Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hehe én Eto'o-t megvettem a Romába és 34 meccsen a bajnokságba 38 gólt lőtt...Victor_Valdes írta:Agüeronak, hogy megy szélen?
Amugy én is kezdtem az éjszaka a Romával eggyet és ha lesz pénz én is őt néztem ki Totti utódnak.
Eto'o ra is gondoltam de sose találja nálam a formáját.
mondom h pro vagyVictor_Valdes írta:Második évben 200 millión felül adtak plusz eladtam egy pár embert... meg nem egy évben igazoltam őket...
Pl.: Skrtel 30 milláért ment a Poolba, Mvuemba 25millióért a Spursba, Krajncar 17-ért a milánba...
Silva 70millióért jött, de nagyon megérte féltávnál 24 gólnál és 17golpassznál tart.
Második évben 200 millión felül adtak plusz eladtam egy pár embert... meg nem egy évben igazoltam őket...lopakodo írta:Victor_Valdes írta:Hát azért a Portsmuth nem szegény csapat...elég gazdag, sőt nagyon gazdag, főleg 1 uefa kupa győzelem után...
de david silva és robinho eszméletlenül drága.(kb80 milla)plusz még a többi igazolás.össz minimum 130 milla.ennyi pénze azér nincs.elég nagy pro vagy.
Victor_Valdes írta:Hát azért a Portsmuth nem szegény csapat...elég gazdag, sőt nagyon gazdag, főleg 1 uefa kupa győzelem után...
Hát azért a Portsmuth nem szegény csapat...elég gazdag, sőt nagyon gazdag, főleg 1 uefa kupa győzelem után...lopakodo írta:ez szép!amúgy egy ilyen "szegény" csapattal h hoztad el robinhot ,és silvát(talán pandevet is ide sorolnám)Victor_Valdes írta:...
JóféleTitinho írta:Victor_Valdes írta:Titinho írta: ....
De azért erre a Wijnaldum nevű srácra is ránézek, hogy mégis miféle...
Ok, köszi.Victor_Valdes írta:Csakis Mihelic, már a játék elején nagy tehetségnek indul.Titinho írta: ....
Csakis Mihelic, már a játék elején nagy tehetségnek indul.Titinho írta: ....
Van 1 harmadik alternatívám: Georginio Wijnaldum a srác neve! Holland nigga a srác és nagyon jól tolja majd igazi szupertehetségTitinho írta:Lenne egy kérdésem...vagyis inkább tanácsot kérnék.
2011. januárjában járok az AS Romával és szeretnék egy bal lábas középpályást/támadóközéppályást! Kinéztem az Udinese-ből Gaetano D'Agostino-t (28 éves, olasz, nem válogatott kp/tkp) és a Napoliból Rene Mihelič-et (22 éves, szlovák, válogatott kp/tkp). Mindketten megfelelnek az elvárásaimnak, figyelőm mindkét játékosra azt mondja, hogy jó igazolás lenne, mégis hezitálok, hogy melyiket vegyem meg. D'Agostino-t 14 millióért, Mihelic-et pedig 6,5 millióért tudnám elhozni.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a két játékossal kinek milyen tapasztalatai vannak? Mennyire válnak/váltak be? Én egyébként Mihelic felé húzok...csupán kíváncsi vagyok más véleményére is.
Na köszi előre is! Csumi