Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 11:38:55

Állitólag süt a nap Monzában ez vajon kinek kedvezhet ???
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 11:25:22

A tegnapi időmérőről pedig annyit hogy a nagyeső bajnok Hamiltonka legalább 6 próbálkozásbólsem tudott bejutni az első 10-be.Pedig azt mondják hogy ő verhetetlen esőben állitólag. :lol:
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 11:21:51

barca99 írta:Nem igazán értem ezt a Kimi - Felipe kapcsolatot. Mindenki azzal jön, hogy Kimi Massanak köszönheti a VB-t. Ugyanmár... Mikor ment el Kimi Massa mellett úgy, hogy Massa direkt engedte el? Én egyre emlékszem. Persze az fontos volt, de Massának annyira mindegy volt, hogy első vagy második, hogy nem igaz... ellentétben a finnel. Higyjétek el, ha ez fordítva lesz idén Raikönnen is meg fogja tenni. De amíg matematikai (vagy akár több) esélye van, nehogy már lemondjon csak azért a VB címvédésről, nehogy egy csúnya McLarenesé legyen a cím. Igen, benne van a pakliban, hogy Kimi küzd, és ezzel Hamilton jön ki győztesen a dologból, de nekem akkor is szimpatikusabb hozzáállás, mint az, amikor inkább lemondok még az esélyről is, csak nehogy más istáló pilótájáé legyen a VB cím... :roll:
Teljesen igazad van!!!De most őszintén ennyierővel Heiki,Kubica és Heidfeild is lemondhatna a vb cimről mert úgysem ők lesznek a világbajnokok.De amig matematikailag van esély a győzelemre ő nekik is addigki az a Hülye pilóta aki lemond a vb cimről hmm???
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.14. 11:17:15

Hogy áll kint a helyzet, lesz eső srácok, nem tudja valaki? :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
barca99
Llegenda del Barça

2008.09.14. 10:48:46

Nem igazán értem ezt a Kimi - Felipe kapcsolatot. Mindenki azzal jön, hogy Kimi Massanak köszönheti a VB-t. Ugyanmár... Mikor ment el Kimi Massa mellett úgy, hogy Massa direkt engedte el? Én egyre emlékszem. Persze az fontos volt, de Massának annyira mindegy volt, hogy első vagy második, hogy nem igaz... ellentétben a finnel. Higyjétek el, ha ez fordítva lesz idén Raikönnen is meg fogja tenni. De amíg matematikai (vagy akár több) esélye van, nehogy már lemondjon csak azért a VB címvédésről, nehogy egy csúnya McLarenesé legyen a cím. Igen, benne van a pakliban, hogy Kimi küzd, és ezzel Hamilton jön ki győztesen a dologból, de nekem akkor is szimpatikusabb hozzáállás, mint az, amikor inkább lemondok még az esélyről is, csak nehogy más istáló pilótájáé legyen a VB cím... :roll:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.14. 10:05:41

manuel!

Tudom, hogy Kimi überelhetetlen, de engedd meg had szóljak pár szót. Felipe tavaly is simán Kimi előtt volt pontversenyben, de ugye jött a magyarországi üzemagyag hiba, fekete zászló montreálba, Monzában a motorhiba és sorolhatnám. No meg utolsó futamon nem tudom ki engedte át Kiminek a győzelmet. :roll: Szerintem Massát nem érdemes leszólni, nagyon nagy egy tehetség, ebben az évben be is bizonyította, honnan fel lehet állni nem egyszer. Kimi is peches, de Felipének elmúlt évben szerintem több balszerencséje volt, amin a tavalyi vb sajnos elúszott számára.
Nagyon remélem idén több hiba nem lesz a Ferrarinál, és Felipe végső győzelemre vezet minket.
Jah és egy utolsó gondolat, sokat olvasom mostanában, hogy Kimi nem akarja segíteni Felipét. Szerintem ekkora hátrányba nem kéne ilyen kijelentést tenni, jó lenne Felipe mellé állna és legalább több konfliktus nem lenne.
Én Kimit is jó pilótának tartom, ha jó napja van akkor nem lehet megverni jelenlegi mezőnyben, de számomra Felipe kedvesebb pilóta, talán Schumi miatt.

HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 09:42:32

LG írta:
manuel írta: mert azt nehéz lenne elhinni hogy Massa jobban vezet mint annó Raikönnen.
nem csoda, h Massa sokat fejlődik, mert ő kikéri Schumacher véleményét tanácsait, Kimivel ellentétben, mert ő megmondta, h nem kiváncsi rá. .
És ezt te hol hallotad kedves barátom hogy Kimi nemkériki a véleményétt????Akkor biztosan Massa ül Schumaher mellett a reklámba mi??? :lol: Amúgy hadjad már azt hogy Massa jobb. Azt nefelejtsd már el hogy Raikönnenek a csapatt is méltóan hozzá segitett abban hogy ne lehessen világbajnok.Lásd:Boxutca kiálllások,Rossz gyártási évszámú motor,Műszaki problémával küszködő autó(csendeben megjegyzeném nem az első alkalomal).Ezzel nem akarom Raikönnent felmenteni mert ő ül az autóban megminden de a képességei az én számomra akkor is jobbak mint annó.Massáé de mint tudjuk jól vezetni csak jó autótt lehet ami Kiminél ebben az évben nem nagyon volt meg sajnos. :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.14. 08:25:42

manuel írta: mert azt nehéz lenne elhinni hogy Massa jobban vezet mint annó Raikönnen.
Pedig hidd el nyugodtan. Tavaly Massanak hatalmas pechszériája volt, fekete zászlót is kapott stb., és amikor már nem volt reális esélye ő segitette Kimit a VB cimhez-ezt azért nem felejtsük :wink:
Most Raikönen visszonozhatná a segitséget. Különben nem csoda, h Massa sokat fejlődik, mert ő kikéri Schumacher véleményét tanácsait, Kimivel ellentétben, mert ő megmondta, h nem kiváncsi rá. Amugy nekem az nagyon idegesitő a finnben, h ha hátulról rajtol, képes hosszú körökig beragadni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.13. 23:21:24

Azt hiszem KRalo IS kiegyezne egy ilyesmiben jövőre: (bár hiú ábránd sajna)

Ferrari marad erős, Meki marad erős, Bömö olyan erős lesz mint ők, és a Renault, RedBull,Toyota 3as közül még az egyik is :D

Ferrarinál Kimi, Massa páros
Mekinél Hami, Kovi (bár Kovi helyett megnéznék egy Webbert, ő régóta szimpatikus, és szerintem iszonyat jó pilóta)
Bömönél: Alonso, Kubica
Másik feljövő élcsapatnál ( :lol: ) Vettel (:idea: a kis német óriási tehetség, vétek lenne ha több éven keresztül erős közép autókban maradna), Sutil mondjuk....

jó kis évad lenne, de persze maradni fog két élcsapat,akik minden pályára jók, és lesz jó esetben kettő csapat akik egyes pályákon iszonyat jók, többin meg középmezőnybe jók...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.13. 22:41:04

ozsimiki írta: Ferrari lenyilatkozta, hogy ha Kimi nem megy a falnak, akkor a kör végén kapott volna vizes gumit, az utolsó körre :roll:

Azt mondja: kiállás 25-30 sec, vizes gumi előnye is ennyi, érdekes utolsó kanyarkombó lett volna :D
Ezen amúgy annyit gondolkoztam, hogy mi lett volna ha öt is kihívják. Tuti megérte volna szerintem.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.13. 22:39:43

MR.Barca írta:A felleblezésről tuttok valamit?
A mostani futam után tárgyalják ha jól tudom.
A versenyról szót ejtve, bármi lehet.A merci eltaktikázta azzal,hogy nagyot akart húzni,de Massa is csak 6.(ha joltudom). Egy rajtbaleset,kicsúszások ilyen esős időben előfordulnak és bármikor lehetnek. Szerintem Hamilton behozza a Mercit 5-6. helyre ha megússza baleset nélkül, de viszont Massat 2-3 körül várom. Kíváncsi leszek,nagyon izgalmas futam elé nézünk.
wikko
Jugador del Barça

2008.09.13. 22:39:13

REméljük hamilton nyer holnap! Elvégre ö elég jó az esös versenyeken :lol:
MR.Barca
Jugador del Barça

2008.09.13. 22:37:14

A felleblezésről tuttok valamit?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.13. 22:35:45

Ja persze, szegény Kimivel elbántak, szegény Kimi melyik csapatban lett vébé tavaly? Massa szerencsés-részre nem is reagálok, idén is akadt bőven baja, tavalyiról nem is beszélve.

