Varga Tamás írta:
Negyedszer.
Nincs bal oldalunk. Ez hatalmas hiba. Szakmai, és vezetési hiba. Abidal töketlen, meccsről-meccsre rosszabb megoldásokat láthatunk tőle. Henry alkalmatlan a balszélső posztjának betöltésére. Iniesta detto. Most lenne jó dos Santos, vagy Jeffren.
Ötödször.
MINDÖRÖKKÉ BARCA!
Teljesen osztom a véleményt itt és a többi mondatodban is. De ez a bal szél kérdés hihetetlen. Nemtudom mit akart a vezetőség,hogy mjad megoldjuk valahogy,de ez nem állapot, Egy Ronaldinhot nem lehet Iniestával pótolni azon a poszton vagy egy Henryval. Iniesta is inkább középen szeret lenni Henry meg csatár poszton. Henry szerintem még 2évet lehúz itt max és abbahagyja,vagy jövőre elmegy. De nincs balszlsőnk. A mostani szélsők helyett Dos Santos százszor jobb lenne,vagy akár valami igazi vérbeli fiatal szélső. Az is igaz,hogy a kis csapatok,átlagban 8emberrel védekeznek mi meg támadunk 6-7el max és csak tologatjuk a labdát 15-20méterre a kaputól,és most sem látok távoli próbálkozásokat,pedig vannak nagy lövők: ( Xavi,Touré,Keita,). Úgyhogy nem értem. Ugyanaz a szindróma mint tavaly, távolról nem próbálkozunk,és csak belevisszük a sűrűbe a labdát eredmény nélkül. Messi szabadrugása és Eto'o lövése volt ami igazán veszélyes volt,de más semmi, ez is mutatja,hogy az egyik rögzített helyzet volt,nem akció. Pepnek ezen sűrgősen javitani kell és önbizalmat adni a távoli lövésekhez is szerintem,mert így nem fogunk meccseket nyerni.
szerk: Abidal egy vicc. Idejött és zuhant a teljesítménye. Levenni nem tud egy labdát,és passzolni sem előre. GIO-t sírom vissza meg Larsson papát, ők megoldották.. a 2 nagy veterán

. Bal védőnek,Sylvinhonak adnék elhetőséget,sokkal jobb mint Abidal,ő legalább letud venni egy labdát és felfut jókor.. De Abidalt tényleg nem értem mivan vele. Mostmár a fizikai felkészítésre se mondott rosszat,arra sem foghatja, és elég volt a sok kifogásból .. Zambrottat kellett volna megtartani bal oldalra, Néztem a Milan meccset és jól játszott azon a poszton,Abidal a nyomába sem ér.
Védelemmel kapcsolatban,nemtudom Puyol miért balközépen van,mikoreddig vagy jobbszélen vagy jöbbközépen volt.
Forca Barca