Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 23:39:52

Milyen vörös uralom? Annak már vége van.

Tavaly is éppen hogy sikerült az egyéni cím, és teljesen kiegyenlített volt a csata a Ferrari,és a Meki között, idén is ugyanez van. 2005-2006 ban meg Rőnó vitte a prímet...

Amúgy az holt biztos, hogy Kimi és Massa sem ér fel SCHUMIVAL, és ő rég kihasználta volna az adandó lehetőségeket, szerintem 10-14 ponttal menne Luis előtt kb...

De azért a brazil is képes nagy dolgokra, kicsit fejlődhetne az állandóságban, és akkor ő is felérhet az említett nevekhez, na nem Schumihoz 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2008.09.14. 23:22:20

gergo9 írta: Teljesen egyetértek aronba-val. Ő az egyetlen aki világbajnoki produkciót mutat versenyről versenyre. Világbajnoki cím nélkül 1év rutinnal. Messze ő a legjobb versenyző a mezőnyben esetleg Vettel meg talán Kubica ér fel vele csak ők gyengébb autóban ülnek. Ezzel a Ferrarival Schumacher versenyről versenyre gyalázná a mezőnyt. Erre ez a két szerencsétlen esik bukik versenyről versenyre. Räikönnen idén megye 4 szinten teljesít ezt gyakorlatilag egy kis tulzással Zsoltikánk is megcsinálta volna. Massa meg nem világbajnok alkat. Egy kiváló másodszámó pilóta se több se kevesebb. Raikonen gyakorlatilag agresszió nélkül vezet előzni évek óta elfelejtett egy 2-3 másodpercel lassabb autó mögött is képes elautózni 10-15 kört előzési kisérlet nélkül Massa egy fokkal jobb de ő sem egy nagy durranás vízen meg mind a ketten egy nagy 0-ák. Nem is tudom hányszor égett már Massa hatalmasat esőben. Alonso mind2 nél jobb pilóta de ő sem bajnoként autózik hibát hibára halmoz messze van ő még Prost,Schumacher,Senna,Mansell,Hakkinen szintől. Hamilton inkább hasonlít az előbb említettekre esőben zseniálisan autózik,szárazon is atomgyors kevés hibával iszonyatosan agresszív(emlékeztet a 90es évek eleji Schumachere akit szintén folyamatosan büntettek) kissé el van szálva magától de ez jótékonyan hat a pályán mutatott teljesítményére. Vettel,Kubica,Rosberg a jövő tehetségei meg Hamiltont is ide sorolnám sokkal szívesebben látom őket mint Raikönent,Massa-t vagy Alonso-t. Itt az ideje a következő korszakváltásnak!!!!!
Osztom.
McLaren fanként is azt mondom,h Sumi mindkét ferrarisnál több pontot gyűjtött volna,vezetné a tabellát.Több van ezekben a vasakban,mint amit a pilótáik kihoznak belőlük.Massa vhogy tényleg olyan örök második típus, (remélem :lol: ),Kimi meg borzasztóan indiszponált idén.Ehhez azért beszúrnám azt is,h a wokingiaknál viszont Kova nyújt igen harmatos teljesítményt,én sokkal többet vártam tőle.
Én mondjuk ezt nem bánom egyáltalán,már naon unalmas a vörös uralom,ez a dominancia megdőlhetne már.Ezért is naon bízom Lewisban,sok van ebben a kölyökben.Csak jöjjön is ki [-o< A róla alkotott véleményeddel meg szóról szóra egyetértek. =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
gergo9
Director del Fútbol

