Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom de nekem annyira nem tetszik arshavin játéka.De megpróbálok majd megnézni egy zenit meccset, mert elég kiváncsi vok h hogyan játszik.De sztem akkor is jó így h nem vettük meg.Gyurinho írta:Nekem nem tetszik hogy egy 27 éves játékost öregnek tartanak arról nem beszélve hogy a Barcának nem egy tehetség kel aki 2-3 év múlva nagyon jó lesz hanem egy olyan aki most van a csúcsformájában,Arshavin pedig most van és nekünk egy ilyen játékosra van szükségünk szerintem.Xzibit25 írta:Én nem láttam h Abidal hogy játszott Franciaországban de sztem most egész jól játszik.Amúgy meg szerintem Arshavinnal nem értünk volna semmit.Húha 27 évesen volt egy jó EB-je.És akkor mivan?Van egy csomó sokkal fiatalabb és jobb játékos is mint ő.Xavinho írta: Ha te nem temeted ezt a játékot,amit ezek az első két meccsen produkáltak... hát te tudod,örülök,hogy legalább egy valaki még ilyenkor is pozitív tud lenni.Legyen neked igazad.
![]()
Pep egy amatőr (edzőként) és ez nagyon kijön azon,amiket mond.Alves nagyon nem ér 32 millát és Abidal meg már tavaly is árnyéka annak a játékosnak,aki Franciaországban volt. Ezek tények,amikben semmi elhamarkodottság nincs.
Arra pedig,h a két kisebb csapat ellen elszórt 5 pont mennyire hiányozhat elég,ha példaként felhozom a 2006-2007-es szezont.
Az pedig,h ha Sergio helyett mondjuk Arshavin vagy Lucho Gonzales játszik,akkor a meccs is máshogy alakul nem szorul magyarázatra.(és nem hiszem,h ha igazolunk egy jó irányítót,akkor galaktikus csapatunk lenne....)
Nekem nem tetszik hogy egy 27 éves játékost öregnek tartanak arról nem beszélve hogy a Barcának nem egy tehetség kel aki 2-3 év múlva nagyon jó lesz hanem egy olyan aki most van a csúcsformájában,Arshavin pedig most van és nekünk egy ilyen játékosra van szükségünk szerintem.Xzibit25 írta:Én nem láttam h Abidal hogy játszott Franciaországban de sztem most egész jól játszik.Amúgy meg szerintem Arshavinnal nem értünk volna semmit.Húha 27 évesen volt egy jó EB-je.És akkor mivan?Van egy csomó sokkal fiatalabb és jobb játékos is mint ő.Xavinho írta:Ha te nem temeted ezt a játékot,amit ezek az első két meccsen produkáltak... hát te tudod,örülök,hogy legalább egy valaki még ilyenkor is pozitív tud lenni.Legyen neked igazad.xbalix írta:2 meccs után ne temesd már el őket barátom.Kicsit felelőtlen kijelentéseket vontál le sztem. Meglátod fog ez a csapat még győzni. Ja meg sztem pont annyi sztárunk van amennyi kell. Ne legyünk már mi is galaktikusok.
Jó játékosok jöttek, és kellettek is. Abidal meg jó sztem, de most nagyon nem ment neki. Van ilyen.
![]()
Pep egy amatőr (edzőként) és ez nagyon kijön azon,amiket mond.Alves nagyon nem ér 32 millát és Abidal meg már tavaly is árnyéka annak a játékosnak,aki Franciaországban volt. Ezek tények,amikben semmi elhamarkodottság nincs.
Arra pedig,h a két kisebb csapat ellen elszórt 5 pont mennyire hiányozhat elég,ha példaként felhozom a 2006-2007-es szezont.
Az pedig,h ha Sergio helyett mondjuk Arshavin vagy Lucho Gonzales játszik,akkor a meccs is máshogy alakul nem szorul magyarázatra.(és nem hiszem,h ha igazolunk egy jó irányítót,akkor galaktikus csapatunk lenne....)
Én nem láttam h Abidal hogy játszott Franciaországban de sztem most egész jól játszik.Amúgy meg szerintem Arshavinnal nem értünk volna semmit.Húha 27 évesen volt egy jó EB-je.És akkor mivan?Van egy csomó sokkal fiatalabb és jobb játékos is mint ő.Xavinho írta:Ha te nem temeted ezt a játékot,amit ezek az első két meccsen produkáltak... hát te tudod,örülök,hogy legalább egy valaki még ilyenkor is pozitív tud lenni.Legyen neked igazad.xbalix írta:2 meccs után ne temesd már el őket barátom.Kicsit felelőtlen kijelentéseket vontál le sztem. Meglátod fog ez a csapat még győzni. Ja meg sztem pont annyi sztárunk van amennyi kell. Ne legyünk már mi is galaktikusok.
Jó játékosok jöttek, és kellettek is. Abidal meg jó sztem, de most nagyon nem ment neki. Van ilyen.
![]()
főoldal kis cikkek, asszem 2. na mind1 kb. 2 hétre lesérült asszemmaxilopez írta:A meccset sajnos nem tudtam nézni,meg kérdezhetem, hogy Hleb-et miért cserélték le a 39. perc ben?Megsérült?
ja,de akkor is kéne valaki, aki az ütemet megszabja. guardiola is ilyen volt, tudhatnábty írta:igen volt de most pep nem akarja azt hogy legyen 1 -2 huzóemberünk hanem csapatot épít mert ha vesztünk vagy ha nyerünk akkor is vegye ki mindenki a részét belőle nem kezdődik jol de lesz ez jobb isaronba írta:Azért azt se feledjük, hogy 2004-ben a Barcának volt vezére, játékmestere még a jelenlegi gárdának nincsnorbert55 írta:Azért azt sem felejtsük el h mikor Rijkaard átvette a Barcát akkor sem ment még az elején olyan könnyen mint később.Egyre jobbak leszünk.
igen volt de most pep nem akarja azt hogy legyen 1 -2 huzóemberünk hanem csapatot épít mert ha vesztünk vagy ha nyerünk akkor is vegye ki mindenki a részét belőle nem kezdődik jol de lesz ez jobb isaronba írta:Azért azt se feledjük, hogy 2004-ben a Barcának volt vezére, játékmestere még a jelenlegi gárdának nincsnorbert55 írta:Azért azt sem felejtsük el h mikor Rijkaard átvette a Barcát akkor sem ment még az elején olyan könnyen mint később.Egyre jobbak leszünk.