Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komiszka írta:Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.
Teljesen 1etértek őket az érdekili h mi h nyertünk. Ki hallot olyat h Real meccs után mi azt mondjuk h a biro volt?Gyurinho írta:Látjátok ezért vagyunk néha emberileg többek mert mi ha nyer a Real akár hogyan is nem először a bírót okoljuk....ez a különbség ,aztán minendenki döntse el maga hogy mi erről a véleménye de én úgy vettem észre hogy ez ezen az oldalon nem szokása az embereknek.Komiszka írta:Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.
Látjátok ezért vagyunk néha emberileg többek mert mi ha nyer a Real akár hogyan is nem először a bírót okoljuk....ez a különbség ,aztán minendenki döntse el maga hogy mi erről a véleménye de én úgy vettem észre hogy ez ezen az oldalon nem szokása az embereknek.Komiszka írta:Felnéztem Madridistára és mit látok a gyorshírekben.... Szánalmas, az espanyol-barca meccs bíróját oltják, hogy mennyire kedvez a Barcának és mennyire utálja a szegény Real Madridot. Emlékeztet a múlt szezonban mikor kikapott a Real az volt Schuster magyarázata, hogy Katalán volt a bíró:D száánalmasak.
Nem, idén van csak igy. (Bár nemtudom, hogy volt e már ilyenre példa, fura mindenesetre...) De nem kell ezzel foglalkozni, igy is szét fogjuk verni a La Liga-t.Barcaforever írta:Ez a real játszik a barca előző ellenfeleivel ez tavaly is így volt?
Na látod ez az, amiben nem vagyok biztos addig, amig olyan gólokat hozunk hátul össze, mint a tegnapi, és ilyen siralmas a helyzetkihasználásunk.dr. Mezey írta: Egyetértek hogy a mi játékunknak egy támadó csapat jobban fekszik, majd meglátjuk hogy tényleg így van-e.
De tavaly az egész szezonban talán az volt a legjobb meccse a csapatnak. Bár most sem vagyunk rossz formába, de azért ez lesz az első igazi rangadó. Jó, az Espanol se könnyű ellenfél, de az Atletico sokkal erősebb- Ettől függetlenül bizok a sikerben, de ahhoz kell, h a védelem is összekapja magát.Varga Tamás írta:A szombati meccset megnyerjük, ebben biztos vagyok. Tavaly is úgy jöttek ide, hogy most megmutatjuk, aztán egy sima hármassal oldalogtak haza.LG írta:Pontosan, ahogy mondod. A tavalyi meccsekből kiindulva, az Atletico nem fog bunkerfocit játszaniNekük is a támadóikban van az erejük. Tavaly két nagyszerű meccset játszottunk velünk, 1ikből jól jöttünk ki, másikból nem, és ez talán a védelmünk miatt volt. Ősszi rangadón nagyon jól működött a védelem, Agüeroékat kikapcsolták. Tavasszal viszont Agüero oktatott.
Sztem egy kitűnő meccs elé nézünk, nagyon nehéz lesz, a védelmünk most nagyon le lesz tesztelve.
FORCA BARCA!