Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljes név: Gai Yigaal AssulinMQuC írta:Valaki tudna adni egy linket vagy infot arról a Gai-rőlRestellem, de nem tudok sokat az ifikről, míg fel nem jönnek
A "B" csapatban játszik. Az előző meccsen pl. kezdő volt.MQuC írta: ui.: Valaki tudna adni egy linket vagy infot arról a Gai-rőlRestellem, de nem tudok sokat az ifikről, míg fel nem jönnek
Jeffrenbe semmi extra nincs. Jó lesz ő a tartalék csapatban is. Viszont Gai Assulin nagy tehetség. Belőle még kiemelkedhető játékos lesz.MichaaBee írta:Jeffrén társaságábanDanka00792 írta:Én legjobban Gai Assulin-ra lennék kiváncsi. Láttam pár Barca B-s meccset és nagyon kiemelkedett a srác. Remélem jövöre feljön a nagycsapathoz.![]()
Jeffrén társaságábanDanka00792 írta:Én legjobban Gai Assulin-ra lennék kiváncsi. Láttam pár Barca B-s meccset és nagyon kiemelkedett a srác. Remélem jövöre feljön a nagycsapathoz.
Ez jó! Rég gondolkozom ezen a kérdésen és lehet, h ez a megoldás! Peddrot felhozta, de lehet, h azért, mert ő katalán ő nem fog akarni elmenni soha(mint Bojan tavaly) ettől függetlenül Pedro játszhatot volna már. Viszont ha ez igy van Jeffrennel akkor: BRAVO PEP!!!kilibarca írta:Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom Guardiola nem akart úgy járni Jeffrennel mint Dos Santossal jártunk. Mert szerintem is nagyon jól játszott az előszezonban , de ha felhozta volna előbb-utóbb játszani akart volna amit nem tudott garantálni neki Pep. Szerintem jövőre felkerül és játék lehetőség is több lesz neki.westerngom írta:- nagyon sajnálom, mert nagyon tehetséges és az összes fiatal közül számomra talán Ő volt a legígéretesebb........, tudom nem én vagyok az edző.........
Nekem erre van egy egyszerű magyarázatom Guardiola nem akart úgy járni Jeffrennel mint Dos Santossal jártunk. Mert szerintem is nagyon jól játszott az előszezonban , de ha felhozta volna előbb-utóbb játszani akart volna amit nem tudott garantálni neki Pep. Szerintem jövőre felkerül és játék lehetőség is több lesz neki.westerngom írta:- nagyon sajnálom, mert nagyon tehetséges és az összes fiatal közül számomra talán Ő volt a legígéretesebb........, tudom nem én vagyok az edző.........
- nagyon sajnálom, mert nagyon tehetséges és az összes fiatal közül számomra talán Ő volt a legígéretesebb........, tudom nem én vagyok az edző.........Varga Tamás írta:Mert nem tagja az első keretnek.
Így van, ő maradt. Meg még Victor Sánchez került fel.abreu írta:Ha ól tudom ő maradt a B csapatnál, csak Busquets és Pedro került fel az első csapathoz.
ezt én is igy tudom.abreu írta:Ha ól tudom ő maradt a B csapatnál, csak Busquets és Pedro került fel az első csapathoz.Valbali írta:Egyébként hova tűnt Jeffren?
Ha ól tudom ő maradt a B csapatnál, csak Busquets és Pedro került fel az első csapathoz.Valbali írta:Egyébként hova tűnt Jeffren?