2008.09.14. 23:04:39

ozsimiki írta:
aronba írta:A nap vesztese Massa. Ott volt neki a nagy lehetőség hogy előnyre tegyen szer Hamiltonnal szemben. erre mit csinál? ott szerencsétlenkedik 9 hely volt közöttük a végén örülhetet, hogy Hamilton nem előzte meg. Massa és Hamilton nem egy kategória ez ma bebizonyosodott
Azt aláírom, hogy esőben nem egy szinten vannak, szárazon teljesen más a szitu :wink:
Teljesen egyetértek aronba-val. Ő az egyetlen aki világbajnoki produkciót mutat versenyről versenyre. Világbajnoki cím nélkül 1év rutinnal. Messze ő a legjobb versenyző a mezőnyben esetleg Vettel meg talán Kubica ér fel vele csak ők gyengébb autóban ülnek. Ezzel a Ferrarival Schumacher versenyről versenyre gyalázná a mezőnyt. Erre ez a két szerencsétlen esik bukik versenyről versenyre. Räikönnen idén megye 4 szinten teljesít ezt gyakorlatilag egy kis tulzással Zsoltikánk is megcsinálta volna. Massa meg nem világbajnok alkat. Egy kiváló másodszámó pilóta se több se kevesebb. Raikonen gyakorlatilag agresszió nélkül vezet előzni évek óta elfelejtett egy 2-3 másodpercel lassabb autó mögött is képes elautózni 10-15 kört előzési kisérlet nélkül Massa egy fokkal jobb de ő sem egy nagy durranás vízen meg mind a ketten egy nagy 0-ák. Nem is tudom hányszor égett már Massa hatalmasat esőben. Alonso mind2 nél jobb pilóta de ő sem bajnoként autózik hibát hibára halmoz messze van ő még Prost,Schumacher,Senna,Mansell,Hakkinen szintől. Hamilton inkább hasonlít az előbb említettekre esőben zseniálisan autózik,szárazon is atomgyors kevés hibával iszonyatosan agresszív(emlékeztet a 90es évek eleji Schumachere akit szintén folyamatosan büntettek) kissé el van szálva magától de ez jótékonyan hat a pályán mutatott teljesítményére. Vettel,Kubica,Rosberg a jövő tehetségei meg Hamiltont is ide sorolnám sokkal szívesebben látom őket mint Raikönent,Massa-t vagy Alonso-t. Itt az ideje a következő korszakváltásnak!!!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.14. 21:11:20

Mondjuk én Hamit nem említeném Schumival egy lapon, nekem más a két pilóta. Hamiltonra emlékszem még tavaly, amikor sorba végzett a dobogókon, de őt megfertőzte a siker és kicsit nagyképű lett. De lehet majd 30 éves korai felé megváltozik, mint a pilóták többsége, de még fiatal előtte a világ el lehet nézni, mivel elég jól vezet. Persze sokszor már túlzás amiket nyilatkozik, de legalább néha nevetünk egy jót rajta. :)
Schumi ő egy más világ, persze voltak sötét pillanatai, hibái de az mindenkinek van. De én Schumit, az igazi élő legendát, nem említeném egy lapon Hamiltonnal. Persze elismervén a tehetségét.
Azért ma is jó volt látni, kíváncsi vagyok mikre lenne képes most, azért nekem hiányzik a mester a mezőnyből. Már két éve... :(

Lényeg a lényeg, mindenki annak szurkol akinek a szíve kíván, és ha vita van legalább nem unatkozunk és offoljuk szét a topicot. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
miihii
KHAL

2008.09.14. 21:00:13

ozsimiki írta:Mihii!

Egyáltalán nem írtam, hogy ne védd meg a kedvenced, azért írtam a Schumis témát, hogy nem feltétlen vele kell előhozakodnod, mert amikor aktív volt, rendesen kapta ő is az ívet itt, hidd el, pár vitát átéltem vele kapcsolatban :wink: Írásodból meg úgy vettem ki, hogy te még akkor nem olvastad a fórumot.

Ha valakinek nem volt igaza vele kapcsban, én is kiálltam érte, ha valaki nem tényeket írt le, akkor meg pláne. Sajnos neki is voltak húzásai, ami miatt a sportot szeretők egy rétege megutálta, de akik akkor is mellette voltak, ők végig kitartottak mellette, ahogy szerintem te is maradni fogsz Hamilton drukker.

