Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.lionelmessi19 írta: Nincs valami acélos logikád.(ilyen képességekkel mostmár csöndben maradnék)
Az nyilván az eszedbe sem jutott, hogy az Atletico pl. hagyományosan támadó jellegű csapat, így aztán nem 10 mezőnyjátékossal védekezik ellenünk, ahogy másoknak általában szokás, sőt...
Megjegyzem most igen sok komoly játékosuk hiányzott amikor velünk játszottak.
Nem, de európa egyik legjobb irányítója volt akkoriban, és ha nem mondja le a válogatottságot, aligha nyer a Maradona-féle Argentin válogatott vb aranyat 86-ban. Mellesleg majdnem egy másik német legenda is a Barca tagja lett akkoriban: Toni Schumacher.Fernando írta:De nem mint edző.Varga Tamás írta:Az a német edző 8 éven keresztül varázsolt a Barcelona csapatában...
Ki is csaptavale írta:Na mindegy ezen már nincs mit beszélni , de azért a Real szurkolók megérthetik az idegességünk okát , mint barca szurkoló nézzük a mecset , nyom az atlétiko 90. percben egyenlítenek , hurrrá ég a madrid , erre 96. perc 11es nyer a real... azér ez nálatok is kicsapná a biztosítékot fordytott esetben.
Az a német edző 8 éven keresztül varázsolt a Barcelona csapatában...MichaaBee írta:német edző, német fociRivaldo11 írta:Egyedül Heitingát lehetne szídni-joggal. Egyértelműen szabálytalankodot egy olyan játékossal szemben, akiről még egy kezdőnek is tudnia kell, merre viszi a labdát majd. A tizi jogos volt, nincs miről beszélni. Az, hogy két év alatt ez már a sokadik kilencvenakárhányadik perces győzelmük? Én már rég megmondtam, hogy ez a csapat már nem Real Madrid (játékban, stílusban már rég nem), sokkal inkább Bayern München. És ezért lesz nehéz dolgunk a bajnokságban, mert ha csak a két csapat teljesítményének minősége döntene, szóba sem jöhetnének.
német edző, német fociRivaldo11 írta:Egyedül Heitingát lehetne szídni-joggal. Egyértelműen szabálytalankodot egy olyan játékossal szemben, akiről még egy kezdőnek is tudnia kell, merre viszi a labdát majd. A tizi jogos volt, nincs miről beszélni. Az, hogy két év alatt ez már a sokadik kilencvenakárhányadik perces győzelmük? Én már rég megmondtam, hogy ez a csapat már nem Real Madrid (játékban, stílusban már rég nem), sokkal inkább Bayern München. És ezért lesz nehéz dolgunk a bajnokságban, mert ha csak a két csapat teljesítményének minősége döntene, szóba sem jöhetnének.
Nincs valami acélos logikád.mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
Hallod, szépen kérlek, hogy ezt gondold át mégegyszer.mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
Áldom az eget mert ennyi mosolyt is régen csaltak az arcunkra mint te! Örök hála!!!Keelhaul írta:Maradjunk annyiban, hogy az Atletico egy undorító, [auto_cenzúra] csapat és teljesen megérdemelten kaptak ki, örülhetnek, hogy nem lett vége a meccsnek a 40. percben, mert Manichet már a hatodikban ki kellett volna állítani, akkorra ugyanis már harmadszor volt alattomos és szándékosan szabáltalan.
Tizenegyes: jogos volt. Nem adtak meg 2 gólt és egy előnyszabályt, ahol a csatár 1 az 1-ben volt a kapussal. Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának, de ez most ellentétben az előző meccsükkel egy brutális kocsmai bunyóra hasonlított, ilyen meccseket a Barcának nem kell játszania. (Általában az Atleti és a Sevilla hozza ezt a stílust.) Szóval csendet, aki ezalapján undorító csapatnak tartja a Madridot, az nem tudom minek tartja az Atlétit, nekem lennének tippjeim, de valszeg a cenzúra kivenné.
Látom az Espanol elleni tizenegyes másként ítélitek meg, ez is mosolyt csal az arcomra.
miért tán nem igy van? kicsit feltünö hogy minden évbe 6-ot vágtok nekik nem?...LG írta:Gratulálok, a héten még ekkora hülyeséget nem olvastam.Keelhaul írta: Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának,
Gratulálok, a héten még ekkora hülyeséget nem olvastam.Keelhaul írta: Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának,
Végre valaki normális...Hát igen ennyiszer nem lehet mákolni.. Ez hihetlen nagy kűzdeni akarást jelent !! A másik meg kit érdekel hogy hányszor lőtt kapura a Barca az Espanyol ellen...:D nálatok úgy megy hogy 10 kapuralövés 1 tizenegyes ? :D Meg hogy nem ment a Realnak ?? :D Csak a félidő lehetett volna 0-4 :D Mind1.. Barca honlap.. megértem...Utálom a Reált és tavaly én is sokat dühöngtem a mákosan megnyert meccseik miatt, de lassan belátom hogy ennyiszer nem lehet mákolni. Annak hogy rendszeresen megnyerik akár az utolsó pillanatban a meccseket nyilván más oka van, pl. a jó kondi, meg a jó hozzáállás, nagy önbizalom stb.
én legalább 30 kapuralövést számoltamItt sokan mondják,hogy a Barca is a 103. percben kapott tizenegyest!Jah,de előtte volt 25 kapuralövése és megannyi elpuskázott helyzete