Lehet hogy furcsán hangzik,de szerintem az nem jó egy játékosnak ha egyszer felhozták a nagycsapatba aztán visszaküldik...ezek után egy játékos szerintem arra gondol hogy ha már játszottam a nagyok között és ott nem voltam rossz vagy egy kis/középcsapatban kezdő lehetnék akkor inkább elhagyom a klubot mer itt sokan vannak előttem,az idő meg megy és ha kisebb csapatban látnak játszani akkor úgyis job csapatba kerülhetek...ez nyilván nincs így mindig de szerintem jó pár fiatalnál ez a helyzet...amúgy meg Pedronak adjunk idő hisz tavaly Bojannal is bizalmatlanok voltunk(persze csak elején) aztán megmutatta mit tud......én csak azt mondom hogy ne 1-2 meccs alapján ítéljünk meg egy fiatalt se,szvsz.FCBarca88 írta:nincs bajom Pedritoval, de Bojannak kéne helyette játszani, tavaly meglehetősen sok lehetőséget kapott(sérülések miatt is) és nagyon jól élt vele. Viszont ha most csak ilyen keveset játszik nem tesz jót a fejlődésének...
Eto'o Messi Henry Bojan Gudjohnsen alapból támadó + még a támadószellemű középpályásaink. Pedritot még hagynám kicsit Luis Enrique kezei alatt.
Ez áll a cikkben:Pedro Rodríguez is előrébb jár a csatárok közötti rangsorban.socio66 írta:Mielőtt leugatnál mindenkit,olvasd el a főoldalon lévő cikket.Barcaforever írta:Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem......
Sajnos én sem tudomLivia Drusilla írta:A Real hozzáállása valóban nem volt túl pozitív Owenhez.MQuC írta:Varatrix!
Én véleményem szerint Owen még mindíg remek csatár, aki bárhová elférne. Én bármelyik csapatba megvenném. Mondjuk nem vagyok Edző,Elnök, Hozzáértő. De Owen a Relaban is lőtte a gólokat, pedig csak cserének vették oda is. Erre azt mondták rá, hogy nnem Real szintű. Menjenek a.... És ma is egy gyönyörű gólt rúgott mellesleg.
Viszont a Realos korszak után nagyon sokat volt sérült, és gondolom emiatt is, nemigen jöttek a gólok tőle, és formán kívül volt sokáig...
Igazából a mai gólján kívül nem tudom mi van vele mostanában?
A Real hozzáállása valóban nem volt túl pozitív Owenhez.MQuC írta:Varatrix!
Én véleményem szerint Owen még mindíg remek csatár, aki bárhová elférne. Én bármelyik csapatba megvenném. Mondjuk nem vagyok Edző,Elnök, Hozzáértő. De Owen a Relaban is lőtte a gólokat, pedig csak cserének vették oda is. Erre azt mondták rá, hogy nnem Real szintű. Menjenek a.... És ma is egy gyönyörű gólt rúgott mellesleg.
Pep utalást tett rá, hogy Iniesta fog játszani Henry helyén.torrentkiller írta:Én nem lepődnék meg ha holnap kezdene. Titi nem utazott el, és ha Pep nyerni akar, márpedig nyerni akar, akkor a legerősebb csapatot kell kiküldenie, és a bal oldalra pont jó lenne Bojan.
Mielőtt leugatnál mindenkit,olvasd el a főoldalon lévő cikket.Barcaforever írta:Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem......
Hello, hello hello.Pedro egy szélső játékos inkább bal oldalon.Bojan egy befejező csatár, csak e miatt a hülye 4-3-3 miatt is játszott annyit, mert Henry gyengesége, Dinho hiányában vkinek be kellett játszani a széleket.Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem......Cooltiszo írta:Nálam is ő a 3. kezdő támadó. Eto'o bármilyen nemű távolmaradása esetén nálam egyértelműen ő lenne a kezdő. Pedro jó gyerek, de én többre tartom Bojant, és számomra frusztráló lenne, ha egy év sikeres munkájától eltekintve is ő élvezne elsőbbséget, márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!socio66 írta:Én nem látom olyan komoly dolognak ezt az ügyet. A csapatban jelenleg reálisan sok jobb támadó van mint ő. Ráadásul nagyon fiatal,még semmiről nem maradt le. Guardiola módszereit látva pedig biztosan játéklehetőséget fog kapni Bojan is,csak idő kérdése. Bojan feladata egyenlőre az,hogy keményen eddzen,pakoljon magára izmot,és tanuljon a jobbaktól. Nemsokára úgyis eljön az ő ideje is.
Én eddig 3 meccset láttam összesen a szezonban...Cooltiszo írta: márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!
Nálam is ő a 3. kezdő támadó. Eto'o bármilyen nemű távolmaradása esetén nálam egyértelműen ő lenne a kezdő. Pedro jó gyerek, de én többre tartom Bojant, és számomra frusztráló lenne, ha egy év sikeres munkájától eltekintve is ő élvezne elsőbbséget, márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!socio66 írta:Én nem látom olyan komoly dolognak ezt az ügyet. A csapatban jelenleg reálisan sok jobb támadó van mint ő. Ráadásul nagyon fiatal,még semmiről nem maradt le. Guardiola módszereit látva pedig biztosan játéklehetőséget fog kapni Bojan is,csak idő kérdése. Bojan feladata egyenlőre az,hogy keményen eddzen,pakoljon magára izmot,és tanuljon a jobbaktól. Nemsokára úgyis eljön az ő ideje is.
Én is igy vagyok ezzel. Sztem a támadóknál Messi és Etoo után Bojannak kéne következni a sorrendben. Remélem majd most több lehetőséget kap.gekkodan írta:Legalább annyira nem tudok egyetérteni azzal, hogy Pep ennyire kihagyja Bojant, mint ahogy Keitát preferálja Touré helyett és még mindig Henry szaladgál a balszélen.
Ezek mind nem tetsző dolgok számomra.