződése poton pénzért kivásárolja magát míg cének 5 évig él a szerződése...
Mért mennyi volt? 35?petiamadridista írta:Calderón megmondta, hogy ha Robinho el akar menni akkor menjen, csak küldjön érte a Chelsea egy megfelelő ajánlatot.. Ez 40 millió Euró..
Ennyit nem adatk érte..
Tehát az ajánlat nem megfelelő, és ezt nem is Robinho fogja eldönteni, hanem a vezetőség.. A Madridnak 40 milka kell adjanak érte annyit és kész.