Magyarország, Szingapúr...Sanama írta: Hol vette el a sors Massatól a VB-t?:) Nem emléxek rá.
Massanak ha nincs pechje, már rég VB lenne.
Magyarország, Szingapúr...Sanama írta: Hol vette el a sors Massatól a VB-t?:) Nem emléxek rá.
Már megbocsájts, de miért nem tehetett arról hogy a kavicságyban végezte?Snide írta:
Se a kavicságyas dologról, se az interlagosi váltóesetről nem ő tehetett. Az idei évben ha nem lesz bajnok, sokkal inkább magának köszönheti, mint tavaly!
GO Lewis!
Se a kavicságyas dologról, se az interlagosi váltóesetről nem ő tehetett. Az idei évben ha nem lesz bajnok, sokkal inkább magának köszönheti, mint tavaly!Varatrix írta:Már ne haragudj miihii de Hamiltontól nem a sors vette el a VB címet ő B**szta el! Nem tartom valószínűnek hogy megint elrontja, de ki tudja. Tehát nem a sorsozt kell okolni.
GO Nakajima!
Vágom.Varatrix írta:Már ne haragudj miihii de Hamiltontól nem a sors vette el a VB címet ő B**szta el! Nem tartom valószínűnek hogy megint elrontja, de ki tudja. Tehát nem a sorsozt kell okolni.
GO Nakajima!
Ferraris haggyad. Massácska a kis aranyos a király..miihii írta:Kummára igazságos lenneLG írta:Én sem kedvelem Hamiltont, de ezt már túlzásnak tartom. Én csak egy kis motorhibát kivánok neki, ami miatt ki kell majd a versenyen állnia, ugyanis 1 motorhiba neki is bele kell, h férjen, hiszen a riválisoknál már volt. Sztem ha ez megtörténne, akkor lenne igazságos a sors, hiszen egyszer már elvette Massatól a VB-t, most igazán visszaadhatná.Tavaly is elvette a sors Lewistól a VB-t,vegye el idén is,így igazságos,igaz?Csak h szegényszerencsétlendrágakicsimasszácska nyerjen.Pffff
Legyen úgy ahogy te mondod LG csak annyi különbséggel h Hamilton kapjon motorhibát nyugodtan, de akkor Massa-t meg kilöki KovaleinenLG írta:Én sem kedvelem Hamiltont, de ezt már túlzásnak tartom. Én csak egy kis motorhibát kivánok neki, ami miatt ki kell majd a versenyen állnia, ugyanis 1 motorhiba neki is bele kell, h férjen, hiszen a riválisoknál már volt. Sztem ha ez megtörténne, akkor lenne igazságos a sors, hiszen egyszer már elvette Massatól a VB-t, most igazán visszaadhatná.
Kummára igazságos lenneLG írta:Én sem kedvelem Hamiltont, de ezt már túlzásnak tartom. Én csak egy kis motorhibát kivánok neki, ami miatt ki kell majd a versenyen állnia, ugyanis 1 motorhiba neki is bele kell, h férjen, hiszen a riválisoknál már volt. Sztem ha ez megtörténne, akkor lenne igazságos a sors, hiszen egyszer már elvette Massatól a VB-t, most igazán visszaadhatná.
torrentkiller írta:Visszanyerhetné a régi formáját a merci. Legalább az uccsó futamon eldurranhatna a motorjuk. Már nagyon megérdemelnék...![]()
Amúgy meg teljesen egyetértek a Ferrarival. A végén már az lessz hogy megbíznak 1 céget hogy építsen 20 azonos autót, aztán menjenek. ááá hülyék mind...
Sztem így is van értelme a F1-nek.Úgy az F1 majdnemhogy egy maraton futás lenne, ahol az nyerne, akinek jobb képessége van.De ez egy csapatsport.Kb mintha megmondanák a footballban, h pl a spanyol bajnokságban csak egyenlő erejű csapatok lehetnek.Annak mi értelme lenne?Kralo írta:Erre nem vennék mérget.ozsimiki írta:Ferrari csak kimondta amit ki kellett, teljesen igazuk van, marhaság az egész úgy ahogy van, és meg se lesz szavazva. csak kicsit szóljon már a fejesekről is a sajtó...ennyi az egész.
Egységes gumik, egységes ecu-k vannak most is, elvben nem változtatható a motor teljesítménye sem ma már.
További felvetések között szerepel a váz egyes elemeinek egységesítése is, fenéklemez, felfüggesztés, stb.
Mindez a költségkímélésért?
Ha így folytatódik, elveszti a maradék értelmét is az F1.
Pedig igazuk van. Nekik miért éri meg, hogy a Super Aguri vagy a Force India ugyanolyan motort kapjon mint ők vagy a McLaren? Nem baj, ha maradnak ezek az erőviszonyok.gergo9 írta:Ez undorító amit a Ferrari csinál..... Visszaélnek vele hogy mennyit jelent a Ferrari név a Forma1-nek. Bármi a szájízüknek nem megfelelő szabályt akarnak behozni rögtön kiszállásal fenyegetőznek. Pedig ha kiszállnának csak többen lennének komolyan...
Erre nem vennék mérget.ozsimiki írta:Ferrari csak kimondta amit ki kellett, teljesen igazuk van, marhaság az egész úgy ahogy van, és meg se lesz szavazva. csak kicsit szóljon már a fejesekről is a sajtó...ennyi az egész.
Az egy dolog,de azt azért te is beláthatnád,hogy amit Bernie bácsi kitalált valami hihetetlen nagy hülyeség!gekkodan írta:A Ferrari inkább tanuljon meg kereket cserélni, mert az idei bajnoki címük nagy mértékben a hihetetlen amatőr csapathibákon ment el.
Utána lehet majd ugatni...