lionelmessi19 írta:
Gekkodan, azok után amit néha lenyomtatok (pl. emlékeim szerint Te is) edző és vezetőség témában, nem nagyon lehet csodálkozni az ilyesmin szvsz. De lektorálni se kötelező.
Rendben. Tudomásom szerint Rijkaard távozása óta nem támadtam én senkit, max Laportát és haverjait. Azt meg a mai napig tartom. Mindezek mellett azt is mondtam, hogy Pep-ben bízom és nem 3 meccs alapján fogom megítélni.
Kedves András! Amennyiben előítéletekkel rendelkezel és a kákán is csomót keresve kötsz bele egy olyan mondatomba, amiben egy darab irónia nem volt, legalább támaszd alá értelmes érvekkel. Mert a Rijkaard-érában tett hsz-eim ebben a témában nem relevánsak.
Nem szeretem az elnökséget, kételyeim voltak Pep kinevezésekor, de bizalmam van és és ugyanúgy szeretném a csapat sikereit, mint minden értelmes Barca-szurkoló. Hogy Peppel, vagy mással érjük el, mind1, mert ugyanúgy tisztelni fogok mindenkit, aki sikert ad a csapatunknak.
És tényleg megkérlek szépen, hogy máskor akkor vitatkozz, ha van alapja. Mert a mai hsz-emben semmi alapot nem adtam rá. Nem voltam cinikus és ironikus, ha az lennék, használnék idézőjelet.
Részemről lezárva, Béke.