Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
palesz77 írta:Ki? Ki jöt az arsenalból? bocs, de nem tudom. Marcelo brazíliában, Heinze meg manchesterben játszott. Amúgy a Real tényleg a balszélen sebezhetőbb, ahol a mi Messink játszik velük szembenzozoen írta:mióta eljött az Arsenalból ő sem mutatott semmit volt 1-2 jó meccse amit egy kezemen meg tudnék számolni és ki is fújt; valami minőségibb balszélsőt kereshetnének.palesz77 írta: Ne sértegesd Sylvinhot![]()
Ő egy balfsz, Sylvinho enyhén jobb, amúgymeg, mennyit játszott balszélsőt, a még kicsit fiatal, de hatalmas jövő előtt álló Marcelo és a halovány Heinze mellett? A Realba Sylvinho kezdő is lehetne, remélem nálunk is az lesz
Sanama írta:Bizony,sajnos ez igaz. Gio volt anno remek ezen a poszton,azóta a bal védelmet gyengének érzem,de Abidalon kívül más nem volt akit szerződtethettünk volna,úgyhogy várni kell,és kutatni védőkértG-Jay írta:Elég nehéz mostanában igazán jó szélsővédőt találni. Komoly hiányposzt már évek óta. Meg kell becsülnii Sylvinhot és Abidalt is.
G.
Ki? Ki jöt az arsenalból? bocs, de nem tudom. Marcelo brazíliában, Heinze meg manchesterben játszott. Amúgy a Real tényleg a balszélen sebezhetőbb, ahol a mi Messink játszik velük szembenzozoen írta:mióta eljött az Arsenalból ő sem mutatott semmit volt 1-2 jó meccse amit egy kezemen meg tudnék számolni és ki is fújt; valami minőségibb balszélsőt kereshetnének.palesz77 írta:Ne sértegesd Sylvinhotzozoen írta:Dehogynem.ott volt Drenthe kézzel lábbal jönni akart(bár lehet h fiatal) de sztem Sylvinho-nál jobb.![]()
Ő egy balfsz, Sylvinho enyhén jobb, amúgymeg, mennyit játszott balszélsőt, a még kicsit fiatal, de hatalmas jövő előtt álló Marcelo és a halovány Heinze mellett? A Realba Sylvinho kezdő is lehetne, remélem nálunk is az lesz
Ne sértegesd Sylvinhotzozoen írta:Dehogynem.ott volt Drenthe kézzel lábbal jönni akart(bár lehet h fiatal) de sztem Sylvinho-nál jobb.
Bizony,sajnos ez igaz. Gio volt anno remek ezen a poszton,azóta a bal védelmet gyengének érzem,de Abidalon kívül más nem volt akit szerződtethettünk volna,úgyhogy várni kell,és kutatni védőkértG-Jay írta:Elég nehéz mostanában igazán jó szélsővédőt találni. Komoly hiányposzt már évek óta. Meg kell becsülnii Sylvinhot és Abidalt is.
G.
Ezt én pont ugyanigy gondolom. Ha Abidal megtalálja a Lyonos formáját, Sylvinho meg ha beáll ugyanazt a teljesitményt nyujtja mint tavaly, akkor még jövőre sem kell balhátvédet igazolni.socio66 írta: Abidal alapból jobb játékos,szerintem őt kéne megpróbálnunk formába hozni, egy jó formában lévő Abidallal jobban járnánk,mint egy középszerű Sylvinho-val.Mégha szimpatikus,és lelkes is. Cserének tökéletes,hiszen képes feldobni a játékunkat olykor,viszont én elsősorban mindenképp megadnám a lehetőséget Abidalnak.
Igen de ő már ha jól tom 34 éves és "csak pár éve van hátra" ezen a magas szinten ezért kérdeztem hogy ti kivel,pótolnátok???socio66 írta:Abidal alapból jobb játékos,szerintem őt kéne megpróbálnunk formába hozni, egy jó formában lévő Abidallal jobban járnánk,mint egy középszerű Sylvinho-val.Mégha szimpatikus,és lelkes is. Cserének tökéletes,hiszen képes feldobni a játékunkat olykor,viszont én elsősorban mindenképp megadnám a lehetőséget Abidalnak.Gyurinho írta:Lehet hogy egyelőre korai (bár szerintem nagyon nem) erről beszélni de ti kit tudnátok elképzelni bal oldali védőnek ???....2 kérdésem van az egyik hogy cseréként Sylvinho helyére vagy kezdőként Syl és Abidal helyére,na mit gondoltok??
Abidal alapból jobb játékos,szerintem őt kéne megpróbálnunk formába hozni, egy jó formában lévő Abidallal jobban járnánk,mint egy középszerű Sylvinho-val.Mégha szimpatikus,és lelkes is. Cserének tökéletes,hiszen képes feldobni a játékunkat olykor,viszont én elsősorban mindenképp megadnám a lehetőséget Abidalnak.Gyurinho írta:Lehet hogy egyelőre korai (bár szerintem nagyon nem) erről beszélni de ti kit tudnátok elképzelni bal oldali védőnek ???....2 kérdésem van az egyik hogy cseréként Sylvinho helyére vagy kezdőként Syl és Abidal helyére,na mit gondoltok??