VV a 2004/2005-ös szezonban kapta a Zamora díjat.CFirpo3 írta:Van is! Nem is egy...gyuri03 írta:1 jó kapus kell a Barcának!!!
A 2005/2006-os szezonban pedig Pinto...

VV a 2004/2005-ös szezonban kapta a Zamora díjat.CFirpo3 írta:Van is! Nem is egy...gyuri03 írta:1 jó kapus kell a Barcának!!!
vilmso94 írta:Ő is jó kapus, leszámítva, hogy van pár hibája, de jó kapus!ZS10 írta:Valdes szerintem jó kapus, leszámitva van pár hibája de jó kapus.
http://www.youtube.com/watch?v=mHjMr5pZ ... re=related
Ő is jó kapus, leszámítva, hogy van pár hibája, de jó kapus!ZS10 írta:Valdes szerintem jó kapus, leszámitva van pár hibája de jó kapus.
[/quote]Valdes szerintem jó kapus, leszámitva van pár hibája de jó kapus.
Valdes szerintem jó kapus, leszámitva van pár hibája de jó kapus.CFirpo3 írta:Van is! Nem is egy...gyuri03 írta:1 jó kapus kell a Barcának!!!
Azért ne vegyük már el az érdemet töle! Megnyerte, jogosan. Tényleg fantasztikus formában volt akkor. Legalább annyira benne volt a cimekben, mint bárki más.ZS10 írta:Amikor VV Zamora díjas volt, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy az egész bajnoki idényben a Barca kapujára érkezett a legkevesebb lövés!
Ami köszönhető volt a remek védelemnek, illetve a meccsenkénti közel 75:25 %-os labdatartásainknak!
Valamint az amúgy remek képességekkel megáldott kapusunknak.ZS10 írta:Amikor VV Zamora díjas volt, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy az egész bajnoki idényben a Barca kapujára érkezett a legkevesebb lövés!Gyurinho írta:Mért egy olyan kapusról beszélsz így aki saját nevelés ráadásul ,Zamora-díjas....ami egy Casillas vagy korábban Canizáres mellett megcsinálni nem kis szó...
Először nézzük meg a számokat valamint hogy milyen tisztelet övezi (szerintem) a fórumon és utána beírni ilyen meggondolatlan hozzászólásokat.
Ami köszönhető volt a remek védelemnek, illetve a meccsenkénti közel 75:25 %-os labdatartásainknak!
Amikor VV Zamora díjas volt, akkor ne felejtsük el azt sem, hogy az egész bajnoki idényben a Barca kapujára érkezett a legkevesebb lövés!Gyurinho írta:Mért egy olyan kapusról beszélsz így aki saját nevelés ráadásul ,Zamora-díjas....ami egy Casillas vagy korábban Canizáres mellett megcsinálni nem kis szó...
Először nézzük meg a számokat valamint hogy milyen tisztelet övezi (szerintem) a fórumon és utána beírni ilyen meggondolatlan hozzászólásokat.
Szerintem is kéne még egy kapus aki fiatal de nem feltétlenül első számú. Tehát versenyhelyzet kéne a kapusok közt.Gyurinho írta:Mért egy olyan kapusról beszélsz így aki saját nevelés ráadásul ,Zamora-díjas....ami egy Casillas vagy korábban Canizáres mellett megcsinálni nem kis szó...
Ez jol hangzik.Titinho írta:Ebben az évben én sem vagyok eddig megelégedve Valdés teljesítményével, jó én elhiszem, hogy a védelem miatt is kapjuk a gólokat, de idén még egyetlen egy bravúros védést nem mutatott be nekünk a srác.
Jó lenne ha ő is összekapná magát és elfelejtené a hülyeségeit. Az Espanyol ellen is érzésem szerint szabálytalanok voltak vele szemben a gólnál, de ez mit sem von le abból a tényből, hogy nem úgy kellett volna megoldani neki sem azt a helyzetet, rossz megoldást választott ő is. Ahogy Horváth Feri is mondta (az egyetlen értelmes hsz-e volt a meccshez egyébként) 10-ből 9 kapus ezt kiüti a kapufa fölé és nem próbálja meg elkapni a gólvonalon.Ebben hibázott Valdés...
A SPORT egyébként a mai számában már megszellőztette, hogy új kapust figyel a Barça mégpedig a Valladoid 19 éves spanyol kapusát Sergio Asenjo-t, akit "az Új-Casillas-nak" titulálnak, mivel fiatal kora ellenére nagyon jó képességekkel áldott meg a sors, nagyon jól véd és már most a Valladoid 1. számú hálóőre. 2008. januárjában írta alá profi szerződését a Valladoiddal ami 3 évre szól és a kivásárlási ára 5,5 millió euró. Hogy most ebből mi igaz, mi nem azt nem lehet tudni. De azért nem lehet mérget venni erre a hírre, csak megemlítettem.
nem ám!!!Nagyon messze van tőle!Az meg hogy kifog néha jónapot!Olyan van a Gijon-nál a Recrénél Meg bárhol máshol is!Újítani kéne!CSak nehéz mert nem nagyon van szabad préda aki előrelépést jelentene!gekkodan írta: Nem top 10 kapus.
Attól,h esetleg vennénk egy Ikert,Gigit,stb... még nem válnánk galaktikusokká.Arra a margitra azért ragasztották ezt a nevet,mert egy rakás aranylasztis,tolta ott,meg a sok agyonfizetett/agyonsztárolt ficsúr.Egy jó kapusigazolástól még messze nem lehetne ezt az engem undorral eltöltő/nagyzolós jelzőt ránk aggatni,h galaktikus...menczel írta:nekem pontosan megfelel VV. aki azt mondja nem kell meg jöjjön más és hajlando megnevezni 5 kapsut a világon akik jobbak (persze aláirom vannak jobbak) az egyben azt is mondja hogy a barcelona vegyen egy nem katalán, nem saját nevelést, tehát egy olyan sokmilliot keresö kapust aki szintén sztár. akkor galaktikusok legyünk mi is vagy mi?
és lehet hogy másnak ez nem jelent annyit de sztem VV hozta nekünk a bl-t
Reina sztem sokkal megbizhatóbb kapus, sztem sokkal kevesebb meccs ment el rajta a Poolnak, mint nekünk Valdeson. Julio Cesar meg nagyon jó képességű, aki rendszeresen nézi az Inter meccseket, az tudja miről beszélek. Olyan bravúrokat láttam már tőle, amit mástól nem. Most komolyan csak 3 kapust tartassz jobbnak nálaRivaldo11 írta:Nana...Reina magasan veri? ugyan...Reinánál sokkal jobb Victor. Nem véletlen, hogy Reina nem tudott itt megragadni, és az sem, hogy az összes korosztályos csapatban Victor volt a jobb-szakemberek szerint. Julio Cesart sem tartom jobb kapusnak, Van der Sar meg lassan kifelé megy a fociból. Buffon, Cech, Casillas megbízhatóbb, ez tény. De csak ők.LG írta:Figyelj, én nem mondom, h rossz kapus, de azért lehetne jobb kapusunk is. Sztem ha megnézzük Európa jelenlegi legjobb csapatait, sztem miénk az 1ik leggyengébb kapus, sztem egyedül az Arsenalt verjük Almuniával. De azért Julio Cesar, Cech, Buffon, Van der Saar, Reina mind magasan verik.
Reinát soha nem írom alá, nálam ő átlagos kapus.