2008.09.28. 13:57:48
Először is, 24 millióba került. Az, meg hogy mennyit keres, magasról teszek rá.
Tavaly egész véletlenül ő volt a házi gólkirályunk. A bal szélről. Valahol kettőnk között van az igazság, Dani, ugyanis, mi lehet, hogy többet tulajdonítunk ezeknek a tényezőknek (sérülés, más poszt, magánéleti), mint kellene, de hogy ti, Henry-ellenzők meg kevesebbet, az is biztos.
Barca99 cimboránk írta már le nem egyszer, ami szerintem a legjobban megfogalmazza az ő problémáját, hogy ebbe a játékrendszerbe nem passzol. Ebben a felállásban soha nem fog úgy brillírozni, mint az Ágyúsoknál. Ő nem az a típusú játékos, aki a bal oldalon fél pályánál háttal a kapunak megkapja a labdát három dögléggyel a nyakában, és megoldja a helyzetet. Ő ott sosem fog brillírozni. Valószínűleg centerben sem fog sosem trükközni, mert egyszerűen nem ehhez volt hozzászokva.
Megértem, hogy sokan többet várnak tőle, én is, AZT VISZONT NEM TUDOM MEGÉRTENI, HOGY MIÉRT MINDEN KIBEBA..TT VERESÉG UTÁN/PHOS JÁTÉK UTÁN ŐT KELL ELŐVENNI? Mert tényleg ez a helyzet. Mert vannak ilyen emberek, persze szívük joga megtenni.
Nekem például sosem jut eszembe elkezdni Puyolt fikázni, mert valljuk be, az utóbbi időben bizony nála is rendesen döcög a szekér. De nem kezdem el teleírni a topikját azzal, hogy ennél sokkal több kell. Mert mi értelme?
Mindegy, már számtalanszor megígértem magamnak, hogy nem fogok belemenni ebbe az értelmetlen pro és kontra vagdalkodásba, mert teljesen értelmetlen.