Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cruyff
Entrenador del Barça

2008.09.23. 21:18:54

Hát nagyon remélem, hogy ez nem valami homoerotikus fogócska volt.... :lol: :lol: :lol: :oops: :lol:
VISCA EL BARCA!
Bogika87
Jugador d'estrella

2008.09.23. 17:56:19

Jajjj istenkém hogy mennyire kis sexy ez a fiúú :D nem hiszem el hogy miért nem 3 héttel hamarabb rohangáltak ott akkor még én is ott sétálgattam :roll:
hejnekem
Barça C

2008.09.23. 17:07:14

hiába játszik egyelőre keveset, azért jó a hangulata :lol: lásd az fogócskás alsóneműs videót a főoldalon :)
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.09.23. 17:07:03

Érdekes, hogy senki nem reagált még a videóra. :lol:
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.21. 20:44:48

Amúgy jó kis vádlija van Bojannak....kiváncsi leszek 5 év múlva milyen lesz :wink:
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.21. 20:34:15

FCBarca88 írta:nincs bajom Pedritoval, de Bojannak kéne helyette játszani, tavaly meglehetősen sok lehetőséget kapott(sérülések miatt is) és nagyon jól élt vele. Viszont ha most csak ilyen keveset játszik nem tesz jót a fejlődésének...
Eto'o Messi Henry Bojan Gudjohnsen alapból támadó + még a támadószellemű középpályásaink. Pedritot még hagynám kicsit Luis Enrique kezei alatt.
Lehet hogy furcsán hangzik,de szerintem az nem jó egy játékosnak ha egyszer felhozták a nagycsapatba aztán visszaküldik...ezek után egy játékos szerintem arra gondol hogy ha már játszottam a nagyok között és ott nem voltam rossz vagy egy kis/középcsapatban kezdő lehetnék akkor inkább elhagyom a klubot mer itt sokan vannak előttem,az idő meg megy és ha kisebb csapatban látnak játszani akkor úgyis job csapatba kerülhetek...ez nyilván nincs így mindig de szerintem jó pár fiatalnál ez a helyzet...amúgy meg Pedronak adjunk idő hisz tavaly Bojannal is bizalmatlanok voltunk(persze csak elején) aztán megmutatta mit tud......én csak azt mondom hogy ne 1-2 meccs alapján ítéljünk meg egy fiatalt se,szvsz.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.21. 20:28:21

Nem tom mit kell, aggódni....Bojan a titkos fegyverünk amúgy meg majd vagy a Bl-ben de sokkal inkább a Király-kupában játszik majd :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.21. 12:32:37

Mit kínlódtok annyit? 3 meccs telt el. Szerintem ígyis ugyis többet játszik Bojan majd mint Pedro. De én annak örülnék, ha mki ugyanannyit játszana :wink:
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.09.21. 12:29:31

nincs bajom Pedritoval, de Bojannak kéne helyette játszani, tavaly meglehetősen sok lehetőséget kapott(sérülések miatt is) és nagyon jól élt vele. Viszont ha most csak ilyen keveset játszik nem tesz jót a fejlődésének...
Eto'o Messi Henry Bojan Gudjohnsen alapból támadó + még a támadószellemű középpályásaink. Pedritot még hagynám kicsit Luis Enrique kezei alatt.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.21. 12:03:30

De Bojan nem játszik rosszul szélen, ezt láttuk tavaly, mind a jobb, mint a balszélen remek játékra volt képes. Persze az eredeti posztja középen van, de szélen se legyen utolsó.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.21. 11:58:03

socio66 írta:
Barcaforever írta:Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem...... ](*,)
Mielőtt leugatnál mindenkit,olvasd el a főoldalon lévő cikket.
Ez áll a cikkben:Pedro Rodríguez is előrébb jár a csatárok közötti rangsorban.

Tudok olvasni és szoktam is a cikkeket.Még1x mondom Pedro szélső, Bojan meg csatár, a buta holland játszatta csak szélen.Ebbe mi a leugatás.... =D> #-o
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.21. 02:23:42

Bojan’s involvement

The Barça manager explained that there shouldn’t be any debates or discussions surrounding the number of minutes played by Bojan Krkic and he assured everyone that he was dealing with “an excellent player who can help the team a lot”. On this topic Guardiola did say that “every player wants to play in every minute of every game but only eleven can play”.