Szóval ne zavarjon a többség, ha tudod, hogy igazad van, írd le. Aki meg sületlenségekkel jön, nem kell foglalkozni vele.
Észrevételed helytálló,valóban akkoriban még nem voltam errefelé jelen :cry:
Az a kabaré a dologban,h most épp olyasvalakikkel elmélkedünk a dolgok tényálladékának szövedékéről,akiknek a hsz-eiben nem találtam kivetnivalót :wink: Az igazságérzetem ordít,amikor beleolvasgatok a topicba és az ilyen "csakazértis meg miértisne" irányelven alapuló oltás jön sorban.Lehet szidni,mert tett olyan dolgokat,amikért én is berágnék.De megvan a helye és ideje ezeknek közlésére,nem kell túlspilázni a dolgot,meg nyújtani,mint rétestészta :wink:
Éppen ezért én is abbafejezem a Sumi emlegetését,mert annak is megvolt a helye és ideje,mostmár történelem.Csak épp összehasonlítás végett hoztam fel,hátha kapcsol sok jómadár itt és visszavesz pirinyót a lelkesedésből...
Kívánok mindannyiunknak izgalmas,sportszerű futamokat a szezon hátralevő részére és győzzön a legjobb!Vagyis Lewis :twisted:
miihii
KHAL

2008.09.14. 20:48:18

Varga Tamás írta: Mindazonáltal vezetési tudását, tehetségét nem vitatom, és korábban sem tettem.
És éppen ezért nem is neked lett címezve az alábbi szösszenet.Nem azt várom el a ferraristáktól,h rajongjanak Hamiért.(Szép lenne :wink: )Cs annyit h azért mert a rivális autójában ül,nem kéne minden egyes megmozdulásáért csicskázni.Mert ma pölö nem csinált semmi unfairt,de mégis ott van a hsz-ekben,h mekkora bunkó.És nem a nagy arca miatt,hanem mert ütközik,pályán kívül előz...Akik "cs" a nagy arca miatt támadják,meg amikor tényleg blődséget csinál,az rendben is van.Jogos.De azt nem értem,h miért vannak sokan úgy vele,h gondolnak egyet (igen sokszor) és belerúgnak egyet.Azért mert menő dolog mostanában fikázni.Meg könnyű is,mert úgyis lesz társ hozzá a topic látogatóinak többségi ferrarizmusa miatt.Aki meg másnak szorít kussoljon,mert a Mekisek,főleg Lewis kötsögögök és kész-passz. :evil:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 20:41:30

Mihii!

Egyáltalán nem írtam, hogy ne védd meg a kedvenced, azért írtam a Schumis témát, hogy nem feltétlen vele kell előhozakodnod, mert amikor aktív volt, rendesen kapta ő is az ívet itt, hidd el, pár vitát átéltem vele kapcsolatban :wink: Írásodból meg úgy vettem ki, hogy te még akkor nem olvastad a fórumot.

Ha valakinek nem volt igaza vele kapcsban, én is kiálltam érte, ha valaki nem tényeket írt le, akkor meg pláne. Sajnos neki is voltak húzásai, ami miatt a sportot szeretők egy rétege megutálta, de akik akkor is mellette voltak, ők végig kitartottak mellette, ahogy szerintem te is maradni fogsz Hamilton drukker.

