Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.19. 13:35:31

Ez pontosan így van.A tavalyi év sztem az európai topligák közül a spanyol volt a leggyengébb, köszönhetően, a madridnak és nekünk. :roll:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.19. 13:26:52

lionelmessi19 írta: Nincs valami acélos logikád. :roll: (ilyen képességekkel mostmár csöndben maradnék)
Az nyilván az eszedbe sem jutott, hogy az Atletico pl. hagyományosan támadó jellegű csapat, így aztán nem 10 mezőnyjátékossal védekezik ellenünk, ahogy másoknak általában szokás, sőt...
Megjegyzem most igen sok komoly játékosuk hiányzott amikor velünk játszottak.
Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
Az meg inkább szomorú amit a spanyol bajnokságban hétről hétre látunk a Madridtól. Ennek a bajnokságnak mi és ők vívtuk ki a tiszteletet, a Valencia és még egy-két csapat segítségével. Erre a Madrid évek óta undorítóan játszik, és undorítóan nagy mákkal vannak mindíg elől, ami minősíti a többi csapatot is am.
Ha már elől vannak és küzdenek ellenünk, legalább jó játékkal tennék...
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.19. 13:17:21

Fernando írta:
Varga Tamás írta:Az a német edző 8 éven keresztül varázsolt a Barcelona csapatában...
De nem mint edző.
Nem, de európa egyik legjobb irányítója volt akkoriban, és ha nem mondja le a válogatottságot, aligha nyer a Maradona-féle Argentin válogatott vb aranyat 86-ban. Mellesleg majdnem egy másik német legenda is a Barca tagja lett akkoriban: Toni Schumacher.
Rivaldo-A Legnagyobb.
potike1
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.19. 13:15:37

vale írta:Na mindegy ezen már nincs mit beszélni , de azért a Real szurkolók megérthetik az idegességünk okát , mint barca szurkoló nézzük a mecset , nyom az atlétiko 90. percben egyenlítenek , hurrrá ég a madrid , erre 96. perc 11es nyer a real... azér ez nálatok is kicsapná a biztosítékot fordytott esetben.
Ki is csapta ;) Őszintén szólva sztem (ismét) túlvan lihegve ez a téma. Függetlenül attól, hogy az Espanyol ellen volt 30+ kapuralövése a Barcanak, csak egy utolsó utáni pillanatban lőtt tizivel lett meg a 3 pont. Tegnap este ugyanez volt, csak most a Real nyert ily módon. És azért a biró sem éppen a Real mellett volt a tegnap :)

Ehhez a "lefekszikegykétcsapataBarcanak" dologhoz meg annyit fűznék hozzá, h hülyeség. Profi focisták, nem arról szól az életük, nem az az álmuk, h egy megalázó vereségbe szaladjanak bele.

És az ilyen stilusú madridisták miatt, mint mezeibela kollega, él az a felfogás (főleg Barca szurkerek körében), hogy a madridisták divatszurkolók, meg nem tudják elfogultság nélkül megitélni a különböző helyzeteket.

Peace :)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.19. 13:08:49

Varga Tamás írta:Az a német edző 8 éven keresztül varázsolt a Barcelona csapatában...
De nem mint edző.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.19. 13:02:49

MichaaBee írta:
Rivaldo11 írta:Egyedül Heitingát lehetne szídni-joggal. Egyértelműen szabálytalankodot egy olyan játékossal szemben, akiről még egy kezdőnek is tudnia kell, merre viszi a labdát majd. A tizi jogos volt, nincs miről beszélni. Az, hogy két év alatt ez már a sokadik kilencvenakárhányadik perces győzelmük? Én már rég megmondtam, hogy ez a csapat már nem Real Madrid (játékban, stílusban már rég nem), sokkal inkább Bayern München. És ezért lesz nehéz dolgunk a bajnokságban, mert ha csak a két csapat teljesítményének minősége döntene, szóba sem jöhetnének.
német edző, német foci :lol:
Az a német edző 8 éven keresztül varázsolt a Barcelona csapatában...
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.10.19. 12:57:32

Na mindegy ezen már nincs mit beszélni , de azért a Real szurkolók megérthetik az idegességünk okát , mint barca szurkoló nézzük a mecset , nyom az atlétiko 90. percben egyenlítenek , hurrrá ég a madrid , erre 96. perc 11es nyer a real... azér ez nálatok is kicsapná a biztosítékot fordytott esetben.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.19. 12:37:31

Rivaldo11 írta:Egyedül Heitingát lehetne szídni-joggal. Egyértelműen szabálytalankodot egy olyan játékossal szemben, akiről még egy kezdőnek is tudnia kell, merre viszi a labdát majd. A tizi jogos volt, nincs miről beszélni. Az, hogy két év alatt ez már a sokadik kilencvenakárhányadik perces győzelmük? Én már rég megmondtam, hogy ez a csapat már nem Real Madrid (játékban, stílusban már rég nem), sokkal inkább Bayern München. És ezért lesz nehéz dolgunk a bajnokságban, mert ha csak a két csapat teljesítményének minősége döntene, szóba sem jöhetnének.
német edző, német foci :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.19. 12:32:00

Tény, h nincs mit szólnunk, mert tavaly oda-vissza vert minket a real, csapatilag összeomlottunk.Tény!

