Mivel még mindig nincs topicja, ide írom a véleményemet Busquetsről. Látom nem csak nekem van vele problémám.

A bajnoki topic fele róla szól.
Szóval én a középpálya Oleguer-jét látom benne, amellett, hogy tuti van benne potenciál, és simán jó játékos lehet belőle. Mert sok labdát szerez, mert meg is tudja őket játszani. Viszont nem valami labdabiztos. Sőt. Az elején nagyon tele volt a gatya, 13 perc alatt háromszor is saját térfélen adta el a labdát, ebből ugye lett is egy gól. Szerintem felesleges erőltetni, nem látok benne egy hajszálnyival sem többet, mint Touréban. Az elefántcsontparti is szerez ennyi labdát, ő is segíti a támadásokat, viszont ötödannyi labdát nem szór el.
Tehát biztos fejlődőképes, meg jó játékos, de egyelőre nem értem, így a nagy semmiből miért kezdő ilyen szinten. Főleg, hogy néha iszonyat sokat bszkódik a labdával. Ebből néha jól is kijön, mert felborítják, és befújja a bíró, de néha tovább engedi az akciót, az viszont életveszély.
Konkrétan nincs bajom a gyerekkel, de nem örülük, hogy Touré elől veszi el a helyet, miközben nem tudja az nyújtani, amit Yaya szokott.