Szóval ne zavarjon a többség, ha tudod, hogy igazad van, írd le. Aki meg sületlenségekkel jön, nem kell foglalkozni vele.
Kép
miihii
KHAL

2008.09.14. 20:36:29

Miki!
Te meg azt vedd tudomásul,h itt nem mindenki ferrarista,és nem mindenkinek sumi az ász.És ha túlzásokkal telítve,halmozottan cseszegetik az én kedvencemet,akkor én is hangot adok a véleményemnek.Mivel ez fórum.De ha átírod a topicot,h ferrarista fórum,vagy Anti-Hamilton topic,akkor máris megszűnik ez a problem és nyugodtan lehet szidni,ami belefér,nem lesz ellenzék.Amúgy meg a te hsz-eiddel nem naon volt problémám,mert tárgyilagosak.Nem mondtam soha,h nem hibázott a feka srác,cs azt,h az ő esetében nagyságrendekkel hangosabb a fórum,mint másoknál.És pont azért hoztam fel Michaelt,mert ő az etalon,de ha másik autóban ülő csinál ilyet,akkor az már kuma nagy kötsögség...És a szabályok függetlenek a világbajnoki címektől,futamok számától,szvsz.
De asszem én itt felfüggesztem a beírást ide,mert ahogy lentebb leírtam,ez szélmalomharc.Csak a pirosak,és senki más...
Hajrá.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 20:31:04

Nem szeretem ha rányomjátok, hogy vörös köd,és ezzel ki is tértek a tények alól, amit páran azért fel szoktunk hozni, igaz páran meg túloznak.

Ennyi erővel ti meg ezüst ködben vagytok, ami valóságában is reálisabb szójáték :lol: köd inkább fémes,mint vörös :cry: :lol:

Kár, hogy a rőnónak se nem ezüst, se nem vörös a színe, rá majd kitalálok valami mást...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.14. 20:30:50

miihii írta:
Varga Tamás írta:Azért annyit megjegyeznék, hogy a McLaren keményen megdolgozott azért, hogy sokan megutálják, elutasítsák. Ők a Forma-1 juventusai...
Oké,sejtem h a kémszitura gondolsz.Emiatt lett Lewis a szándékos ütközések és a pályán kívüli előzés nagymestere?Többes számban,általánosítva,állandósítva vannak ezek a kijelentések,mintha ő semmi mást nem csinálna csak szabálytalankodna,dodzsemezne...Sajnálom,h rengeteg itt a ferrarista ,mert így nehéz objektíven beszélgetni a F1ről.Szélmalomharc ez így,mert akármi van a Mekikkel, a fórum 75%-a egyből lázad,sok esetben túlozva.Olyan,mint a vörös posztó...Nem általánosítok,mert nem mindegyikőtökre igaz (ha jól tévedek,Te is a ferrarinak hajtasz),csak a többségre :wink:
Igen, a Ferrarinak szurkolok. Persze, elfogult vagyok valamilyen szinten. Sajnos, Hamilton nemcsak a pályán viselkedik sokszor nem megfelelően, hanem az interjúiban is az a kép rajzolódik ki róla, hogy egy beképzelt sportoló. Aki azt hiszi, hogy jelen volt a spanyol viasz világra segítésénél. Ha hátrább menne az agarakkal, talán növekedne a népszerűsége.
Mindazonáltal vezetési tudását, tehetségét nem vitatom, és korábban sem tettem.
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.14. 20:28:23

Jól látod a helyzetet miihii! A vörös köd a topic kezdete óta jelen van. :D
Bár máshol sincs ez másképp, és ez azért nagyban köszönhető egy remek német pilótának, és egy kíváló autómárkának.
miihii
KHAL

2008.09.14. 20:24:27

Varga Tamás írta:Azért annyit megjegyeznék, hogy a McLaren keményen megdolgozott azért, hogy sokan megutálják, elutasítsák. Ők a Forma-1 juventusai...
Oké,sejtem h a kémszitura gondolsz.Emiatt lett Lewis a szándékos ütközések és a pályán kívüli előzés nagymestere?Többes számban,általánosítva,állandósítva vannak ezek a kijelentések,mintha ő semmi mást nem csinálna csak szabálytalankodna,dodzsemezne...Sajnálom,h rengeteg itt a ferrarista ,mert így nehéz objektíven beszélgetni a F1ről.Szélmalomharc ez így,mert akármi van a Mekikkel, a fórum 75%-a egyből lázad,sok esetben túlozva.Olyan,mint a vörös posztó...Nem általánosítok,mert nem mindegyikőtökre igaz (ha jól tévedek,Te is a ferrarinak hajtasz),csak a többségre :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 20:14:46

