Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Osztom.gergo9 írta: Teljesen egyetértek aronba-val. Ő az egyetlen aki világbajnoki produkciót mutat versenyről versenyre. Világbajnoki cím nélkül 1év rutinnal. Messze ő a legjobb versenyző a mezőnyben esetleg Vettel meg talán Kubica ér fel vele csak ők gyengébb autóban ülnek. Ezzel a Ferrarival Schumacher versenyről versenyre gyalázná a mezőnyt. Erre ez a két szerencsétlen esik bukik versenyről versenyre. Räikönnen idén megye 4 szinten teljesít ezt gyakorlatilag egy kis tulzással Zsoltikánk is megcsinálta volna. Massa meg nem világbajnok alkat. Egy kiváló másodszámó pilóta se több se kevesebb. Raikonen gyakorlatilag agresszió nélkül vezet előzni évek óta elfelejtett egy 2-3 másodpercel lassabb autó mögött is képes elautózni 10-15 kört előzési kisérlet nélkül Massa egy fokkal jobb de ő sem egy nagy durranás vízen meg mind a ketten egy nagy 0-ák. Nem is tudom hányszor égett már Massa hatalmasat esőben. Alonso mind2 nél jobb pilóta de ő sem bajnoként autózik hibát hibára halmoz messze van ő még Prost,Schumacher,Senna,Mansell,Hakkinen szintől. Hamilton inkább hasonlít az előbb említettekre esőben zseniálisan autózik,szárazon is atomgyors kevés hibával iszonyatosan agresszív(emlékeztet a 90es évek eleji Schumachere akit szintén folyamatosan büntettek) kissé el van szálva magától de ez jótékonyan hat a pályán mutatott teljesítményére. Vettel,Kubica,Rosberg a jövő tehetségei meg Hamiltont is ide sorolnám sokkal szívesebben látom őket mint Raikönent,Massa-t vagy Alonso-t. Itt az ideje a következő korszakváltásnak!!!!!
Teljesen egyetértek aronba-val. Ő az egyetlen aki világbajnoki produkciót mutat versenyről versenyre. Világbajnoki cím nélkül 1év rutinnal. Messze ő a legjobb versenyző a mezőnyben esetleg Vettel meg talán Kubica ér fel vele csak ők gyengébb autóban ülnek. Ezzel a Ferrarival Schumacher versenyről versenyre gyalázná a mezőnyt. Erre ez a két szerencsétlen esik bukik versenyről versenyre. Räikönnen idén megye 4 szinten teljesít ezt gyakorlatilag egy kis tulzással Zsoltikánk is megcsinálta volna. Massa meg nem világbajnok alkat. Egy kiváló másodszámó pilóta se több se kevesebb. Raikonen gyakorlatilag agresszió nélkül vezet előzni évek óta elfelejtett egy 2-3 másodpercel lassabb autó mögött is képes elautózni 10-15 kört előzési kisérlet nélkül Massa egy fokkal jobb de ő sem egy nagy durranás vízen meg mind a ketten egy nagy 0-ák. Nem is tudom hányszor égett már Massa hatalmasat esőben. Alonso mind2 nél jobb pilóta de ő sem bajnoként autózik hibát hibára halmoz messze van ő még Prost,Schumacher,Senna,Mansell,Hakkinen szintől. Hamilton inkább hasonlít az előbb említettekre esőben zseniálisan autózik,szárazon is atomgyors kevés hibával iszonyatosan agresszív(emlékeztet a 90es évek eleji Schumachere akit szintén folyamatosan büntettek) kissé el van szálva magától de ez jótékonyan hat a pályán mutatott teljesítményére. Vettel,Kubica,Rosberg a jövő tehetségei meg Hamiltont is ide sorolnám sokkal szívesebben látom őket mint Raikönent,Massa-t vagy Alonso-t. Itt az ideje a következő korszakváltásnak!!!!!ozsimiki írta:Azt aláírom, hogy esőben nem egy szinten vannak, szárazon teljesen más a szituaronba írta:A nap vesztese Massa. Ott volt neki a nagy lehetőség hogy előnyre tegyen szer Hamiltonnal szemben. erre mit csinál? ott szerencsétlenkedik 9 hely volt közöttük a végén örülhetet, hogy Hamilton nem előzte meg. Massa és Hamilton nem egy kategória ez ma bebizonyosodott
Észrevételed helytálló,valóban akkoriban még nem voltam errefelé jelenozsimiki írta:Mihii!