Guardiola utolsó interjújában szó volt Bojanról.
Nem csak itt merült fel, h keveset játszik... :)
Pep azt mondja, nagyszerű játékosnak tartja, de minden játékos játszani akar minden meccs minden percében, de csak 11 játszhat.

Kb. ennyi a lényeg, gondolom, később több lehetőséget fog kapni Bojan is. Vagyis inkább bízom benne. :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.21. 00:50:50

Livia Drusilla írta:
MQuC írta:Varatrix!

Én véleményem szerint Owen még mindíg remek csatár, aki bárhová elférne. Én bármelyik csapatba megvenném. Mondjuk nem vagyok Edző,Elnök, Hozzáértő. De Owen a Relaban is lőtte a gólokat, pedig csak cserének vették oda is. Erre azt mondták rá, hogy nnem Real szintű. Menjenek a.... És ma is egy gyönyörű gólt rúgott mellesleg.
A Real hozzáállása valóban nem volt túl pozitív Owenhez.
Viszont a Realos korszak után nagyon sokat volt sérült, és gondolom emiatt is, nemigen jöttek a gólok tőle, és formán kívül volt sokáig...
Igazából a mai gólján kívül nem tudom mi van vele mostanában?
Sajnos én sem tudom :( Nagyon sajnálom,hogy ilyen mélyzuhanáson ment keresztül a 3-4 éve meghatározó Europai egyik legjobb csatára. Személy szerint kedvencem volt a POOL-s időszakában. Még emlékszek mikor, Real - Magyar meccsen az edzésen is láthattam elég közelről , és a meccsen is lőtt egy gólt :) . De mikor a Realba elment már tudtam,hogy repülés lesz lefelé :(. Sajna a szarkáknál a csapat és elég ratyi volt, és nem huzták fel, no meg sokat sérült.. :I Owen forever
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.09.21. 00:38:07

MQuC írta:Varatrix!

Én véleményem szerint Owen még mindíg remek csatár, aki bárhová elférne. Én bármelyik csapatba megvenném. Mondjuk nem vagyok Edző,Elnök, Hozzáértő. De Owen a Relaban is lőtte a gólokat, pedig csak cserének vették oda is. Erre azt mondták rá, hogy nnem Real szintű. Menjenek a.... És ma is egy gyönyörű gólt rúgott mellesleg.
A Real hozzáállása valóban nem volt túl pozitív Owenhez.
Viszont a Realos korszak után nagyon sokat volt sérült, és gondolom emiatt is, nemigen jöttek a gólok tőle, és formán kívül volt sokáig...
Igazából a mai gólján kívül nem tudom mi van vele mostanában?
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.09.20. 19:41:16

Varatrix!

Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.09.20. 17:11:04

Barcaforever!
Kicsit vegyél visszább, nem egy értelmi fogyatékosnak írsz. Meg volt fogalmazva a mondanivalóm, az hogy te nem értesz vele egyet egy dolog. A tartalmi rész: tavaly esetleg néztél meccset? Párszor játszott Bojan is szélsőt, nem tudom idén miért ne játszhatna alkalmanként azt is. Nyilván nem kell a vészharangokat kongatni még, tényleg csak 3 meccs ment le, de nekem akkor is feltűnő volt, hogy eddig másokat részesített Pep előnyben. Ez változhat, remélem fog is. Mert itt az a nagy baj, hogy ha mi végig padoztatjuk akkor elmegy nyáron a Chelseabe vagy az Arsenalba, és meg is lehetne érteni. Pont most kell neki játéklehetőség, nyáron is hívták, jövő nyáron is fogják, méghozzá a legnagyobbak, és én is elmennék ha vhol csak ígérgetnek, máshol meg megadják amire vágyom. Ő már bizonyított, tavaly 10 fölött rúgott, ami hihetetlen teljesítmény, őt már nem lehet visszafokozni a Bbe.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.20. 14:50:33

torrentkiller írta:Én nem lepődnék meg ha holnap kezdene. Titi nem utazott el, és ha Pep nyerni akar, márpedig nyerni akar, akkor a legerősebb csapatot kell kiküldenie, és a bal oldalra pont jó lenne Bojan.
Pep utalást tett rá, hogy Iniesta fog játszani Henry helyén.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.09.20. 14:33:02