miihii írta: Már korábban ezt leírtam,így nem eresztem bő lére,de egy kis összehasonlítás.
Volt nem olyan régen egy nagyszerű német pilóta,nevezetesen ferrarista.Akkora arca volt,mint egy csoportkép,ez tény.Csinált olyan szamárságokat a pályán,h pölö felpakolta a vasat SC mögött Monte Carlo alagútjára.Meg csinált jópár sportszerűtlenséget,többnyire (kellően kemény) megtorlás nélkül.Ilyen pölö ,amikor az utsó futamon belehúzta az őt előző Hillbe a gépet,minek következtében kiestek mindketten,így megmaradt az 1 pontos előnye üsszetettben.És ha jól emléxem Villeneuve is tudna mesélni Sumi autójáról,mert látta elég közelről.Und szintén Monte Carlo:időmérőn beállt keresztbe,h ne tudják lenyomni (ezért kapott vmi büntit,de a szándék itt is olvasható volt...)
És ez az ember a F1 mintapéldánya,a legeselegnagyobb (nem csak) az olasz istálló rajongói számára,az istenkirály.
A Mekis srác,ha vmi hasonló gubancba kerül,akkor meg a legnagyobb népművészeti cserépedény a planétán,ugye?
GRATULÁLOK!!!!
Nah, ne úgy védd Hamikát, hogy mást hozol fel, képzeld Schumit is annyian utálták mint imádták, megosztotta a közvéleményt, viseld el, hogy a kis Hamika is ugyanezt teszi, neki is megvannak a rajongói, ahogy az ellenlábasai is, Monte Carlo-ban pedig Montoya tette odébb Schumit azért ment SC mögött a korlátnak... de ez már mind1, ő egy legenda, már letett bőven az asztalra, arra az asztalra amihez még Luiska kis sámliról sem ehet... persze ez idővel változhat.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.14. 20:09:58

Azért annyit megjegyeznék, hogy a McLaren keményen megdolgozott azért, hogy sokan megutálják, elutasítsák. Ők a Forma-1 juventusai...
Kép
miihii
KHAL

2008.09.14. 20:07:21

manuel írta:... én szerintem mindenki nyugodt lehet mert
ő úriember módjára viselkedik mint a média mint a pályán,ellentétben persze másokkal akik nagyképüen,önelégülten nyilatkoznak magukról és a pályán is hát az őszintétt megmondva nem fairplay módon viselkednek.
pl:(kanyarlevágásos előzések,ütközések) :wink:
Hagyjuk már ezt!
Máris többesszámban van a kanyarlevágás,grat.Eszerint rendszeresen így előz Hami,ugye? :roll: Egyszer fordult elő,és meg is lett büntetve,ráadásul elég nagy visszhangot keltve,megosztva a közvéleményt a jogosságáról.Szerintem a többség nem is lázadt be akkor,hanem beletörődött,h a Mekis fiú visszaelőzte Kimit.Csakhogy a FIA mentse a pirosak becsületét,gyorsan elkezdte vizsgálni a dolgot,attől kezdve habzik a szája emiatt sokaknak.Ebben az esetben így értelmezték a szabályokat,vélhetően figyelve a csapatok nevére.Ha nem ferrarista cselekedett gyanúsan,akkor büntetünk keményen.Nem következetes a döntéshozás és a szurkolók nagy része sem...
Ütközések,persze.Ebben a sportban csak és kizárólag Lewis karambolozott,igaz?És ezek is mindig előre megfontoltan,direkt öklelések voltak,h kiüsse az ellenfeleit,ugye?Valamint ezzel együtt elveszítse az esélyét a saját pontjainak szaporítására.Biztos neki többet ér h karambolozzon,minthogy minél több pontot gyűjtsön...Ccccc.