Egyáltalán nem írtam, hogy ne védd meg a kedvenced, azért írtam a Schumis témát, hogy nem feltétlen vele kell előhozakodnod, mert amikor aktív volt, rendesen kapta ő is az ívet itt, hidd el, pár vitát átéltem vele kapcsolatbanÍrásodból meg úgy vettem ki, hogy te még akkor nem olvastad a fórumot.
Ha valakinek nem volt igaza vele kapcsban, én is kiálltam érte, ha valaki nem tényeket írt le, akkor meg pláne. Sajnos neki is voltak húzásai, ami miatt a sportot szeretők egy rétege megutálta, de akik akkor is mellette voltak, ők végig kitartottak mellette, ahogy szerintem te is maradni fogsz Hamilton drukker.
Szóval ne zavarjon a többség, ha tudod, hogy igazad van, írd le. Aki meg sületlenségekkel jön, nem kell foglalkozni vele.
És éppen ezért nem is neked lett címezve az alábbi szösszenet.Nem azt várom el a ferraristáktól,h rajongjanak Hamiért.(Szép lenneVarga Tamás írta: Mindazonáltal vezetési tudását, tehetségét nem vitatom, és korábban sem tettem.
Igen, a Ferrarinak szurkolok. Persze, elfogult vagyok valamilyen szinten. Sajnos, Hamilton nemcsak a pályán viselkedik sokszor nem megfelelően, hanem az interjúiban is az a kép rajzolódik ki róla, hogy egy beképzelt sportoló. Aki azt hiszi, hogy jelen volt a spanyol viasz világra segítésénél. Ha hátrább menne az agarakkal, talán növekedne a népszerűsége.miihii írta:Oké,sejtem h a kémszitura gondolsz.Emiatt lett Lewis a szándékos ütközések és a pályán kívüli előzés nagymestere?Többes számban,általánosítva,állandósítva vannak ezek a kijelentések,mintha ő semmi mást nem csinálna csak szabálytalankodna,dodzsemezne...Sajnálom,h rengeteg itt a ferrarista ,mert így nehéz objektíven beszélgetni a F1ről.Szélmalomharc ez így,mert akármi van a Mekikkel, a fórum 75%-a egyből lázad,sok esetben túlozva.Olyan,mint a vörös posztó...Nem általánosítok,mert nem mindegyikőtökre igaz (ha jól tévedek,Te is a ferrarinak hajtasz),csak a többségreVarga Tamás írta:Azért annyit megjegyeznék, hogy a McLaren keményen megdolgozott azért, hogy sokan megutálják, elutasítsák. Ők a Forma-1 juventusai...
Oké,sejtem h a kémszitura gondolsz.Emiatt lett Lewis a szándékos ütközések és a pályán kívüli előzés nagymestere?Többes számban,általánosítva,állandósítva vannak ezek a kijelentések,mintha ő semmi mást nem csinálna csak szabálytalankodna,dodzsemezne...Sajnálom,h rengeteg itt a ferrarista ,mert így nehéz objektíven beszélgetni a F1ről.Szélmalomharc ez így,mert akármi van a Mekikkel, a fórum 75%-a egyből lázad,sok esetben túlozva.Olyan,mint a vörös posztó...Nem általánosítok,mert nem mindegyikőtökre igaz (ha jól tévedek,Te is a ferrarinak hajtasz),csak a többségreVarga Tamás írta:Azért annyit megjegyeznék, hogy a McLaren keményen megdolgozott azért, hogy sokan megutálják, elutasítsák. Ők a Forma-1 juventusai...