Amúgy még a Belga nagydíjhoz kapcsolódva picit:

Ferrari lenyilatkozta, hogy ha Kimi nem megy a falnak, akkor a kör végén kapott volna vizes gumit, az utolsó körre :roll:

Azt mondja: kiállás 25-30 sec, vizes gumi előnye is ennyi, érdekes utolsó kanyarkombó lett volna :D
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.13. 17:36:13

Szerencsétlen Kimivel ismétt elbánt a Ferrari csapat.Egyszerűen hihetetlenek amit müvelnek már a futam előtt képesek voltak bejelenteni hogy Raikönennek műszaki problémája volt ez (HIHETETLEN)!!!!!!.A múltkorábban a rossz gyártási évszámú motor és most ez????Kicsitt fura ez az ügy hogy egészévben mindig Kiminek romlik el az autójába minden a Massáé pedig egy kivételel mindig tökéletes.Kezdem azt hinni hogy ez a csapatt szándékosan csinálja ezt Raikönennel csak azért hogy az idegbeteg Massa nyerje meg a vb-t.Az is hihetelen számomra hogy a két autó között ekkora különbség van!már pedig csak ez a helyzett mert azt nehéz lenne elhinni hogy Massa jobban vezet mint annó Raikönnen.
Mihu
Director del Fútbol

2008.09.13. 16:26:51

G-Jay írta:Vettttteeeeeeeeeeeeeeel juhúúú. Hihetetlen.
Azért valaki belegondolt már hogy egy Minardi van a poleban???
Bourdais is jó volt, aki kis szemüvegével. Webbertől ezt elvártam. Kovi ügyes, Alonso Massa meg meg van tankolva min az állat.

G.
Hát őszintén szólva nem igazán gondoltam még bele. Annyi hasonlóság van a két kocsi közt, hogy a Minardinak is volt négy kereke, motorja, váltója, első és hátsó szárnya, és kormánya. Ennyi erővel mondhatnánk hogy belegondoltatok már abba, hogy a harmadik helyen egy Jaguar van? :wink:

Vettel helyében én nem mennék el a RB-hoz, mert már két éve, na jó, másfél éve verik a nagy csapatot. Bár lehet hogy egyszerűen csak Vettel ennyivel jobb DC-től és Webbertől.

Nem bánnám ha holnap Vettel nem cseszné el a rajtot, mint ahogy eddig a meglepetés emberek. Webber, Kovalainennek is szokása...Talán annyi szerencséje lehet Vettelnek,hogy ha még el is rontja, akkor Kovalainenre számíthat hogy megint elrontja a startot, és a 3. helyről Webber is már csak nem tud olyan helyzetbe kerülni, hogy meg is előzze.

És az se lenne utolsó, ha Vettel nyerne, Bourdais 2., Massa 3., Hamilton meg nem szerezne pontot. Vagy max 1-et :D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.13. 15:44:42

Azért ezt már nem nevezném Minardinak :wink: Ennek ellenére hatalmas grat Fetölnek. Megérdemelte már. Rettentően jó versenyző. Szerintem Hamiltonnál is jobb. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.13. 15:14:18

G-Jay írta:Vettttteeeeeeeeeeeeeeel juhúúú. Hihetetlen.

G.
Abba már igen, hogy Ferrari. Számítottam rá, hogy Monzában igen erősek lesznek a Torok. Esőben Vettel ügyes. Így a kombináció sikeresnek ígérkezik. Örülök, hogy kicsit megkavarta a mezőnyt az eső, és holnap ismét izgalmas futam lesz.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.13. 15:13:14

Huu a mindenit, nem volt gyenge. :D Vettelnek hatalmas gratuláció, nagyon megérdemelt már egy ilyen eredményt, lesz most egy kis önbizalma. :)
Felipének ez a 6. hely nagyon jó, holnap szépen nyugodtan kell mennie, nagyon nagy lehetőség van most a kezébe... ;)

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.13. 15:12:35

http://www.youtube.com/watch?v=_Le2IHC3UXU

Egy kis emlékeztető, hogyan is kell esőben versenyezni...mert ez még csak időmérő volt...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.13. 15:09:19

Perrero írta:Szerintem ez a Vettel gyerek meglépett az X-Menből.. ez 1 mutáns.. :D
Óriási tehetség ez a gyerek, ez az éve fenomenális.

Kovi is jól ment esőben, holnap nyerhet is, Massanak nem kell felesleges kockázatot vállalnia. 2. hely meglehet, csak ne idegeskedje el!
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.13. 15:07:59

Vettttteeeeeeeeeeeeeeel juhúúú. Hihetetlen.
Bourdais is jó volt, aki kis szemüvegével. Webbertől ezt elvártam. Kovi ügyes, Alonso Massa meg meg van tankolva min az állat.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.13. 15:01:40

Vettüöööööööööööööööööööööööl 8) :D

Aztaaaa, Massa 6. holnap okosan kell,nem sietni, mert nagy előnye van 9 hely, 9 hely....
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.13. 14:50:05

Jo kis időmérő ez! Nekem teccik :wink: Go Fernando! Go! Massának grat. Ilyen rosz körülmények közt is odavert Kubicának aki még jobb időben mente a gyorskörét. De szerintem maradhatna is ott Massa ahol van :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Válasz küldése