Már korábban ezt leírtam,így nem eresztem bő lére,de egy kis összehasonlítás.
Volt nem olyan régen egy nagyszerű német pilóta,nevezetesen ferrarista.Akkora arca volt,mint egy csoportkép,ez tény.Csinált olyan szamárságokat a pályán,h pölö felpakolta a vasat SC mögött Monte Carlo alagútjára.Meg csinált jópár sportszerűtlenséget,többnyire (kellően kemény) megtorlás nélkül.Ilyen pölö ,amikor az utsó futamon belehúzta az őt előző Hillbe a gépet,minek következtében kiestek mindketten,így megmaradt az 1 pontos előnye üsszetettben.És ha jól emléxem Villeneuve is tudna mesélni Sumi autójáról,mert látta elég közelről.Und szintén Monte Carlo:időmérőn beállt keresztbe,h ne tudják lenyomni (ezért kapott vmi büntit,de a szándék itt is olvasható volt...)
És ez az ember a F1 mintapéldánya,a legeselegnagyobb (nem csak) az olasz istálló rajongói számára,az istenkirály.
A Mekis srác,ha vmi hasonló gubancba kerül,akkor meg a legnagyobb népművészeti cserépedény a planétán,ugye?
GRATULÁLOK!!!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.14. 18:10:19

Los Banditos írta:Elég szomorú, hogy vannak emberek akik a mai verseny után is azon spekulálnak, hogy Raikkönen még hogyan nyerhetné meg a VB címet. Tavaly Massa simán elengedte az utolsó versenyen simán elengedte, ugyhogy itt az idő, hogy elkezdje meghálálni a tavalyi dolgokat.

Massától ez egy jó eredmény, de végezhetettt volna előrébb is, ha többet kockáztat. De mostmár nem kéne annyira, hogy ilyen szoros az állás. Vettelnek hatalmas grat, már régebben is látni lehetett hogy mekkora tehetség, de ha ezen a héten Monzában nem esik az eső, akkor ma a dobogón sem lett volna.

Ha a következő versenyen végre újra normálisan körülmények lennének, akkor újból a Ferrariról, Merciről és a BMW-ről szólna ez a sport.
Nem hiszem hogy spekulásáról lenne szó,csupán egyszurkoló aki egy igazi szurkoló az még a lehetetlen helyzetekben is kitart a kedvence mellett és ez itt egy jó példa.Én is ilyen vagyok Kimi a kedvencem most mitcsináljak már bűn a nevétt megemliteni vagy mi???abban a kérdésben hogy Massának fog e segiteni??? én szerintem mindenki nyugodt lehet mert
ő úriember módjára viselkedik mint a média mint a pályán,ellentétben persze másokkal akik nagyképüen,önelégülten nyilatkoznak magukról és a pályán is hát az őszintétt megmondva nem fairplay módon viselkednek.
pl:(kanyarlevágásos előzések,ütközések) :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.14. 17:17:10

Először is hatalmas gratuláció Vettelnek! :) Amit ma művelt, végig keményen nyomta hiba nélkül, szép volt. :) Torro Rosso nagyon sokat fejlődött talán az év meglepetés csapata lett, még most se fogtam fel, hogy nyertek. :) Nagyon szimpatikus kis csapat, amióta megalakultak drukkoltam nekik. :)
Kovalainen hatalmas csalódás volt, csúnyán elverték. Azért időmérő után több reménye volt, Vettel eléggé elpáholta. Hamilton nagyot ment, de végül talán megint a túlzott "jókedve" és optimizmusa megint elkapta a végén.
Felipe is szépen ment, előbbre is keveredhetett volna, de így is jó, 1 pont a hátrány csak. Kimi nagy csalódás volt, Hamiltonnal szembe is túl sima volt, érdekes.
Jó kis futam volt összességébe, jót tett az eső, bár nagy kavarodás nem lett. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.14. 17:11:36

Elég szomorú, hogy vannak emberek akik a mai verseny után is azon spekulálnak, hogy Raikkönen még hogyan nyerhetné meg a VB címet. Tavaly Massa simán elengedte az utolsó versenyen simán elengedte, ugyhogy itt az idő, hogy elkezdje meghálálni a tavalyi dolgokat.