Nah, ne úgy védd Hamikát, hogy mást hozol fel, képzeld Schumit is annyian utálták mint imádták, megosztotta a közvéleményt, viseld el, hogy a kis Hamika is ugyanezt teszi, neki is megvannak a rajongói, ahogy az ellenlábasai is, Monte Carlo-ban pedig Montoya tette odébb Schumit azért ment SC mögött a korlátnak... de ez már mind1, ő egy legenda, már letett bőven az asztalra, arra az asztalra amihez még Luiska kis sámliról sem ehet... persze ez idővel változhat.miihii írta: Már korábban ezt leírtam,így nem eresztem bő lére,de egy kis összehasonlítás.
Volt nem olyan régen egy nagyszerű német pilóta,nevezetesen ferrarista.Akkora arca volt,mint egy csoportkép,ez tény.Csinált olyan szamárságokat a pályán,h pölö felpakolta a vasat SC mögött Monte Carlo alagútjára.Meg csinált jópár sportszerűtlenséget,többnyire (kellően kemény) megtorlás nélkül.Ilyen pölö ,amikor az utsó futamon belehúzta az őt előző Hillbe a gépet,minek következtében kiestek mindketten,így megmaradt az 1 pontos előnye üsszetettben.És ha jól emléxem Villeneuve is tudna mesélni Sumi autójáról,mert látta elég közelről.Und szintén Monte Carlo:időmérőn beállt keresztbe,h ne tudják lenyomni (ezért kapott vmi büntit,de a szándék itt is olvasható volt...)
És ez az ember a F1 mintapéldánya,a legeselegnagyobb (nem csak) az olasz istálló rajongói számára,az istenkirály.
A Mekis srác,ha vmi hasonló gubancba kerül,akkor meg a legnagyobb népművészeti cserépedény a planétán,ugye?
GRATULÁLOK!!!!
Hagyjuk már ezt!manuel írta:... én szerintem mindenki nyugodt lehet mert
ő úriember módjára viselkedik mint a média mint a pályán,ellentétben persze másokkal akik nagyképüen,önelégülten nyilatkoznak magukról és a pályán is hát az őszintétt megmondva nem fairplay módon viselkednek.
pl:(kanyarlevágásos előzések,ütközések)
Nem hiszem hogy spekulásáról lenne szó,csupán egyszurkoló aki egy igazi szurkoló az még a lehetetlen helyzetekben is kitart a kedvence mellett és ez itt egy jó példa.Én is ilyen vagyok Kimi a kedvencem most mitcsináljak már bűn a nevétt megemliteni vagy mi???abban a kérdésben hogy Massának fog e segiteni??? én szerintem mindenki nyugodt lehet mertLos Banditos írta:Elég szomorú, hogy vannak emberek akik a mai verseny után is azon spekulálnak, hogy Raikkönen még hogyan nyerhetné meg a VB címet. Tavaly Massa simán elengedte az utolsó versenyen simán elengedte, ugyhogy itt az idő, hogy elkezdje meghálálni a tavalyi dolgokat.
Massától ez egy jó eredmény, de végezhetettt volna előrébb is, ha többet kockáztat. De mostmár nem kéne annyira, hogy ilyen szoros az állás. Vettelnek hatalmas grat, már régebben is látni lehetett hogy mekkora tehetség, de ha ezen a héten Monzában nem esik az eső, akkor ma a dobogón sem lett volna.
Ha a következő versenyen végre újra normálisan körülmények lennének, akkor újból a Ferrariról, Merciről és a BMW-ről szólna ez a sport.
Voltak történések, de nem az elején, amúgy így hogy tudod az eredményt már nem az igazi...VIII.Henrik írta:Érdemes lesz megnézni az ismétlést?
Jó verseny volt?