Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki nyalta itt fényesre? Mi elfogultság, az hogy van aki a teljesítményét elfogadhatónak tartja és bízik abban, hogy még képes lesz a Barcában újra világklasszis teljesítményt nyújtani, vagy az aki szerint nulla, középszerű megfáradt öregember.albicelesteX írta:Az az elfogult aki ilyen teljesítménye ellenére fényesre nyalja!!!!Nullla a csávó!Egy átlagos középszerű megfáradt öregember a pályán!
Hát igen ebben a "vitában" komoly előnyel indultál mint cikkírólionelmessi19 írta:24 millió euró volt az, úgy emlékszem.gekkodan írta:Akkor részemről szintén lezárom.
A 24 millió stimmel, ha fontban méred, mert euroban bizony 31 volt
szerk: heh, jól emlékeztem, mert én írtam![]()
http://eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6481
24 millió euró volt az, úgy emlékszem.gekkodan írta:Akkor részemről szintén lezárom.
A 24 millió stimmel, ha fontban méred, mert euroban bizony 31 volt
Nem volt jó tavaly, de azért ennyire ne túlozzunk már.gekkodan írta: Az a baj, hogy 7.5 milkáért ló[auto_cenzúra] sem csinált itt 1 évig.
Ilyet a büdös életben soha nem hallottál tőlem szerintem.G-Jay írta:Sajnos ész érvekkel sem lehet valakit meggyőzni Grecki, ha elfogult.
Márpedig lionelmessi19 nem kicsit elfogult. Ha jól játszik Henry de nincs gól ,rögtön jön, hogy kit érdekel hogy játszik, a gól a lényeg. Ha rosszul játsztik meg jön az, hogy hát a gól nem elég, nem hajtott rendesen.
Nah mind1.
Ez szélmalomharc ahogy mondtad grecki.
G.
Viszont titeket sem lehet meggyőzni arról, h nem kell ide. Nem biztos, h nektek van igazatok, sőt, az sztem még ti is elismeritek, h eddig amit mutat, az kevés.G-Jay írta:Sajnos ész érvekkel sem lehet valakit meggyőzni Grecki, ha elfogult.
Márpedig lionelmessi19 nem kicsit elfogult. Ha jól játszik Henry de nincs gól ,rögtön jön, hogy kit érdekel hogy játszik, a gól a lényeg. Ha rosszul játsztik meg jön az, hogy hát a gól nem elég, nem hajtott rendesen.
Nah mind1.
Ez szélmalomharc ahogy mondtad grecki.
G.
Ha jól olvastam a KS-ben, olyan 70 millió € környéki summát ajánlanak érte! Én már 50-ért is odaadnám, de ha lehet, szedjünk le róluk minél többet!Sanama írta:Cityből ki lehetne csikarni 15-20 misit érte és azzal már jól jártunk.
Néha behúzódott középre az elmúlt meccseken. Hát nemtom. Messi a jobb oldalt érzi igazán.grecki írta:Ha megy neki, de nem rúg gólt, akkor az a baj.
Ha nem megy, és rúg gólt, az is baj.
http://www.youtube.com/watch?v=l8qhg1aLU0M
LM19,
Messit én speciel a két csatár mögött játszatnám.