Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen igazad van!!!De most őszintén ennyierővel Heiki,Kubica és Heidfeild is lemondhatna a vb cimről mert úgysem ők lesznek a világbajnokok.De amig matematikailag van esély a győzelemre ő nekik is addigki az a Hülye pilóta aki lemond a vb cimről hmm???barca99 írta:Nem igazán értem ezt a Kimi - Felipe kapcsolatot. Mindenki azzal jön, hogy Kimi Massanak köszönheti a VB-t. Ugyanmár... Mikor ment el Kimi Massa mellett úgy, hogy Massa direkt engedte el? Én egyre emlékszem. Persze az fontos volt, de Massának annyira mindegy volt, hogy első vagy második, hogy nem igaz... ellentétben a finnel. Higyjétek el, ha ez fordítva lesz idén Raikönnen is meg fogja tenni. De amíg matematikai (vagy akár több) esélye van, nehogy már lemondjon csak azért a VB címvédésről, nehogy egy csúnya McLarenesé legyen a cím. Igen, benne van a pakliban, hogy Kimi küzd, és ezzel Hamilton jön ki győztesen a dologból, de nekem akkor is szimpatikusabb hozzáállás, mint az, amikor inkább lemondok még az esélyről is, csak nehogy más istáló pilótájáé legyen a VB cím...
És ezt te hol hallotad kedves barátom hogy Kimi nemkériki a véleményétt????Akkor biztosan Massa ül Schumaher mellett a reklámba mi???LG írta:nem csoda, h Massa sokat fejlődik, mert ő kikéri Schumacher véleményét tanácsait, Kimivel ellentétben, mert ő megmondta, h nem kiváncsi rá. .manuel írta: mert azt nehéz lenne elhinni hogy Massa jobban vezet mint annó Raikönnen.
Pedig hidd el nyugodtan. Tavaly Massanak hatalmas pechszériája volt, fekete zászlót is kapott stb., és amikor már nem volt reális esélye ő segitette Kimit a VB cimhez-ezt azért nem felejtsükmanuel írta: mert azt nehéz lenne elhinni hogy Massa jobban vezet mint annó Raikönnen.
Ezen amúgy annyit gondolkoztam, hogy mi lett volna ha öt is kihívják. Tuti megérte volna szerintem.ozsimiki írta: Ferrari lenyilatkozta, hogy ha Kimi nem megy a falnak, akkor a kör végén kapott volna vizes gumit, az utolsó körre![]()
Azt mondja: kiállás 25-30 sec, vizes gumi előnye is ennyi, érdekes utolsó kanyarkombó lett volna
A mostani futam után tárgyalják ha jól tudom.MR.Barca írta:A felleblezésről tuttok valamit?
Hát őszintén szólva nem igazán gondoltam még bele. Annyi hasonlóság van a két kocsi közt, hogy a Minardinak is volt négy kereke, motorja, váltója, első és hátsó szárnya, és kormánya. Ennyi erővel mondhatnánk hogy belegondoltatok már abba, hogy a harmadik helyen egy Jaguar van?G-Jay írta:Vettttteeeeeeeeeeeeeeel juhúúú. Hihetetlen.
Azért valaki belegondolt már hogy egy Minardi van a poleban???
Bourdais is jó volt, aki kis szemüvegével. Webbertől ezt elvártam. Kovi ügyes, Alonso Massa meg meg van tankolva min az állat.
G.
Abba már igen, hogy Ferrari. Számítottam rá, hogy Monzában igen erősek lesznek a Torok. Esőben Vettel ügyes. Így a kombináció sikeresnek ígérkezik. Örülök, hogy kicsit megkavarta a mezőnyt az eső, és holnap ismét izgalmas futam lesz.G-Jay írta:Vettttteeeeeeeeeeeeeeel juhúúú. Hihetetlen.
Azért valaki belegondolt már hogy egy Minardi van a poleban???
G.
Óriási tehetség ez a gyerek, ez az éve fenomenális.Perrero írta:Szerintem ez a Vettel gyerek meglépett az X-Menből.. ez 1 mutáns..