Massától ez egy jó eredmény, de végezhetettt volna előrébb is, ha többet kockáztat. De mostmár nem kéne annyira, hogy ilyen szoros az állás. Vettelnek hatalmas grat, már régebben is látni lehetett hogy mekkora tehetség, de ha ezen a héten Monzában nem esik az eső, akkor ma a dobogón sem lett volna.

Ha a következő versenyen végre újra normálisan körülmények lennének, akkor újból a Ferrariról, Merciről és a BMW-ről szólna ez a sport.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 17:08:49

:)

Hát voltak szép előzések, és bevállalós dolgok, főleg Hamiltonnak köszönhetően, ha azok érdekelnek, akkor nézd meg mindenképp.

Én jópár éve egyetlen egy futamot sem hagytam ki, az is azt hiszem csak 1-2 szer fordult elő, hogy felvételről néztem meg, de úgy, hogy nem tudtam az eredményt.
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.14. 17:06:17

Most véletlenül megláttam a kezdőlapon Vettelt, és elkezdtem tovább olvasni a hírt. Néhamegvárom az ismétlést, néha nem. Egyébként ha azt olvasom, ha kedvenceim kiestek, már meg sem nézem a versenyt, ha a konkurencia nyert. A kicsiknek azért még szurkolok, de sokszor egy jó filmre cserélem az ismétlést. Én csak ilyen felszínes F1-szurkoló vagyok.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.14. 16:42:15

VIII.Henrik írta:Érdemes lesz megnézni az ismétlést? :)
Jó verseny volt?
Voltak történések, de nem az elején, amúgy így hogy tudod az eredményt már nem az igazi...
Kép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.14. 16:35:44

Érdemes lesz megnézni az ismétlést? :)
Jó verseny volt?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.09.14. 16:20:51

Úgy nem lehet VB-t nyerni,hogy az esőben nem jól működik az autó,gondolok itt Kimi-re meg Massára!De főként Kiminél van ez így,olyan,mintha esőben nehezebb lenne az autója!Szörnyű volt nézni,hogy mit kűszködött ott Fisichelláva,aztán Hamilton meg 1 kör alatt megoldotta...Esetleg Massa még lehet világbajnok,de akkor egy csepp esőnek sem szabad esnie!Kimi meg ezzel a versennyel végérvényesen kiszállt,már ha eddig nem lett volna ez így...
.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.14. 16:14:44

Jó kis verseny volt. Nagyszerű teljesítményekkel. Vettel hozta a maximumot nyomás alatt is. Alighanem a jövő egyik világbajnoka. Kubica is ügyesen lépdelt előre.
Azt hiszem szégyellhetik magukat most a Ferrarisok, ugyanis ha összevetjük Vettel teljesítményét Kimiével, de főként Massáéval... akkor óriási a kontraszt. Mentség pedig nincs. Megvonják a motort TR-től, ha így folytatódik. :lol: (Még mindig gyanakszom. Azóta javultak nagyot a TR-ek, amikor kezdődött a Ferrari motorok elfüstölése a Hungaroringon, megnövelték a teljesítményt? Tessék Monza, nyertek, ahol sokat számít egy jó motor.)
Kovalainen megint nem használta ki a rendelkezésére álló technikát. Gyenge.
Hamilton óriásit ment, le a kalappal előtte, nem kedvelem, de... :roll:
Alonsoék nagyot húztak az intermediate -tel. Így az eredmény felülmúlta elvárásomat, és az összetettben is Trulli előtt van már. Jól van, jól van. :)
Válasz küldése