2008.09.28. 13:17:44
A tegnapi derbiről már biztos leírtátok, amit le lehetett, nem is olvasom most végig őket, de 2 dolog azért kikívánkozik belőlem: 1. Egészen elképesztő, hogy eddig a bajnokságban sztem kb. 10-et lőttek kapura az ellenfelek, és ilyen százalékban gólt is kapunk belőle! Ez példa nélküli, és fogalmam sincs, h mi lehet az oka, mert ez már nem arról szól, h a védelem kifogott egy rossz napot! Az pedig a mai futballban már nem jó taktika, h majd lövünk mindig eggyel többet, mert egy szervezetten védekező csapat úgy megszopat minket, mint a huzat. 2. Nem tudom Abidalnak hány dobása van még, de őszintén várom már, h Sylvire kerüljön a sor! Biztos rossz hete van, menstruál, itt a Ramadan, ezt mind meg is értem, nincs ezzel baj, csak életveszélyes dolgokat csinál!
Minden esetre a meccset szerintem végig uraltuk, megérdemelten győztünk, de hátul figyelni kéne, mert ez így nem állapot! Cantalejo sporttárs pedig szögre akaszthatná már a sípot, mert vérlázító, ahogy levezette a meccset: a hazai gól szabálytalan (sztem), a tizenegyes vitás, a kiállítás szintén, meg a mezőnyben is olyanokat (nem) fújt be, h az eszméletlen!