Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kinek a pap, kinek a paplanggbuffon írta:Ez mind szép és jó, de ezzel a szögletesdivel nem dicsekednék ennyire.kumma nagy bug semmi élvezet ilyen módszerekkel élni, mégha nemis tehetsz róla ill nemis tiltott..inkább elkeserítő h vannak ilyen irreális dolgok a játékban.
Jah akkor jó.socio66 írta:Hiányozni nem fog,ugyanis az is egy opció lesz,nem tűnik el a játékból. Azok pedig,akiknek ez nem tetszik,azok játszhatnak 3-D-ben.Szerintem nagyon jó ötlet.Xzibit25 írta:
Nekem amikor elősször játszottam fm08-al nagyon nem tetszett ez a gombfoci style, de ahogy egyre többet játszottam úgy egyre jobban megtetszett a gombfoci, és most elképzelhető h hiányozni fog.![]()
Hiányozni nem fog,ugyanis az is egy opció lesz,nem tűnik el a játékból. Azok pedig,akiknek ez nem tetszik,azok játszhatnak 3-D-ben.Szerintem nagyon jó ötlet.Xzibit25 írta:
Nekem amikor elősször játszottam fm08-al nagyon nem tetszett ez a gombfoci style, de ahogy egyre többet játszottam úgy egyre jobban megtetszett a gombfoci, és most elképzelhető h hiányozni fog.![]()
Nekem amikor elősször játszottam fm08-al nagyon nem tetszett ez a gombfoci style, de ahogy egyre többet játszottam úgy egyre jobban megtetszett a gombfoci, és most elképzelhető h hiányozni fog.CFirpo3 írta:Szerintem fölösleges volt bevezetni a 3D-s meccset. A gombfoci style nekem nagyon bejött. Remélem, hogy más téren is fejlődtek, nem csak a grafikán.
Csak kár,hogy még 1 hónapot várni kell arra a 14.-re...lopakodo írta:nem ma jelent meg az fm 09...?ma van 14.
Ha ma jelent volna meg, már írnám első begyomásaimatlopakodo írta:nem ma jelent meg az fm 09...?ma van 14.
CFirpo3 írta:Szerintem a 09 ben is lehet majd 2D-ben figyelni a meccset. Én úgy képzelem el, hogy ki lehet választani a meccs közben, hogy hogy nézze, 2D-brn vagy pedig 3D-ben.torrestoni írta:3D-s grafikával dolgozik
"Legfontosabb újítás a játékbeli mérkőzéseket érintette, hiszen lecserélik az eddig jól bevált kétdimenziós gombfocit egy realisztikus, 3D-s motorra"CFirpo3 írta:Szerintem a 09 ben is lehet majd 2D-ben figyelni a meccset. Én úgy képzelem el, hogy ki lehet választani a meccs közben, hogy hogy nézze, 2D-brn vagy pedig 3D-ben.torrestoni írta:3D-s grafikával dolgozik
Szerintem a 09 ben is lehet majd 2D-ben figyelni a meccset. Én úgy képzelem el, hogy ki lehet választani a meccs közben, hogy hogy nézze, 2D-brn vagy pedig 3D-ben.torrestoni írta:3D-s grafikával dolgozik