[quote="westerngom"]Sylvinho tehát jövőre is Abidal helyettese lesz a védelem baloldalán.
Jobban játszott mikor lehetőséget kapott, mint Abidal! Én személy szerint Syl helyettesének nyomnám be pár meccs erejéig Ericet, amíg egy kicsit észhez nem tér és utol nem éri magát fizikálisan, mert legutóbb erről panaszkodott, hogy borzalmas volt a fizikai felkészítésük. (nem tagadom, biztos igaza van...
Ehhez képest én egyszer sem láttam Syl-en, hogy valami gáz lenne az Ö fizikai, mentális felkészülésén. Egyébként a tisztelt urak mindegyikének ott lett volna a több milliárdos szuper komplexumokban a lehetőség a személyi trénerekről nem is beszélve, hogy igényei szerint pótoljon!!!
EMBEREK, EZEN A SZINTEN MÁR CSAK MINDEN AZ AKARÁSON ÉS HOZZÁ ÁLLÁSON MÚLIK! ERRE A LEGJOBB PÉLDA AZ "ÖREG" 34 ÉVES SYL!
Igen, a szezon második felében határozottan jobb volt. + valszeg külön edzhetett még a hivatalosokon kívül, ez már akkor is felmerült bennem...
És igen, ezt Abidal is megtehette volna, ha úgy érezte, h neki ez kevés!
Kérdés, mennyire hatott demoralizálóan a csapat egészére, a hozzáállásra, úgy értem az elmúlt szezonban tapasztalható "hangulat"??
Ami persze nem menti fel Abidalt...