Ebben az évben én sem vagyok eddig megelégedve Valdés teljesítményével, jó én elhiszem, hogy a védelem miatt is kapjuk a gólokat, de idén még egyetlen egy bravúros védést nem mutatott be nekünk a srác.
Jó lenne ha ő is összekapná magát és elfelejtené a hülyeségeit. Az Espanyol ellen is érzésem szerint szabálytalanok voltak vele szemben a gólnál, de ez mit sem von le abból a tényből, hogy nem úgy kellett volna megoldani neki sem azt a helyzetet, rossz megoldást választott ő is. Ahogy Horváth Feri is mondta (az egyetlen értelmes hsz-e volt a meccshez egyébként) 10-ből 9 kapus ezt kiüti a kapufa fölé és nem próbálja meg elkapni a gólvonalon.

Ebben hibázott Valdés...
A
SPORT egyébként a mai számában már megszellőztette, hogy új kapust figyel a Barça mégpedig a Valladoid 19 éves spanyol kapusát Sergio Asenjo-t, akit "az Új-Casillas-nak" titulálnak, mivel fiatal kora ellenére nagyon jó képességekkel áldott meg a sors, nagyon jól véd és már most a Valladoid 1. számú hálóőre. 2008. januárjában írta alá profi szerződését a Valladoiddal ami 3 évre szól és a kivásárlási ára 5,5 millió euró. Hogy most ebből mi igaz, mi nem azt nem lehet tudni. De azért nem lehet mérget venni erre a hírre, csak megemlítettem.