De ekkora hülyeséget, h a Sevilla és az ATM is le szokott feküdni.Nem tudom milyen agy képes ilyen logikát létrehozni. :wink: :lol: :lol: :lol: ](*,)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.10.19. 11:13:58

Tavaly amikor 4-1-re vertek el minket, akkor is lefeküdtek? Kétszer (!!!) jött ki ellenük a lépés. Az aztán a lefekvés. Nem az, hogy nincs olyan élő ember, aki emlékezne olyan madridi derbire, amit az Atleticó hozott. Srácok, kicsit gyertek vissza szánalomból, mert ezután saccperkábé senki nem vesz titeket komolyan.

Csak egy kicsit kellen gondolkodni. Volt kettő darab megalázó vereség, előtte viszont az ATMA volt 'a' mumus. A Real meg akkor veri oda-vissza az Atleticót, amikor éppen akarja.

"Tény". :lol:
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 11:13:43

mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
Nincs valami acélos logikád. :roll: (ilyen képességekkel mostmár csöndben maradnék)
Az nyilván az eszedbe sem jutott, hogy az Atletico pl. hagyományosan támadó jellegű csapat, így aztán nem 10 mezőnyjátékossal védekezik ellenünk, ahogy másoknak általában szokás, sőt...
Megjegyzem most igen sok komoly játékosuk hiányzott amikor velünk játszottak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.10.19. 11:14:15-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Benga
Entrenador del Barça

2008.10.19. 11:09:33

mezeibela írta:jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
Hallod, szépen kérlek, hogy ezt gondold át mégegyszer.
Ez egy profi sport. Profi játékosok. Ne meséld be nekem, hogy megalázzák ilyen szinten. Mert akkor egy langyos meccsen kikapnak, de nem tömetik ki magukat.
Most lehet, hülyeségeket mondani pl, hogy : Heitingát tuti pénzeli a Real.
De minek amikor úgyis hülyeség? Semmi értelme. Semmi logikája. Semmi valóságalapja.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.19. 11:05:07

Egyedül Heitingát lehetne szídni-joggal. Egyértelműen szabálytalankodot egy olyan játékossal szemben, akiről még egy kezdőnek is tudnia kell, merre viszi a labdát majd. A tizi jogos volt, nincs miről beszélni. Az, hogy két év alatt ez már a sokadik kilencvenakárhányadik perces győzelmük? Én már rég megmondtam, hogy ez a csapat már nem Real Madrid (játékban, stílusban már rég nem), sokkal inkább Bayern München. És ezért lesz nehéz dolgunk a bajnokságban, mert ha csak a két csapat teljesítményének minősége döntene, szóba sem jöhetnének.
Rivaldo-A Legnagyobb.
mezeibela
Jugador del Barça

2008.10.19. 11:04:19

jo akkor máshogy mondom. rugtatok nekik 6tot nézzük a tavalyi szezont.sokkal jobbak voltatok. oké. akkor mások ellen miért szenvedett végig a barca? ha az atletico egy kieső jelölt csapat lenne akkor még megérteném..de igy..kicsit fura hogy 6 golt löttök egy olyan csapatnak aki általába mindig benne van a 6 ba de egy [auto_cenzúra] csapatot aki a 15 helyre jo nem tudtatok megverni...nemis logikus.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mezeibela 2008.10.19. 17:30:29-kor.
m a d r i d i s t a .
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.10.19. 11:02:51

Keelhaul írta:Maradjunk annyiban, hogy az Atletico egy undorító, [auto_cenzúra] csapat és teljesen megérdemelten kaptak ki, örülhetnek, hogy nem lett vége a meccsnek a 40. percben, mert Manichet már a hatodikban ki kellett volna állítani, akkorra ugyanis már harmadszor volt alattomos és szándékosan szabáltalan.

Tizenegyes: jogos volt. Nem adtak meg 2 gólt és egy előnyszabályt, ahol a csatár 1 az 1-ben volt a kapussal. Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának, de ez most ellentétben az előző meccsükkel egy brutális kocsmai bunyóra hasonlított, ilyen meccseket a Barcának nem kell játszania. (Általában az Atleti és a Sevilla hozza ezt a stílust.) Szóval csendet, aki ezalapján undorító csapatnak tartja a Madridot, az nem tudom minek tartja az Atlétit, nekem lennének tippjeim, de valszeg a cenzúra kivenné.

