Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A leggyengébb láncszem...sokszor úgy érzem, hogy inkább Sylvinho-t játszattnám kezdőként! Nem tudom miért ilyen a halovány a gyerekLG írta:Én nem sirom vissza, nem voltam megelégedve vele. De még az első szezonjában, mikor a baloldalon játszott, akkor ment neki. Meg aztán ugy, h nem volt az igazi, Abidal jelenlegi szintjét igy is megüti. A franciával nem tudom mi van, anno a VB-n fantasztikus volt, a Lyonban is parádézott, nálunk az első meccsein a csapat 1ik legjobbja volt, és most hol vanCFirpo3 írta:Zambrottával csak egy baj volt: nem feküdt neki a spanyol bajnokság.![]()
Én nem sirom vissza, nem voltam megelégedve vele. De még az első szezonjában, mikor a baloldalon játszott, akkor ment neki. Meg aztán ugy, h nem volt az igazi, Abidal jelenlegi szintjét igy is megüti. A franciával nem tudom mi van, anno a VB-n fantasztikus volt, a Lyonban is parádézott, nálunk az első meccsein a csapat 1ik legjobbja volt, és most hol vanCFirpo3 írta:Zambrottával csak egy baj volt: nem feküdt neki a spanyol bajnokság.
Manheim István írta:Hát érdekes hogy annyira dicsérik itt Eto játékát pedig hát szerintem nem igazán jó befejező csatár.Akkor az volt mikor nagyon ment a szekér.Igen akkor könnyű volt gólt rúgni.Én már folyamatosan figyelem a játékát.Tessék már megnézni hogy hány helyzet kell egy gólhoz neki.Ettől függetlenül nagyon sok szerkezeti és mentális probléma volt tegnap.Védekezett az ellenfél? mit kéne tennie mikor talál egy gól? Nekünk kéne megoldani hogy ilyenkor mi a megoldás.Elsősorban talán frissebben kéne mozogni...úgy mint a Depor játékosoknak a Real ellen.Nincs tűz bennük.Miért az rejtély.
Ezt azért az edző nyakába varrnám,mert ez ő dolga erre készíteni a játékosokat.Ráadásul mindenki szinte máshol játszott ahol jó lett volna.Leginkább magunkat leptük ezzel meg.
Kiváncsian várom a következő nem egy hanem 4-5 meccsett,mert akkor már lesz képünk arról hogy ebből lesz csapat vagy fajsúlyossabb edző kell.
Barca mindörökké!!!!
Abszolút IGAZ!Varga Tamás írta:Másodszor.Boixos írta:azért állnak be ellenünk bekkelni, mert tudják, h semmit sem tud ezzel kezdeni a csapat.
nem hülyék az ellenfeleink.
A kis csapatok nagy része 7-10 emberrel bekkel ellenünk. Ezt tették tavaly is, előtte is. És mi két éve semmire sem megyünk ezzel a felállással szemben. Csak szenvedünk, töszörgünk, tologatjuk a labdát a 16-os előtt, mintha kézilabda meccsen lennénk. Johan I mondja, hogy mindent középen erőltettünk, és ezzel még jobban leszűkítettük a teret, ergo: megkönnyítettük a Numancia dolgát. De, könyörgöm: ezt én is, mi is tudjuk. Frankie idején is ezt csináltuk, és nem mentünk semmire. Most volt egy-két átlövés, de semmi más. Sehol egy beindulás, egy kényszerítőzés, a szélek megjátszása. Azért vannak az edzők, hogy erre megoldást találjanak, a klasszis játékosaink pedig, hogy a megoldást kivitelezzék.
Ötödször.
MINDÖRÖKKÉ BARCA!
Teljesen osztom a véleményt itt és a többi mondatodban is. De ez a bal szél kérdés hihetetlen. Nemtudom mit akart a vezetőség,hogy mjad megoldjuk valahogy,de ez nem állapot, Egy Ronaldinhot nem lehet Iniestával pótolni azon a poszton vagy egy Henryval. Iniesta is inkább középen szeret lenni Henry meg csatár poszton. Henry szerintem még 2évet lehúz itt max és abbahagyja,vagy jövőre elmegy. De nincs balszlsőnk. A mostani szélsők helyett Dos Santos százszor jobb lenne,vagy akár valami igazi vérbeli fiatal szélső. Az is igaz,hogy a kis csapatok,átlagban 8emberrel védekeznek mi meg támadunk 6-7el max és csak tologatjuk a labdát 15-20méterre a kaputól,és most sem látok távoli próbálkozásokat,pedig vannak nagy lövők: ( Xavi,Touré,Keita,). Úgyhogy nem értem. Ugyanaz a szindróma mint tavaly, távolról nem próbálkozunk,és csak belevisszük a sűrűbe a labdát eredmény nélkül. Messi szabadrugása és Eto'o lövése volt ami igazán veszélyes volt,de más semmi, ez is mutatja,hogy az egyik rögzített helyzet volt,nem akció. Pepnek ezen sűrgősen javitani kell és önbizalmat adni a távoli lövésekhez is szerintem,mert így nem fogunk meccseket nyerni.Varga Tamás írta: Negyedszer.
