Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Igazságos a döntetlen, ha nem ekkora szemellenzővel néznéd, elismernéd. Ahogy én is azt elismerem, hogy megérdemelten egyenlített ki a csapatod, te is elismerhetnéd, hogy egy pontra bőven rászolgált a M.U.
  Igazságos a döntetlen, ha nem ekkora szemellenzővel néznéd, elismernéd. Ahogy én is azt elismerem, hogy megérdemelten egyenlített ki a csapatod, te is elismerhetnéd, hogy egy pontra bőven rászolgált a M.U.

Nem tudom mi lesz ebből, de szerintem 5-6-7 helyre odaérnek, és egyik kupában is a legvégéig. Ha nem ,ott valami földindulás lesz...
  Nem tudom mi lesz ebből, de szerintem 5-6-7 helyre odaérnek, és egyik kupában is a legvégéig. Ha nem ,ott valami földindulás lesz...
 Inkább padozok a bajnoki cím közelében, mint hajtok 90 perceket a kiesés ellen.
 Inkább padozok a bajnoki cím közelében, mint hajtok 90 perceket a kiesés ellen. 

Én, a műszaki zseni
 Én, a műszaki zseni