Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na...LG írta:Hát azért na...a Chelsea támadott szinte az egész meccsen, és kismillió helyzetük volt. Amivel 1et értek, az a biróról alkotott véleményed, ez télleg egy gyökér volt.ozsimiki írta:
1-1 sajnos igazságos, bár Ronnie ha nem bénázza el azt a ziccert, akkor 0-2...nah mind1, ez elfogadható eredmény, Ryle megint nagy láma volt, megszokhattuk.,
Hát azért na...a Chelsea támadott szinte az egész meccsen, és kismillió helyzetük volt. Amivel 1et értek, az a biróról alkotott véleményed, ez télleg egy gyökér volt.ozsimiki írta:
1-1 sajnos igazságos, bár Ronnie ha nem bénázza el azt a ziccert, akkor 0-2...nah mind1, ez elfogadható eredmény, Ryle megint nagy láma volt, megszokhattuk.,
igen, elég durva...Robinho megint gólt szerzett, Jo pedig nagyon JoRapika írta:City 6-0ra alázza a Portsmoutht...
Komcsi?Rapika írta:City 6-0ra alázza a Portsmoutht...
Nálam igen.Igazság a félidőket is tekintve.Első félidő nálam a Mu-é, a második egyértelműen a Chelsea-é.d.OR írta:én csak az utolsó 10 percet láttam.
kérdezném azoktól akik látták: tükrözi a meccs képét ez az 1-1-es végeredmény?
Aprieto írta: d.Or: Digitális hálózatot létre lehet hozni egy átalakítóval is. Nem kell a megállok, visszanézem felveszem dolgokra gondolni
a digitális szolgáltatás alatt azt érted, hogy meg lehet állítani az élő adást és fel lehet venni dolgokat? ha igen, akkor nekünk olyan van, még sem találom a magyar Eurosport2-őtEl Payaso írta:A UPC-n ott van csak Eurosport 2, ahol már a digitális szolgáltatás üzemel. TV6 az nincs még, de tárgyalásban van a cég a viasattal...
komolyan?shevy írta:Nekem van Eurosport2 magyar, és UPC-s vagyok Miskolcról, TV6 az viszont nincs...d.OR írta:köszönöm![]()
![]()
olyan király ez a UPC, se TV6, se magyar Eurosport2...