Nincs bal oldalunk. Ez hatalmas hiba. Szakmai, és vezetési hiba. Abidal töketlen, meccsről-meccsre rosszabb megoldásokat láthatunk tőle. Henry alkalmatlan a balszélső posztjának betöltésére. Iniesta detto. Most lenne jó dos Santos, vagy Jeffren.
Ötödször.
MINDÖRÖKKÉ BARCA!
Érdekes, hogy annyira dícsérik Eto'o-t? Te ne is haragudj, de hol voltál az elmúlt mondjuk úgy...4 évben? Egyébként Henry mit csinált? Egy cselt nem tud megcsinálni, elbotlik a saját lábában...Eto'o legalább oda kerül... nálam Henry még a keretben sem lenne, nemhogy a kezdőben. Játszana helyette egy labdaszerző futóember 4-4-2-ben és annyi.... a védelmünk pedig Puyollal és Abidallal egy vicc. Ez a Barcelona még a REAC-tól is kapna legalább 1 gólt. A Krakkó elleni 4-0-ás odavágón, amit volt szerencsém nyomon követni a neten. olyan hajmeresztő helyezkedési BAKIKAT mutattak be Puyolék, hogy ne hittem a szememnek.... ott megúsztuk............Iszonyúan helyezkednek, eltolódnak...Abidal többször is behúzódott (mittudoménmiért) középre, a baloldalon pedig többször is tökegyedül maradt az ember.... a gólt pedig abból kaptuk, hogy Dani Alves a guruló labdát nem tudta átvenni... erről ennyit.Manheim István írta:Hát érdekes hogy annyira dicsérik itt Eto játékát pedig hát szerintem nem igazán jó befejező csatár.Akkor az volt mikor nagyon ment a szekér.Igen akkor könnyű volt gólt rúgni.Én már folyamatosan figyelem a játékát.Tessék már megnézni hogy hány helyzet kell egy gólhoz neki.Ettől függetlenül nagyon sok szerkezeti és mentális probléma volt tegnap.Védekezett az ellenfél? mit kéne tennie mikor talál egy gól? Nekünk kéne megoldani hogy ilyenkor mi a megoldás.Elsősorban talán frissebben kéne mozogni...úgy mint a Depor játékosoknak a Real ellen.Nincs tűz bennük.Miért az rejtély.
Ezt azért az edző nyakába varrnám,mert ez ő dolga erre készíteni a játékosokat.Ráadásul mindenki szinte máshol játszott ahol jó lett volna.Leginkább magunkat leptük ezzel meg.
Kiváncsian várom a következő nem egy hanem 4-5 meccsett,mert akkor már lesz képünk arról hogy ebből lesz csapat vagy fajsúlyossabb edző kell.
Barca mindörökké!!!!
"annyira dicsérik itt Eto játékát pedig hát szerintem nem igazán jó befejező csatár."Manheim István írta:Hát érdekes hogy annyira dicsérik itt Eto játékát pedig hát szerintem nem igazán jó befejező csatár.Akkor az volt mikor nagyon ment a szekér.Igen akkor könnyű volt gólt rúgni.Én már folyamatosan figyelem a játékát.Tessék már megnézni hogy hány helyzet kell egy gólhoz neki.Ettől függetlenül nagyon sok szerkezeti és mentális probléma volt tegnap.Védekezett az ellenfél? mit kéne tennie mikor talál egy gól? Nekünk kéne megoldani hogy ilyenkor mi a megoldás.Elsősorban talán frissebben kéne mozogni...úgy mint a Depor játékosoknak a Real ellen.Nincs tűz bennük.Miért az rejtély.
Barca mindörökké!!!!
Így van.Boixos írta:azért állnak be ellenünk bekkelni, mert tudják, h semmit sem tud ezzel kezdeni a csapat.
nem hülyék az ellenfeleink.
Persze van egy bizonyos helyzet, amikor még a jó csapatok is ezt csinálják. A MU nak nem volt más választása, mert az egy BL elődöntő volt. Ott nem lehetett kockáztatniuk.Monti írta:Mint pl tavaly a ManU,vagy Valencia?..azér ők nem gyökerekCFirpo3 írta:velünk is csak a nagyon gyök ér csapatok csinálják ezt... sajnos
Mint pl tavaly a ManU,vagy Valencia?..azér ők nem gyökerekCFirpo3 írta:velünk is csak a nagyon gyök ér csapatok csinálják ezt... sajnos
velünk is csak a nagyon gyök ér csapatok csinálják ezt... sajnosMonti írta:Az miért van ,hogy csak Barca ellen állnak be 11en védekezni?
Amikor a Realnak volt a Zidane,Ronaldo,Figos csapata ,amit bár akkor is utáltam de hát jók voltak, ellenük mindenki próbált támadni és minden 2. góljukat kontrából szerezték, ellenünk meg az első perctől kezdve bunkerfoci,játékgyilkolással.
Egy dolog hogy jók vagyunk és ha nekünk futnak fejjel kapnak 3at ,de hát akkor is ezt csak ellenünk csinálják meg.
Amikor a Milán volt nagyon jó akkor ellenük sem ez ment,amikor tavaly a ManU ellenük is mindenki gólra játszott.
Velünk miért szívóznak?