Látom az Espanol elleni tizenegyes másként ítélitek meg, ez is mosolyt csal az arcomra. :)
Áldom az eget mert ennyi mosolyt is régen csaltak az arcunkra mint te! Örök hála!!!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Benga
Entrenador del Barça

2008.10.19. 11:01:41

Ha már lefekszenek valószínű, hogy nem akarnak egy megalázó hatost kapni.
És inkább örüljetek a három pontnak. Mi is így tettünk.
Nincs szükség semmilyen összeesküvés elméletre.
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 10:59:59

És természetesen a nagy gólkülönbségű esetek többségében általában nem az a feltűnő hogy sokkalta jobban játszunk, hanem az hogy hagyja magát a másik fél.

Ez az év marhasága, kapjatok már észhez (ezek után megkérdőjelezendő hogy van-e mihez). :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.19. 10:57:36

röhejesek vagytok :lol:
volt, h Camp Nouban kaptunk tőlük 3-at. ennyi erővel meg a Barca lefekszik a realnak, mert oda-vissza vertek minket tavaly ](*,)
elment a józan eszetek!
H a t t r i c k
mezeibela
Jugador del Barça

2008.10.19. 10:55:54

LG írta:
Keelhaul írta: Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának,
Gratulálok, a héten még ekkora hülyeséget nem olvastam.
miért tán nem igy van? kicsit feltünö hogy minden évbe 6-ot vágtok nekik nem?...
m a d r i d i s t a .
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.19. 10:54:29

Keelhaul írta: Tény, hogy az Atleti le szokott feküdni a Barcának,
Gratulálok, a héten még ekkora hülyeséget nem olvastam.
Andris
Adminisztrátor

2008.10.19. 10:51:23

Véleményem szerint is felesleges ennyire fennakadni. Idén egyenlőre csak minimálisan vezet szerencse dolgában a Madrid, amennyiben ezeket az utsó perces gólokat annak számítjuk.
Nem gondolnám hogy bármi probléma lesz, a madrid idén bizony nagyságrendekkel gyengébben játszik nálunk. Mi jobban mint tavaly, ők gyengébben mint tavaly. Ez előbb utóbb kijön majd több pontban is.

Nincs min stresszelni, momentán nekünk áll szinte minden a madriddal szemben.
- József Attila
mirko1199
Barça B

2008.10.19. 10:46:35

Utálom a Reált és tavaly én is sokat dühöngtem a mákosan megnyert meccseik miatt, de lassan belátom hogy ennyiszer nem lehet mákolni. Annak hogy rendszeresen megnyerik akár az utolsó pillanatban a meccseket nyilván más oka van, pl. a jó kondi, meg a jó hozzáállás, nagy önbizalom stb.
Végre valaki normális...Hát igen ennyiszer nem lehet mákolni.. Ez hihetlen nagy kűzdeni akarást jelent !! A másik meg kit érdekel hogy hányszor lőtt kapura a Barca az Espanyol ellen...:D nálatok úgy megy hogy 10 kapuralövés 1 tizenegyes ? :D Meg hogy nem ment a Realnak ?? :D Csak a félidő lehetett volna 0-4 :D Mind1.. Barca honlap.. megértem...

Töröltem lentebb, ezt is átszerkesztettem. Gondolkodj h mit másképp mert a következőket már az első rossz szónál kiselejtezem. L.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.10.19. 10:29:43

Teljesen lényegtelen a kapura lövések száma (megjegyzem nekünk sem volt kevés kapuralövésünk), a lényeg, hogy a győzelem teljesen megérdemelt, és pont.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.19. 10:26:29

Itt sokan mondják,hogy a Barca is a 103. percben kapott tizenegyest!Jah,de előtte volt 25 kapuralövése és megannyi elpuskázott helyzete
én legalább 30 kapuralövést számoltam :P statisztikák is min. ennyit mutattak.
H a t t r i c k
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.10.19. 10:14:57

Utálom a Reált és tavaly én is sokat dühöngtem a mákosan megnyert meccseik miatt, de lassan belátom hogy ennyiszer nem lehet mákolni. Annak hogy rendszeresen megnyerik akár az utolsó pillanatban a meccseket nyilván más oka van, pl. a jó kondi, meg a jó hozzáállás, nagy önbizalom stb.
Az ATM-ban nagyot csalódtam, nem gondoltam hogy otthon ilyen telesz*rt zoknival játszanak mint az első félidőben, nagyon drukkoltam nekik, de megérdemelték hogy kikaptak. Ez nem egy csapat, csak pár jó játékos, nem csak a nagyok, de pl. az Espanol is sokkal kiforrottabb játékot mutat náluk. Kunról meg ne is beszéljünk, legjobb ha gyorsan elfelejti a Messivel történő összehasonlítást mert sehol nem volt már megint. Szóval úgy néz ki kevés csapat fogja megtenni azt a szívességet hogy pontot szed le a reálról, de idén valahogy ez kevésbé izgat, mert úgy látom hogy jobbak vagyunk és ha csak azon múlik akár a két El Classico is elég lesz ahhoz hogy előnyünk legyen.
Lezárt