Én nem is sajnálom hogy, nem játszik. Még pedig azért, ami Owennel történt. Ien korában szét hajtották és most a Newcastle csere csatára vagy, mit tudom én. Ne hogy Bojannal is ez történnyen. 3 éven belül ő lessz a világ valaha volt legjobb focistája!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.09.20. 14:32:36

Én nem lepődnék meg ha holnap kezdene. Titi nem utazott el, és ha Pep nyerni akar, márpedig nyerni akar, akkor a legerősebb csapatot kell kiküldenie, és a bal oldalra pont jó lenne Bojan.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
barca0417
Entrenador del Barça

2008.09.20. 14:29:31

Azért az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Bojan a legfiatalabb, éppen hogy csak 18 éves. azért történtek már igazságtalanabb dolgok is a futballban, minthogy egy tinédzser nem játzsik sokat a világ egyik legnagyobb klubjában. Persze megérdemli a lehetőséget, tehetséges, de van még ideje.
Kép
socio66

2008.09.20. 14:05:48

Barcaforever írta:Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem...... ](*,)
Mielőtt leugatnál mindenkit,olvasd el a főoldalon lévő cikket.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.09.20. 13:53:45

Cooltiszo írta:
socio66 írta:Én nem látom olyan komoly dolognak ezt az ügyet. A csapatban jelenleg reálisan sok jobb támadó van mint ő. Ráadásul nagyon fiatal,még semmiről nem maradt le. Guardiola módszereit látva pedig biztosan játéklehetőséget fog kapni Bojan is,csak idő kérdése. Bojan feladata egyenlőre az,hogy keményen eddzen,pakoljon magára izmot,és tanuljon a jobbaktól. Nemsokára úgyis eljön az ő ideje is.
Nálam is ő a 3. kezdő támadó. Eto'o bármilyen nemű távolmaradása esetén nálam egyértelműen ő lenne a kezdő. Pedro jó gyerek, de én többre tartom Bojant, és számomra frusztráló lenne, ha egy év sikeres munkájától eltekintve is ő élvezne elsőbbséget, márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!
Hello, hello hello.Pedro egy szélső játékos inkább bal oldalon.Bojan egy befejező csatár, csak e miatt a hülye 4-3-3 miatt is játszott annyit, mert Henry gyengesége, Dinho hiányában vkinek be kellett játszani a széleket.Ilyet, h Pedro előrébb van.Istenem...... ](*,)
Kép
socio66

2008.09.20. 13:09:37

Cooltiszo írta: márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!
Én eddig 3 meccset láttam összesen a szezonban... :roll:
Ebből nem lehet leszűrni,hogy Bojan mennyit fog játszani. Lehet hogy a kövi két meccsen játszik 1-1 félidőt,vagy többet,és akkor már minden rendben lesz. Guardiola gyakran,könnyedén rotálja a játékosokat,ha Bojan bizonyítani fog,akkor játszik is majd.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.09.20. 13:03:39

socio66 írta:Én nem látom olyan komoly dolognak ezt az ügyet. A csapatban jelenleg reálisan sok jobb támadó van mint ő. Ráadásul nagyon fiatal,még semmiről nem maradt le. Guardiola módszereit látva pedig biztosan játéklehetőséget fog kapni Bojan is,csak idő kérdése. Bojan feladata egyenlőre az,hogy keményen eddzen,pakoljon magára izmot,és tanuljon a jobbaktól. Nemsokára úgyis eljön az ő ideje is.
Nálam is ő a 3. kezdő támadó. Eto'o bármilyen nemű távolmaradása esetén nálam egyértelműen ő lenne a kezdő. Pedro jó gyerek, de én többre tartom Bojant, és számomra frusztráló lenne, ha egy év sikeres munkájától eltekintve is ő élvezne elsőbbséget, márpedig eddig ezt láthatjuk. Forca Bojan!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.20. 10:13:19

gekkodan írta:Legalább annyira nem tudok egyetérteni azzal, hogy Pep ennyire kihagyja Bojant, mint ahogy Keitát preferálja Touré helyett és még mindig Henry szaladgál a balszélen.

Ezek mind nem tetsző dolgok számomra.
Én is igy vagyok ezzel. Sztem a támadóknál Messi és Etoo után Bojannak kéne következni a sorrendben. Remélem majd most több lehetőséget kap.
Lezárt